Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STOLARSTWO - przygoda, hobby, miłość

dziobak2002

Recommended Posts

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja piernicze :o mistrzowska robota! Wracaj dziobaczku do polski i zrob mi piekna kuchnie, taka zeby mojej tesciowej szczeka wypadla :D 8)

a na powaznie, napisz czy to klient az tak bardzo wie czego chce i wie jak ma wygladac kazdy szczegol, czy raczej ty podpowiadasz?

W tym wypadku, Klientka nie miala kompletnie pojecia jak zmienic kuchnie na ladniejsza. Kupila dom w ktorym kuchnia ma raczej wymiary europejskie i standardowa wysokosc 2.58 m. Calosc zlecila mi. Ustalilismy kolor i dostalem od niej modele sprzetow jakie jej sie podobaja. Z internetu posciagalem wymiary i rozrysowalem wszystko na papierze. Sam tez zmienialem kilka wersji, bo nie do konca mi sie podobalo, albo bylo za malo funkcjonalnie, lub za malo miejsca na schowki, bo to przeciez mala kuchnia. Ostateczny projek zostal zaakceptowany na pierwszej prezentacji. Byla zachwycona. Zaprosilem ja tylko raz do mnie do stolarni zeby porownala kolor z wzorem ktory otrzymala wczesniej. I tyle. Ale po zainstalowaniu byla zachwycona, bo przyznala ze nie spodziewala sie ze wszystko razem da taki efekt.

DziobakKuchnia re we la cja.Gratuluje i szybko zjeżdżaj do starego kraju -klienci czekają.Jedyna tylko moja uwaga-pochowałabym wszystkie sprzęty . :wink: ale pewnie takie miał życzenie inwestor.

To prawda Beatko, Klientka sobie tak podpatrzyla u kolezaneczek i nie dalo sie jej w zaden sposob namowic. Nawet argumenty, ze sprzet do zabydowy jest tanszy nie przemawialy do niej. Wiec co mozna zrobic. Z klientem sie nie dyskutuje, Klient zawsze ma racje. PRAWDA :D

Dziobak, kuchnia rewelacja :o

Aż żałuję, że już po remoncie jestem :lol:

Forest, Dziobak coś mówił o okolicach Pułtuska :wink:

Pozdrawiam Cie cieplo OK

To prawda okolice Pułtuska, ale bede staral sie dotrzec do wszystkich nie baczac na dystans.

Mi tam pasuje Pułtusk :lol:

I już się zapisuję na parapetówę w warsztacie :lol: :lol: :lol:

Komentarze i opinie mile widziane.

Razi brak konsekwencji. Odkryte fronty sprzętu agd z nierdzewki nijak nie chcą pasować do reszty. Ta kuchnia jest dobrym przykładem po pierwsze na to że detalu powinno się uzywać z umiarem, po drugie na to że im mniejsze wnętrze tym powinno go być mniej. Te akanty przy oknie czy okapo-gzyms z rzezbieniami sa już niestety kiczowate. Ratuje i porządkuje sytuację jednolity blat. Wszystko bardzo starannie wykonane. Znajomość fachu i rzetelność wykonawcy nie mogą budzic wątpliwości :wink: .

To uważąj jak chcesz dotrzeć do wszystkich. Polskie drogi.... Czasem pozostaje poza granicą wyobraźni....Realny zasięg to 30-60km. Więcej jak masówka i większa firma i kierowcy...

Powiem tak, dobry fachowiec i zadowolony klient i wszystko jest ok.

I wszyscy są zadowoleni.

A potem trafiasz na buraka...

Tak raz na 10.

I można się położyć.

Po prostu tego 10 trzeba odrzucić na początku.

Klienci nas przecież też selekcjonują.

Niestety, w Polsce bywa wybierają najtańszego wymagając jak od najdroższego.

Ale pewnie podobnie jest wszędzie.

Pozdrawiam.

Bogdan.