Karollinka 16.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no i mi te regulusy najmniej sie podobaja no ale skoro maja byc dobre to chyba takie kupimy, Anetka a te grzejniki które wy macie jakiej są firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.02.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Teraz w mieszkaniu mamy Purmo - chyba najczęściej montowane grzejniki ( z mojego skromnego doświadczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 nasi znajomi maja purmo i po 4 latach uzytkowania zaczęła odchodzic farba i zaczely rdzewiec, oni mówią że teraz by takich nie kupili, ale to jest tak jak ze wszystkim ze wybór duzy a kazdy kupuje to co mu najbardziej odpowiada.znalazlam sklep internetowy w którym regulusy są o ok. 80 zł tańsze niz na allegro, jesli hydraulik bedzie mogł kupić taniej to ok, jesli nie to zamowimy przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.02.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No widzisz, a my nie narzekamy. Ale rozumiem że jak się komuś przytrafi taka sprawa to sie do firmy zniechęca. My do koniczynki zamierzamy zakupić Buderusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no i mi te regulusy najmniej sie podobaja no ale skoro maja byc dobre to chyba takie kupimy, Anetka a te grzejniki które wy macie jakiej są firmy?? chyba Purmo ale głowy sobie uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dzis jeszcze ma przyjechac hydraulik, porozmawiam z nim odnośnie tych grzejników bo juz chcemy kupować, ma tez dokładnie powiedziec co trzeba kupić i ile szykowac pieniedzy.Sylwia a piec jaki planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 chyba Purmo ale głowy sobie uciąć nie dam ja własnie kiedys zwrociłam na nie uwagę bo ciepełko z nich tak fajnie wylatuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.02.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Sylwia a piec jaki planujecie? Planujemy TAURUS GAUR http://www.kotly-taurus.pl/images/piece/gaur1.jpg lub KLIMOSZ LING DUO http://www.klimosz.pl/tl_files/klimosz/foty/kotly_grzewcze_wodne/lingDuoEconomic-prawy-full-min_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 noooo, porzadny piec, my niestety troche skromniejszym bedziemy sie musieli zadowolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Widziałam kuchnię w dzienniku.Nie myslisz o zlewie pod oknem?Koło kuchneki byłoby wtedy super dużo miejsca- taki kawałek blatu się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 u nas zlew bedzie pod oknem, jakos takie ustawienie najbardziej mi odpowiada, tu gdzie miała byc spiżarka bedzie lodówka, a prawie na przeciw kuchenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia dopiero zobaczyłam projekt twojej kuchni, myslałam o bardzo podobnym rozmieszczeniu sprzętów, jedynie zlew zrobie pod oknem. Mysle intensywnie nad barkiem, po 1 nie wiem jaki zrobic, po 2 nie znalazłam inspiracji którą mogłabym zrobić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia w jakim programie robiłas sobie kuchnię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 podłączam sie pod pytanie Agulki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to od początku: - o zlewie pod oknem myślałam, czytałam i mam mieszane uczucia - podobno przy użytkowaniu dość często dochodzi do pochlapania lub zaparowania okna - nie wiem, zlewu pod oknem nie posiadam a ścian chyba pochlapanych nie mam Aneta a u Ciebie pod oknem? - Karolinka a o jakim barku myślisz? Zabudowanym? Może coś mam w zasobach. - Projektowałam w programie PRO100 - ewentualne namiary na program na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to od początku: - o zlewie pod oknem myślałam, czytałam i mam mieszane uczucia - podobno przy użytkowaniu dość często dochodzi do pochlapania lub zaparowania okna - nie wiem, zlewu pod oknem nie posiadam a ścian chyba pochlapanych nie mam Aneta a u Ciebie pod oknem? u mnie pod oknem. Ani razu nie miłałam zaparowanej szyby ani zachlapanej Ale moje okno jest dosyc wysoko. MOze jak jest okno na równi z blatem to tak się może dziac. Może będziesz w moim mieście- wtedy zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia czy już robiłaś wycenę u hydraulika? Czy wiesz ile będzie cię kosztować ta instalcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No to od początku: - o zlewie pod oknem myślałam, czytałam i mam mieszane uczucia - podobno przy użytkowaniu dość często dochodzi do pochlapania lub zaparowania okna - nie wiem, zlewu pod oknem nie posiadam a ścian chyba pochlapanych nie mam Aneta a u Ciebie pod oknem? - Karolinka a o jakim barku myślisz? Zabudowanym? Może coś mam w zasobach. - Projektowałam w programie PRO100 - ewentualne namiary na program na priv ja poproszę Zlew u nas tez będzie pod oknem a okno nie za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Może będziesz w moim mieście- wtedy zapraszam na wizję lokalną Kochana, oj zapomniałaś że ja jestem w Twoim mieście My ziomalki jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 19.02.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam!! Śliczna córeczka, super dom i ciekawe inspiracje.. przeglądałam dziennik, także wpisuję się i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts