odaro 01.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy spotkaliście się może z drzwiami wewnętrznymi z niesymetrycznym podziałem 90+40cm. Mam otwór o szerokości 140cm czyli wejdą mi drzwi o szerokości 130cm przy takiej szerokości spotkałem tylko drzwi 70+60 a ja bym wolał 90+40. Pewnie stolarz na zamówienie zrobi takie drzwi ale mi chodzi czy o to czy ktoś produkcje standardowo takie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 01.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Np. Porta robi takie drzwi: http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl Możesz wybrać dowolne drzwi od 60 do 100 + 40 cm dostawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 01.06.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Np. Porta robi takie drzwi: http://www.porta.com.pl/po.php?name=products&lang=pl Możesz wybrać dowolne drzwi od 60 do 100 + 40 cm dostawka. Już się dowiedziałem że Polskone też zrobi tak drzwi na indywidualne zamówienie. W moim przypadku proponowali 90+30 inny układ nie zmieści się do otworu 140cm. Ciekawe jak takie drzwi nie symetryczne wyglądają niektórzy twierdzą że nie wygląda to zbyt dobrze ale przyznam się że nigdy na żywo nie widziałem taki drzwi. Ma ktoś może jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 01.06.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja bede wstawiał takie w wiatrołapie 90+40, bo takie same bedą wejściowe do domu. Myśle, że bedzie to dobrze wyglądało, ale pod warunkiem dużej ilości przeszkleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 01.06.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja bede wstawiał takie w wiatrołapie 90+40, bo takie same bedą wejściowe do domu. Myśle, że bedzie to dobrze wyglądało, ale pod warunkiem dużej ilości przeszkleń. Też tak uważam że musi być dużo przeszkleń. Zamawiasz u stolarza czy jakiegoś producenta. Tą cześć 40 będziesz miał otwieraną czy fix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 01.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jeszcze o tym nie myslałem bo jestem na razie na SSO i musiałem tylko przewidzieć otwór na drzwi Myśle jednak, że bede brał od jakiegoś producenta tak jak reszte drzwi. Z tym otwieraniem dostawki, też do przemyślenia bo skoro wejśiowe bedą sie otwierać to może i w wewnętrznych warto by było żeby sie otwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts