sylwiapaweł 19.07.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Może masz sprawdzony sklep internetowy z roślinkami? wszystko kupuję w szkółkach. przejrzałam ofertę mnóstwa sklepów internetowych ale mam jedna konkluzję - sadzonki owszem tańsze ale najczęściej malutkie. Moim zdaniem nie warto sobie głowy zawracać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No z tym tricolorem to prawdziwa masakra. Jestem ciekawa czy mój przeżyje, ale wygląda naprawdę kiepsko Przeżyje mój tak drugi sezon wegetuje (przyznam, że mam szczerą chęć go zwyczajnie wywalić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.07.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 A wracając do kory, to pewnie warto by było najpierw troszkę wykorytować, potem sadzić i zasypać korą to wówczas wywiewać nie będzie, ewentualnie krawężniczek sobie sprawić żeby kora miała jakiś ogranicznik i nie wędrowała po całym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Obrzeże na pewno by się przydało. Kora nie będzie "wchodzić" na trawnik. Buczka też już mam dość. Daję mu ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych oraz pomyślności w Nowym 2014 Roku życzy Zbigniew z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts