sylwiaradek 16.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niby tak, ale jest dużo przeszkód. Ale nie kiedy to bardzo bym chciała mieć swojego dzieciaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja w pracy mam swojego osobistego kompa i tylko wp, nk, fm no i allegro do mojego tez nikt nie siada. Mam własny pokój Ale zamiast pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ajj ja tez zamiast pracowac to klikam, na szczęście i tak ze wszystkim do 15 sie wyrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ja w pracy mam swojego osobistego kompa i tylko wp, nk, fm no i allegro ups, ja tego głośno nie wypowiem, bo jeszcze ktoś usłyszy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no dobra, ja jeszcze nfz w razie jak ktos przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A co byście robiły gdyby nie było internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ooo to wszystkie statystyki i dane wpisywałabym w tabelki własnoręcznie rysowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A co byście robiły gdyby nie było internetu? PRACOWAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kiedyś w pewnej firmie jak pracowałam, było tylko kilka komputerów i mieli je tylko Ci co byli na najwyższych stanowiskach. Ogólnie to było pracy na 3-4 godzinki a resztę trzeba było jakoś przetrwać do 15. Panowie z pokoju obok mojego to swoje ulubione miejsce do którego często zaglądali. Przez dłuższy czas nie wiedziałam co oni tam robią. Aż któregoś razu jak zobaczyłam ich na koniec dnia jak wychodzi i jakie humory mieli. Nigdy nie narzekali że nie mają kompa w swoim pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A co byście robiły gdyby nie było internetu? PRACOWAŁY odbierałabym telefony za spedycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.03.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja to sobie nie wyobrażam mojej pracy bez komputera. Jeden mały projekt pewnie rysowałabym przez tydzień, a opis to pewnie na maszynie do pisania Ech, jak ludzie kiedyś żyli bez tych wynalazków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A co byście robiły gdyby nie było internetu? PRACOWAŁY odbierałabym telefony za spedycję i zrobiłabym od razu korekty do 7-miu FVAT. Właśnie kolezanka mi przyniosła A tak to tu zerkam, to ślę groźne maile do klientów A na jutro mam zaplanowane multum pracy, ech......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Anetka a jak w koncu wypadł ten audyt u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Anetka a jak w koncu wypadł ten audyt u Ciebie? nie pisałam? Wyszedł troszkę gorzej niż poprzednio, ale jest 8-mka z przodu więc nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no nigdzie nie wyczytałam to może zagadałyśmy Cie na inny temat dobrze że wszystko sie pomyślnie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak to ja we własnej osobie z moim mężem. Tak jak obiecałam konto założyłam. Jeszcze tylko uzupełnię je zdjęciami, ale to jak się dorwę do kompa męża. Obyś nie miała problemów w pracy przeze mnie. lecę oblukać i Anety poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiorek 16.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To znowu ja i "nieszczęsny" temat tapety,podjęcie decyzji o jej zakupie zaczyna mnie już męczyć Znalazłam ją,ale niestety w sklepie jej nie mają tylko w takim duuużym katalogu,więc wygląda ona podobnie jak w internecie,czyli ładnie.Rozmawiałam z panią sprzedającą,której córka ma ją w salonie i tak: powiedziała,że tapeta jest b.ładna,ale przez to,że jest trójwymiarowa i ciemna to trochę przytłacza,bo jak to ona nazwała "wchodzi" w pomieszczenie przez co je zmniejsza.Jak powiedziałam jej,że chcę ją do sypialni to powiedziała,że jak najbardziej bo tam wszystko ujdzie(jej słowa) , z salonem trzeba uważać bo raczej powinien być duży,żeby go właśnie nie przytłoczyć.Nie wiem czy miała rację, w końcu są gusta i guściki,pani była po 60-siątce (nie ujmując) więc może jej się nie podobał efekt u córki.Oprócz tego mówiła,że tapeta jest cieniutka i trudna do położenia,ale to też kwestia dobrego fachowca.U niej kosztowała 200.00zł a w internecie jest po 118.00zł (nie wiem ile przesyłka) więc dużo taniej.Ja narazie nie mogę znaleźć nic w zamian,więc narazie jest to mój numer1 To narazie tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.03.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzięki za relację. A więc wszystko zgodnie z moimi przypuszczeniami - ciemna i nieco przytłaczająca. Nadal twierdzę, że do sypialni idealna (ale ja lubię ciemne sypialnie), zastanawiam się czy nie przenieść mojego salonowego zamysłu do sypialni właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 wybór tapety trzeba też uzależnic od planowanej kolorystyki pomieszczenia, ja planuje ciemne mable w kuchni, ciemne podłogi to jak dodałabym bardzo ciemna tapetę to byłoby to zbyt przytłaczajace, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiorek 17.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No,więc właśnie skoro moja sypialnia ma być w większości w bieli,a duża część jednej ściany to trzy duże okna tarasowe to wydaje mi się,że u mnie powinna się ta fototapeta sprawdzić,choć ta pani w sklepie twierdziła,że ta fototapeta do bieli nie pasuje... jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts