Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Sylwii & Pawła - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Wyczytałam,że jesteś zainteresowana położeniem w salonie tej samej fototapety co ja,tylko ja chce ją w sypialni :)

Widziałam,że ktoś pokierował Cię do dziennika gdzie rzekomo miała być taka tapeta w sypialni,stąd moje pytanie,czy znalazłaś te zdjęcia sypialni,jeśli tak to napisz mi proszę gdzie dokładnie one są bo ja coś nie mogę ich znaleźć,a bardzo mi zależy.

pozdrawiam

Pięknie dziękuję!

P.s.

słabiutkie te fotki,nie wiele na nich widać i ta tapeta taka rozmazana,nie wiadomo czy to wina zdjęcia czy faktycznie tak wygląda.Dalej nic nie wiem,ale chyba zaryzykuję i w końcu ją zamówię bo myślę już parę tygodni :roll: ,a czas nagli...

dzięki

Miałam chęć na tą fototapetkę do salonu, ale teraz się waham. Nie widziałam jej na żywo ale wiem już że jest czarna (na niektórych zdjęciach wydawała się raczej brązowa) i aż się prosi na jej tle dać jaśniutką kanapę co ze względów praktycznych zdecydowanie odpada. Czarna tapeta plus ciemna kanapa to jak na salon małych rozmiarów zdecydowanie za dużo. Jeśli chodzi o kwiaty to faktycznie są one takie jakby rozmazane, zamglone ale mi się to akurat bardzo podoba.

A w twojej miejscowości nikt nie handluje tą firmą? Może można by chociaż jakąś próbkę zobaczyc. Ja na razie nie patrzę bo do wykończeniówki mam jeszcze duuuuużo czasu :lol: