Gość Tomcio77 25.11.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Czy nalezy sie jakiś podatek za to że moja mama przepisuje na mnie (czyli syna) kase mieszkaniową ?? zebranych oszczednosci jest ok 45000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 27.11.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 wydaje mi się że nie, bo jest to "1-sza grupa pokrewieństwa" czy jakoś tak. Napewno możesz zadzwonić do Urzędu Skarbowego i się o to zapytać. Kiedyś się zdziwiłem, jak tam zadzwoniłem, bo oni tam odpowiadają na takie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ja nie placilam zadnego podatku, gdy moja siostra przepisala na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts