LeoAureus 23.10.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nic nie powiem, bo mnie najzwyczajniej ZATKAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ja piernicze mistrzowska robota! Wracaj dziobaczku do polski i zrob mi piekna kuchnie, taka zeby mojej tesciowej szczeka wypadla a na powaznie, napisz czy to klient az tak bardzo wie czego chce i wie jak ma wygladac kazdy szczegol, czy raczej ty podpowiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.10.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 jestem pd wrażeniem Twoich umiejętności, Dziobaku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a no zdolny z niego chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 24.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam. A Ty Dziobak lepiej się przyznaj w jakich okolicach mieszkać będziesz... Bo chyba czas zacząć "narajać" Ci klientów... No i kominki w wykończeniu z drewna czekają... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dziobak, kuchnia rewelacja Aż żałuję, że już po remoncie jestem Forest, Dziobak coś mówił o okolicach Pułtuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 DziobakKuchnia re we la cja.Gratuluje i szybko zjeżdżaj do starego kraju -klienci czekają.Jedyna tylko moja uwaga-pochowałabym wszystkie sprzęty . ale pewnie takie miał życzenie inwestor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 24.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Milo goscic WAS w moich skromnych progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 24.10.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ja piernicze mistrzowska robota! Wracaj dziobaczku do polski i zrob mi piekna kuchnie, taka zeby mojej tesciowej szczeka wypadla a na powaznie, napisz czy to klient az tak bardzo wie czego chce i wie jak ma wygladac kazdy szczegol, czy raczej ty podpowiadasz? W tym wypadku, Klientka nie miala kompletnie pojecia jak zmienic kuchnie na ladniejsza. Kupila dom w ktorym kuchnia ma raczej wymiary europejskie i standardowa wysokosc 2.58 m. Calosc zlecila mi. Ustalilismy kolor i dostalem od niej modele sprzetow jakie jej sie podobaja. Z internetu posciagalem wymiary i rozrysowalem wszystko na papierze. Sam tez zmienialem kilka wersji, bo nie do konca mi sie podobalo, albo bylo za malo funkcjonalnie, lub za malo miejsca na schowki, bo to przeciez mala kuchnia. Ostateczny projek zostal zaakceptowany na pierwszej prezentacji. Byla zachwycona. Zaprosilem ja tylko raz do mnie do stolarni zeby porownala kolor z wzorem ktory otrzymala wczesniej. I tyle. Ale po zainstalowaniu byla zachwycona, bo przyznala ze nie spodziewala sie ze wszystko razem da taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 24.10.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 DziobakKuchnia re we la cja.Gratuluje i szybko zjeżdżaj do starego kraju -klienci czekają.Jedyna tylko moja uwaga-pochowałabym wszystkie sprzęty . ale pewnie takie miał życzenie inwestor. To prawda Beatko, Klientka sobie tak podpatrzyla u kolezaneczek i nie dalo sie jej w zaden sposob namowic. Nawet argumenty, ze sprzet do zabydowy jest tanszy nie przemawialy do niej. Wiec co mozna zrobic. Z klientem sie nie dyskutuje, Klient zawsze ma racje. PRAWDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 24.10.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dziobak, kuchnia rewelacja Aż żałuję, że już po remoncie jestem Forest, Dziobak coś mówił o okolicach Pułtuska Pozdrawiam Cie cieplo OK To prawda okolice Pułtuska, ale bede staral sie dotrzec do wszystkich nie baczac na dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dziobak, kiedy zaczniesz robic wyceny? Maciupkowa kuchnie bede miala. I marza mi sie boazerie... Bardzo bym chciala, zeby bylo mnie na Ciebie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 24.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 To ja chyba też poczekam z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dziobak, kuchnia rewelacja Aż żałuję, że już po remoncie jestem Forest, Dziobak coś mówił o okolicach Pułtuska Pozdrawiam Cie cieplo OK To prawda okolice Pułtuska, ale bede staral sie dotrzec do wszystkich nie baczac na dystans. Mi tam pasuje Pułtusk I już się zapisuję na parapetówę w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Komentarze i opinie mile widziane. Razi brak konsekwencji. Odkryte fronty sprzętu agd z nierdzewki nijak nie chcą pasować do reszty. Ta kuchnia jest dobrym przykładem po pierwsze na to że detalu powinno się uzywać z umiarem, po drugie na to że im mniejsze wnętrze tym powinno go być mniej. Te akanty przy oknie czy okapo-gzyms z rzezbieniami sa już niestety kiczowate. Ratuje i porządkuje sytuację jednolity blat. Wszystko bardzo starannie wykonane. Znajomość fachu i rzetelność wykonawcy nie mogą budzic wątpliwości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 26.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dziobak, chylę czoła . Ta metamorfoza kuchni- niezwykła, nie sądziłam, że tam jest jakiś potencjał . Uważam, że jesteś świetnym fachowcem i wielu chętnie skorzysta z Twoich usług. Będę z uwagą śledzić Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 26.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Perm dziobak tłumaczył, że stalowe fronty były życzeniem klienta. A do klienta należy ostateczna decyzja, nawet jeśli rani to zmysł estetyczny wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 27.10.2009 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Będę z uwagą śledzić Twój wątek zapraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan 1968 28.10.2009 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 To uważąj jak chcesz dotrzeć do wszystkich. Polskie drogi.... Czasem pozostaje poza granicą wyobraźni....Realny zasięg to 30-60km. Więcej jak masówka i większa firma i kierowcy... Powiem tak, dobry fachowiec i zadowolony klient i wszystko jest ok. I wszyscy są zadowoleni. A potem trafiasz na buraka...Tak raz na 10.I można się położyć. Po prostu tego 10 trzeba odrzucić na początku.Klienci nas przecież też selekcjonują.Niestety, w Polsce bywa wybierają najtańszego wymagając jak od najdroższego.Ale pewnie podobnie jest wszędzie.Pozdrawiam.Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 28.10.2009 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A potem trafiasz na buraka... Tak raz na 10. I można się położyć. Ale pewnie podobnie jest wszędzie. Czesc Bogdanie, masz racje buraki rosna wszedzie, tutaj tez ich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts