Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Sylwii & Pawła - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak wiem,że te kwiaty są zamglone i mnie również właśnie to się spodobało,ale jakoś zdjęcia tej dziewczyny nie oddają uroku tej fototapety.Chciałam do niej napisać z prośbą o więcej zdjęć sypialni,ale widzę,że tam jest od miesiąca "echo",więc nie wiem czy by odpisała.

U mnie większość sypialni ma być biała,czyli reszta ścian białe,szafa i komoda biała na wysoki połysk,a łóżko jest ze srebrną ramą,więc myślę,że ta fototapeta będzie fajnym,mocnym akcentem.Chcę jeszcze w nawiązaniu do łóżka dać parę akcentów srebra (jakieś świeczniki,ramki) i może dla ożywienia w minimalnych ilościach jakiś amarant :roll:

Idę teraz do do sklepu z tapetami,może akurat ona będzie...

Witam i ja w ten piekny słoneczny dzień.

Taką tapetę ma też efilo mam nadzieję, że się nie obrazi......... ma ją w garderobie. Wystarczy do niej napisać na P.W. i spytac jaka jest w rzeczywistości :lol:

U niej właśnie wypatrzyłam i to ona pokierowała mnie do Edyś ale faktem jest że jak się samemu nie zobaczy na żywo i nie pomaca, to ciężko ocenić, bo to bardzo szczególny wzór.

Hej

Dziewczyny zaglądałam na nk dziś. Z myślą o was założyłam konto. Póki co mam mało zdjęć ale wkrótce coś dorzucę. Napisałam do Sylwia&paweł, Agulka i Aneta-we. Wasze dane mam od Karolinki. Pozdrawiam

własnie odebrałam i tak stawiałam, że to Ty.

Nie powinnam w pracy wchodzic na NK bo nam zablokowali ale jak mi przyszło powiadomienie na poczte to ... :oops:

Tak to ja we własnej osobie z moim mężem. Tak jak obiecałam konto założyłam. Jeszcze tylko uzupełnię je zdjęciami, ale to jak się dorwę do kompa męża.

Obyś nie miała problemów w pracy przeze mnie.

no co Ty?

Nie pierwszy i nie ostatni raz :wink:

A na FM tez w czasie pracy nieładnie siedziec, no nie?

Ja dziś tak się relaksuję przy windykacji :wink: :evil: