30Agulka 19.02.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia czy już robiłaś wycenę u hydraulika? Czy wiesz ile będzie cię kosztować ta instalcja? u nas pękło 35tyś za wszystko co związane z instalcją, z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Może będziesz w moim mieście- wtedy zapraszam na wizję lokalną Kochana, oj zapomniałaś że ja jestem w Twoim mieście My ziomalki jestesmy tylko sie ze mnie nie śmiejcie ale dopiero się dojrzałam, ze sylwia&paweł to nie to samo co sylwia&radek I tak mi sie wszystko pomieszało, ze myslałam, że jesteś z Łukowa Ale skoro tak to nie masz wyjścia z tą wizją . Pytanie tylko kiedy Ci pasuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ale skoro tak to nie masz wyjścia z tą wizją . Pytanie tylko kiedy Ci pasuje??? Do poniedziałku włącznie jestem na urlopie A ogólnie ujmując temat to w dni powszednie po 16.00 a w weekendy wszystko jedno. Jako gospodyni wybieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia czy już robiłaś wycenę u hydraulika? Czy wiesz ile będzie cię kosztować ta instalcja? u nas pękło 35tyś za wszystko co związane z instalcją, z robocizną A co dokładnie jest w tej cenie? Jakie instalacje (podłogówka, panele słoneczne itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia czy już robiłaś wycenę u hydraulika? Czy wiesz ile będzie cię kosztować ta instalcja? Nie wycenialismy, ponieważ my jakby branżyści jestesmy, więc mamy nieco inne możliwości cenowe a większość rzeczy jesteśmy w stanie zrobić sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam!! Śliczna córeczka, super dom i ciekawe inspiracje.. przeglądałam dziennik, także wpisuję się i pozdrawiam!! Witam równiez i dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że jak wiosna przyjdzie, to będzie znowu co oglądać w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ale skoro tak to nie masz wyjścia z tą wizją . Pytanie tylko kiedy Ci pasuje??? Do poniedziałku włącznie jestem na urlopie A ogólnie ujmując temat to w dni powszednie po 16.00 a w weekendy wszystko jedno. Jako gospodyni wybieraj jak Ci pasuje to może być poniedziałek po mojej pracy. Od 15-tej powinnam juz być w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jak Ci pasuje to może być poniedziałek po mojej pracy. Od 15-tej powinnam juz być w domku Pasuje, a jakże Poproszę dokładne namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia czy już robiłaś wycenę u hydraulika? Czy wiesz ile będzie cię kosztować ta instalcja? u nas pękło 35tyś za wszystko co związane z instalcją, z robocizną A co dokładnie jest w tej cenie? Jakie instalacje (podłogówka, panele słoneczne itp)? z tego co ja pamiętam, męża teraz nie podpytam bo śnieg odgarnia wszystkie rurki, piredołki, termostaty, pompki...itd grzejniki podłogówka bojler dwa piece: jeden zwykły "śmieciarz" drugi Junkers............. musimy mieć dwa bo na gaz jest wymagany.................. a na samym gazie to my długo nie pociągniemy...... daltego zwykły robocizna, jak cos nie napisałam to uzupełnię po powrocie małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jak Ci pasuje to może być poniedziałek po mojej pracy. Od 15-tej powinnam juz być w domku Pasuje, a jakże Poproszę dokładne namiary na priv. Super, adres poszedł na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mi gość za materiał, ogrzewanie podłogowe, kaloryfery, piec i takie tam wyliczył coś około 17 tysięcy + 5 tysięcy robocizna. Gdybyśmy chcieli panele słoneczne to około 12 tysięcy trzeba dodać i odkurzacz centralny około 5 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ano szczegóły misji pod kryptonimem "wizja lokalna" zostały odebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja poproszę Juz poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Sylwia i ja poproszę namiary na program:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mi gość za materiał, ogrzewanie podłogowe, kaloryfery, piec i takie tam wyliczył coś około 17 tysięcy + 5 tysięcy robocizna. Gdybyśmy chcieli panele słoneczne to około 12 tysięcy trzeba dodać i odkurzacz centralny około 5 tysięcy Sylwia to bardzo podobnie jak u nas- 18 tys materiały, 5 tys robocizna. znalazłam grzejniki regulusa w sklepie internetowym za całość 4500 zł a nie jak Pan liczył po cenach katalogowych 8 tys. to jednak spora różnica i tym samym zmniejszają się koszty materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 I chyba się na niego zdecydujemy. Nie będę szukała innego hydraulika. Myślę, że na razie zrobimy całą instalację bez pieca i grzejników. Resztę dokończymy później. Najpierw ogrodzenie. Żebym w nocy mogła spać i nie musiała się martwić, że coś mi zginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Myślę, że na razie zrobimy całą instalację bez pieca i grzejników. Resztę dokończymy później my też tak robimy z tym że kupimy wszystko a piec i grzejniki zamontujemy pewnie przed przeprowadzką żeby nikogo nie kusiło. z hydrauliki mam chyba wszystko zaplanowane, armaturę do łazienki wstępnie wybraną tak jak radziła Anetka, największy problem to kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 19.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja poproszę Juz poszło dzięki Pamiętajcie dziewczyny że zawsze trzeba liczyć kilka "groszy" więcej niż w zakładanym planie początkowym ........... u nas 2 tys więcej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja wiem, już się przekonałam że zawsze trzeba doliczyć i mieć w zapasie pare groszy, ale czasem tez się zdaży że na coś liczę wiecej pieniedzy a tu niespodzianka i coś zostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Karolinko, linki wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts