Izabela Wawrzeń 01.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 WITAM szukam blatów kuchennych w łodzi mieszkam w Kutnie gdzie nie ma zbyt dużego wyboru przeważają marmurki a jak mi się jakis z próbnika z podobał to takich nie mają w hurtowni podobo ,a czy ktos w marketach budowlanych w łodzi widział fajne proszę o pomoc dodam że chodzi mi o blat z płyty taki typowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 01.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 WITAM szukam blatów kuchennych w łodzi mieszkam w Kutnie gdzie nie ma zbyt dużego wyboru przeważają marmurki a jak mi się jakis z próbnika z podobał to takich nie mają w hurtowni podobo ,a czy ktos w marketach budowlanych w łodzi widział fajne proszę o pomoc dodam że chodzi mi o blat z płyty taki typowy Podjedz do Castoramy lub Liroya i zawsze sie cos dobierze.... no chyba ze szukasz jakiegos wyszukanego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 02.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Blaty kuchenne z płyty w Łodzi: Mikomaks ul. Elektronowa, Drewno ul. Rokicińska. Jeśli będziesz miała więcej pytań do łodzian, poszukaj grupy łódzkiej w dziale grupy budujące....Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 02.06.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 byłam dzisiaj w castoramie ale wybór mnie nie powalił tych blatów , no i mam dylemat szafki w kolrze sosny - drewnopodobne fronty szara podłoga ciemna i na scianie zielone płytki mozaika głęmboka zieleń, jaki kolor balatu wybrać? w castramie przeważały drewnopodbne wzory wpadł mi w oko jasny szary ale już sama niewiem co poradzicie?? drodzy moi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts