Karollinka 22.02.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sylwia to bedzie okazja żeby sie spotkać ja Kazimierz lubie ale najbardziej wiosna i późnym latem bo wtedy jest mniejszy tłok, mozna spokojnie pospacerować, w lecie nad Wisłą trudno z wózkiem dzieciecym przejśc. A słonko majowe nad rzeka..... uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 powiem wam że Nałęczów faktycznie jest piekny, szczególnie latem, ma swój klimat i mimo ze znam wszystkie uliczki i zakatki to na spacery i tak uwielbiam tam chodzić. Witam i do pogawędki się dołączam To bardzo miła zachęta żeby Cię Karolinko tam odwiedzić. Słoneczko za oknem, aż by się chciało teraz jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Sylwia to bedzie okazja żeby sie spotkać ja Kazimierz lubie ale najbardziej wiosna i późnym latem bo wtedy jest mniejszy tłok, mozna spokojnie pospacerować, w lecie nad Wisłą trudno z wózkiem dzieciecym przejśc.A słonko majowe nad rzeka..... uwielbiam a czemu akurat z wózkiem? Kinga to chyba juz dawno nie jeździ, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a zapraszam:) ja mimo że codziennie przemierzam nałęczowski park to i w wekkend lubie przyjechać. ja osobiscie to wole Nałęczów bo jest spokojniejszy, mniejsze tłumy,lepsze lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nie jeździ, ale byliśmy ze znajomymi którzy muszą jeszcze z wózkiem spacerowac to trzeba było sie przebijac slalomem przez spacerowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja kiedyś, kiedyś bardzo dawno temu byłam w Kazimierzu i Nałęczowie. Ale to było tak dawno, że nie wiele pamiętam. Ale jak tak zachwalacie - aż chce się jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 polecam, oprócz pieknych miejsc mozna uleczyc skolatane serce odstresowac sie i prawdziwie odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 To jakieś 130 km ode mnie. Przy dobrych warunkach pogodowych i za dwie godzinki mogę do Kazimierza dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.02.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a czemu akurat z wózkiem? Kinga to chyba juz dawno nie jeździ, co? Kinga to na pewno, ale moja Olka to dopiero zaczyna pierwsze kroki stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Klikacie o tak pięknych miejscach, które niestety znam tylko ze zdjęć Może kiedyś je zobaczę Witam w południe......... druga kawke piję i dojśc do siebie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Klikacie o tak pięknych miejscach, które niestety znam tylko ze zdjęć Może kiedyś je zobaczę Witam w południe......... druga kawke piję i dojśc do siebie nie mogę to witam w klubie. Ja tez po dwóch i praca nie idzie Lenia mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja wybieram lodówke, zmywarke i piekarnik bo też nie mam co robic mimo że w najbliższej przyszłości nie kupie dacie wiarę że jeszcze niedawno twierdziłam że zmywarka jest zbedna. na szczęście mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mój mąż nadal uważa, że w naszej kuchni nie będzie zmywarki. Nawet za deklarował się, że będzie zmywał naczynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja wybieram lodówke, zmywarke i piekarnik bo też nie mam co robic mimo że w najbliższej przyszłości nie kupie dacie wiarę że jeszcze niedawno twierdziłam że zmywarka jest zbedna. na szczęście mi przeszło zmywarka jest super hiper porzytecznym urzadzeniem. Ja moją uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mój mąż nadal uważa, że w naszej kuchni nie będzie zmywarki. napewno się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a u nas to mąż nie wyobraża sobie domu bez zmywarki ale teraz ja też i na 10000% bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 On ma takie podejście do niektórych spraw. A o zmywarce mówi, że to jest zbędny wydatek.Na razie nie wyprowadzam go z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 moja kolezanka kupiła zmywarke to musiała dokupic komplet szklanek, talerzy, sztucców bo inaczej nie zapełniałaby całej zmywarki a bez sensu uruchamiać ja po każdym posiłku z 3 szklankami i widelcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 moja kolezanka kupiła zmywarke to musiała dokupic komplet szklanek, talerzy, sztucców bo inaczej nie zapełniałaby całej zmywarki a bez sensu uruchamiać ja po każdym posiłku z 3 szklankami i widelcami. warto miec zmywarkę z możliwością ustawienia na 1/2 wsadu. I program eco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 otóż to, jest taki wybór że szok nie mam pojecia jaką kupić. Jakie macie zmywarki i możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts