sylwiapaweł 16.03.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mi się wydaje, że w drugą stronę jest prościej - przecież wybrana kanapę można teraz kupić w dowolnym kolorze i fakturze materiału, skończyły się czsy kiedy były tylko brązowe i czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 tak, to prawda ze można sobie wybierać z mnóstwa kolorów ale meble trudniej wymienic niz tapetę więc ja bym najpierw wybrała kolor kanapy który mi sie spodoba a potem do tego tapetę, dla mnie tak byłoby łatwiej się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jak by na ta sprawę nie patrzeć, mamy jeszcze sporo czasu do ostatecznych wyborów i to co dziś wydaje nam się idealne, śliczne, pasujące, za czas jakiś może przestać już nas zachwycać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 otóż to, zanim nadejdzie czas wykańczania to koncepcje zmienia sie jeszcze 100 razy, teraz trzeba się skupić na bieżacych wyborach i pchać do przodu te nasze chałupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiorek 16.03.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak wiem,że te kwiaty są zamglone i mnie również właśnie to się spodobało,ale jakoś zdjęcia tej dziewczyny nie oddają uroku tej fototapety.Chciałam do niej napisać z prośbą o więcej zdjęć sypialni,ale widzę,że tam jest od miesiąca "echo",więc nie wiem czy by odpisała. U mnie większość sypialni ma być biała,czyli reszta ścian białe,szafa i komoda biała na wysoki połysk,a łóżko jest ze srebrną ramą,więc myślę,że ta fototapeta będzie fajnym,mocnym akcentem.Chcę jeszcze w nawiązaniu do łóżka dać parę akcentów srebra (jakieś świeczniki,ramki) i może dla ożywienia w minimalnych ilościach jakiś amarant Idę teraz do do sklepu z tapetami,może akurat ona będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam i ja w ten piekny słoneczny dzień. Taką tapetę ma też efilo mam nadzieję, że się nie obrazi......... ma ją w garderobie. Wystarczy do niej napisać na P.W. i spytac jaka jest w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam i ja w ten piekny słoneczny dzień. Taką tapetę ma też efilo mam nadzieję, że się nie obrazi......... ma ją w garderobie. Wystarczy do niej napisać na P.W. i spytac jaka jest w rzeczywistości U niej właśnie wypatrzyłam i to ona pokierowała mnie do Edyś ale faktem jest że jak się samemu nie zobaczy na żywo i nie pomaca, to ciężko ocenić, bo to bardzo szczególny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 sylwiorek do sypialni bym się nie bała takiego mocnego akcentu, nawet przy czarnych meblach i tej ciemnej tapecie - to w końcu sypialnia i jak najbardziej pasuja jej mroczne klimaty A skoro u ciebie jasne meble będą i jasne ściany to tymbardziej będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Idę teraz do do sklepu z tapetami,może akurat ona będzie... Koniecznie daj znać czy się udało to cudo zlokalizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej Dziewczyny zaglądałam na nk dziś. Z myślą o was założyłam konto. Póki co mam mało zdjęć ale wkrótce coś dorzucę. Napisałam do Sylwia&paweł, Agulka i Aneta-we. Wasze dane mam od Karolinki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No to tworzy nam się mała sieć kontaktowa Lecę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej Dziewczyny zaglądałam na nk dziś. Z myślą o was założyłam konto. Póki co mam mało zdjęć ale wkrótce coś dorzucę. Napisałam do Sylwia&paweł, Agulka i Aneta-we. Wasze dane mam od Karolinki. Pozdrawiam własnie odebrałam i tak stawiałam, że to Ty. Nie powinnam w pracy wchodzic na NK bo nam zablokowali ale jak mi przyszło powiadomienie na poczte to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak to ja we własnej osobie z moim mężem. Tak jak obiecałam konto założyłam. Jeszcze tylko uzupełnię je zdjęciami, ale to jak się dorwę do kompa męża. Obyś nie miała problemów w pracy przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak to ja we własnej osobie z moim mężem. Tak jak obiecałam konto założyłam. Jeszcze tylko uzupełnię je zdjęciami, ale to jak się dorwę do kompa męża. Obyś nie miała problemów w pracy przeze mnie. no co Ty? Nie pierwszy i nie ostatni raz A na FM tez w czasie pracy nieładnie siedziec, no nie? Ja dziś tak się relaksuję przy windykacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja w pracy mam swojego osobistego kompa i tylko wp, nk, fm no i allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Byłam, widziałam, miło "Panią" poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dziewczyny Wam to tylko pozazdrościć, super fotki dzieciaczków i Wasze. Ja to najbardziej aktualne zdjęcie to chyba ze ślubu mam. A to było w czerwcu! A teraz to więcej zdjęć ma nasz domek niż my sami! Ja przeważnie jeżdżę sama więc i mnie na nich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Byłam, widziałam, miło "Panią" poznać Dzień dobry "Pani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no to kochana nie ma na co czekać, nowy domek, nowy potomek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Spokojnie, wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts