Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STOLARSTWO - przygoda, hobby, miłość

dziobak2002

Recommended Posts

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiec tak..W Polsce ludzie to motłoch..wiekszosc niestety i koniec kropka.

Zycie w Stanach czy chocby na zachodzie europy to inna bajka..inna menta...inne tradycje...wyrobione bogactwa przez lata uczciwej pracy...u nas jest folia na meblach i buractwo bo jest BIEDA i komuna-koniec kropka.Buractwo pokazali ludzie w ostatnich wyborach dokładnie 2 dni temu..poniewaz w noramlnym kraju gdzie meble robi sie np z drewna..a zus wynosi 1% zarobków nikt taki nawet by nie został dopuszczony do kierowania przytułkiem dla ubogich a u nas staje sie np. ministrem finansow-ale to na marginesie...

Jesli nawet temat ma intencje marketingowe to jest to marketing tak wyważony i jednoczesnie tak ,,zabijający,, pozytywnym przekazem ze tylko kompletny burak i polski idiota moze miec jakiekolwiek uwagi do fachu czy intencjii człowieka który jest po prostu ARTYSTĄ...i który jak czytam w tym temacie nie chce sprzedawac tu na forum mebli,ja wyczytałem ze intencja autora jest ,,zaszczepienie,, innego podejscia do mebli ,stylistyki,projektowania i wykonastwa,pomijając kwestie finansów bo one sa nie wazne .

Dla mnie swietny temat,swietna robota ,piekne wykonastwo ..pozdrawiam

• 3 months później...
No i się dziobak nie odzywa.

Nieodzywam się bo jakoś mi czasu brakuje. Widzę jednak że u Ciebie jest go nadmiar. Skoro cały czas przesiadujesz tu i mącisz. Aż tak bardzo Cię boli że tobie się się nie udało? Z Twoich chorych przepowiedni jakoś nic się nie sprawdziło, (na szczęście). Przestań proszę i pozdrawiam.

Nieodzywam się bo jakoś mi czasu brakuje. Widzę jednak że u Ciebie jest go nadmiar. Skoro cały czas przesiadujesz tu i mącisz. Aż tak bardzo Cię boli że tobie się się nie udało? Z Twoich chorych przepowiedni jakoś nic się nie sprawdziło, (na szczęście). Przestań proszę i pozdrawiam.

Wszystko co pisałem to po to byś miał miększe lądowanie. Wiesz juz że tu nie jest łatwo. Fajnie że moje dobre chęci bierzesz za mącenie. Ani mnie to grzeje ani ziębi jak ci się powodzi. Żałuję że cokowiek tu napisałem. Nie warto było.

Wszystko co pisałem to po to byś miał miększe lądowanie. Wiesz juz że tu nie jest łatwo. Fajnie że moje dobre chęci bierzesz za mącenie. Ani mnie to grzeje ani ziębi jak ci się powodzi. Żałuję że cokowiek tu napisałem. Nie warto było.

Nie wiem czy warto, pewnie nie. Bo gdybyś napisał coś w rodzaju "zadzwoń jak będziesz potrzebował rady czy pomocy", tak jak kilka innych osób i to dodam stolarzy, np. Bogdan, którego bardzo pozdrawiam. To wyglądało by to inaczej.