sylwiapaweł 29.03.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja niestety wielu zdjęć nie mam bo byłam raptem dwa razy na budowie a za drugim razem to już wszystko gotowe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.05.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wróbelki od rana ćwierkają że inwestorka dzisiaj ma swoje święto.http://blog.pakos.biz/wp-content/uploads/tort-urodzinowy.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.05.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 :D ale miło, dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ładnie ładnie na działeczce. Kurczę a u nas takie ziele i ciągle leje że nie ma jak się wziąć za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 A tu kolejne piękne zdjęcia z ogrodu Nie mogę patrzeć Nie rób mi tego więcej, my ciągle w otoczeniu ziela mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.07.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Oj w ogrodzie to się dzieje dużo, rabata posadzona w zeszłym roku na długości ok.50m jest już naprawdę bujna, brzózki już mnie przerosły, podobnie w części leśnej - większość modrzewi ma ponad 1,7m.... Trochę roślin brakuje na rabacie frontowej ale już bliżej jak dalej Reszta do ogarnięcia po zrobieniu kostki, ale na to to pewnie trzeba będzie trochę poczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 12.07.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam serdecznie. Przyszłam z forum ogrodniczego do Ciebie zobaczyć chorego buczka. Jestem pod wrażeniem - ogród zapowiada się naprawdę pięknie! Szkoda, że tak mało zdjęć. A co to za piękny mały drewniany domek? Sami projektowaliście czy może przez Internet zakupiony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.07.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zdjęć ogrodu za dużo nie zamieszczam, jakoś tak nie pasowały mi do dziennika budowy.... Co do buka, choruje od pierwszego sezonu. Po posadzeniu na wiosnę wyglądał pięknie, gęsty o wyrazistym kolorze, niestety już jesienią zmarniał i już trzeci sezon nie może jakoś się ogarnąć. To trochę puści nowych liści, to znów liście gubi..... Generalnie przyciąga wszelakie robactwo, listki się zwijają, usychają, obecnie wygląda nie jak drzewo ale jak badyl z paroma niemal bezlistnymi gałęziami. A pozostałe dwa buki rosną aż miło popatrzeć Na razie walczymy, pryskamy jak tylko coś złapie ale nie wróżę mu przyszłości.... Jak znajdę jakieś fotki to wrzucę dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.07.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Trzy buki z początku maja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.07.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 i z końca maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.07.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Aha, odnośnie domku - kupowany przez internet tutaj : http://www.4iq.pl/domki-ogrodowe-dla-dzieci-c-21.htmlAle nie polecam, jakość oferowana za tą cenę jest marna niestety i dużo pracy własnej dołożyliśmy aby tak wyglądał (i pieniędzy również). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.07.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Znalazłam jeszcze fotkę z tricolorem zaatakowanym przez pleśń jakowąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.07.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dziękuję bardzo Sylwio. Włąśnie taką pleśń ja na Twoim ostatnim zdjęciu ma mój tricolor. A czym go pryskacie? Szkoda tych buczków. Tricolor to chyba najładniejsza odmiana, a taka licha Dziękuję też za namiar na domek. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.07.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czym go pryskamy? WSZYSTKIM PO KOLEI Na pleść, grzyba, przędziorki, mszyce, w zależności co tam się na nim pojawi..... Pomaga na krótko a zaraz potem kolejna zaraza go dopada a tu obecnie - liście pozwijane i suche na brzegach choć robaków żadnych nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czesc, zamierzasz wysypywać czymś i kłaść folię wokół roślinek czy tak zostaje? Bardzo mi się podoba. Sama wszystko robisz czy masz jakoś pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Sama zrobiłam projekt ogrodu i sukcesywnie go realizuje ( z drobnymi zmianami ) Rodzice/teściowie mi bardzo pomagają zarówno w sadzeniu jak i w pieleniu zagonów Nie mam żadnej folii położonej czy innej agrowłókniny - była kora wokół roślin ale po pierwszej zimie się zmyła więc zastanawiam się nad tym czy warto sypać.... Może jakby była jej naprawdę gruba warstwa to by się coś ostało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Pytam o folię bo ogród duży a pewnie jest mnóstwo pracy przy zadbaniu żeby ziele go nie zarosło. Ja na razie planuję rabatkę przy kostce i też bez foli. Podglądam u Ciebie roslinki i innych stronach z ogrodami. Mały plan już jest i po niedzieli zacznę go realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Powiem szczerze, że nie ma tak strasznie dużo tego pielenia. Na początku i owszem, dość szybko zarastało ale jak się mama z teściową parę razy zaparły i do czysta wypieliły to teraz pracy jest duuuużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Może masz sprawdzony sklep internetowy z roślinkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No z tym tricolorem to prawdziwa masakra. Jestem ciekawa czy mój przeżyje, ale wygląda naprawdę kiepsko Jeśli chodzi o korę to podobno, żeby miała sens - to musi stanowić 8-10 cm warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts