sylwiapaweł 07.04.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisałam już w tej sprawie u Ciebie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.04.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Elektryk przychodzi w piątek na oględziny więc już musimy ostro myśleć nad rozplanowaniem wszystkiego. Mam już w prawdzie wstępną koncepcję, boję się jednak że coś przeoczę albo że gdzieś przesadzę z ilością lamp i lampeczek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 to ja Ci napisze na priv co i jak po kolei u nas ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sylwia, mozesz mi napisać czy karmisz psa: gotowanym jedzonkiem czy suchą karmą? Moja Pumka ostatnio ma jakies problemy trawienne chyba Daje jej dwa razy gotowane, dwa razy suchą karmę. Moze cos zjadła na dworze Siedze na forum o labkach i szukam co powinna jeść. Zdziwiłam się jak dużo ludzi karmi psy jedynie suchą karmą. A moze tak jest lepiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.04.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Najlepiej karmić psinę tylko suchą karmą bo ta rasa ma bardzo „jaśniepański” żołądek. Mój bez przerwy cierpi na jakieś niestrawności, wystarczy że wysępi od nas (głównie ode mnie) jakiś łakomy kąsek i od razu są efekty Co do suchej karmy to w zupełności wystarczy jednak żeby pies nie miał problemów z nadmiernym lnieniem i innych dolegliwości wynikających ze złego zbilansowania pożywienia, powinna być to dobra=znacznie droższa od standardowych karma. Polecam http://www.krakvet.pl/royal-canin-maxi-junior-15kg-gratis-p-13987.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sylwia a ile dajesz? Czy dobrze wyczytałam, ze moja powinna dostawac dzienna dawkę około 500 g? Taki worek 15 kg wystarczyłby na miesiąc Jakoś mało tego jedzonka mi się wydaje. Ale doświadczenie mam żadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.04.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Taki wór faktycznie starczy na miesiąc. Drogo to wychodzi ale zawsze można kupić dodatkowo wór standardowej karmy i podawać mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.04.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Taki wór faktycznie starczy na miesiąc. Drogo to wychodzi ale zawsze można kupić dodatkowo wór standardowej karmy i podawać mieszankę. dzięki Sylwia. Na forum, które przeglądałam tez dużo osób polecało tę karmę. Zastanowie sie co zmienić w diecie, co wybrac i zobaczymy co na to Puma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sylwia zajrzałam do Twojego dziennika i baardzo fajne te lampki wynalazła, komoda chyba pojemna ale do mojej koncepcji wystroju nie bardzo by pasowała. Wymierzaliśmy dziś z mężem sypialnię i pod oknem zmieści się łóżko max 200 cm, jeśli będziemy chcieli wstawić szafki nocne to niezbyt dużo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sylwia PIĘKNA półka .............. u mnie by pasowała:wiggle::wiggle: ................. u Ciebie oczywiście też jeśli w takim klimacie urządzisz przynajmniej dół / część domku, bo ta komódka będzie w watrołapie stała, tak?:-? Widzę że lubujemy się w podobnych meblach. Ostatnio upolowałam na allegro zajefajną 9 według mnie oczywiscie) komodę do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja lubię całkiem inny styl, ale komoda mi sie podoba, zreszta jest sporo rzeczy które mi się podobają ale nie kupiłabym sobie do domku. Na szczęście dzięki temu mam zawęzony wybór zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.04.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Sylwia PIĘKNA półka .............. u mnie by pasowała:wiggle::wiggle: ................. u Ciebie oczywiście też jeśli w takim klimacie urządzisz przynajmniej dół / część domku, bo ta komódka będzie w watrołapie stała, tak?:-? Widzę że lubujemy się w podobnych meblach. Ostatnio upolowałam na allegro zajefajną 9 według mnie oczywiscie) komodę do salonu Komoda bardzo mi się podoba choć tak jak pisałam nie wiem czy u nas by pasowała. My raczej w oszczędnie nowoczesnym stylu się lubujemy i tak też parter będziemy meblować ale nie mogłam tej komody nie wkleić bo jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Komoda bardzo mi się podoba choć tak jak pisałam nie wiem czy u nas by pasowała. My raczej w oszczędnie nowoczesnym stylu się lubujemy i tak też parter będziemy meblować ale nie mogłam tej komody nie wkleić bo jest super. my też planujemy raczen nowoczesny styl urzadzania wnetrz, Sylwia powiedz jak chciałas meblować sypialnię? jeśli łóżko ma stać pod oknem dachowym to po bokach nie bardzo jest miejsce na szafki nocne;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.04.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Zamysł sypialni masz u mnie w dzienniku. My łózko już mamy szerokości 160 więc szafeczki się zmieszczą. Moim zdaniem inne ustawienie łóżka niz pod oknem dachowym nie wchodzi w grę - przy ustawieniu w poprzek sypialni zostaje mało miejsca na przejście obok łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no własnie, dla mnie tez tylko takie ustawienie wchodzi w grę, natomiast ja chcialabym łóżko 200 cm przynajmniej ale chyba jednak trzeba bedzie pomyslec o węższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no własnie, dla mnie tez tylko takie ustawienie wchodzi w grę, natomiast ja chcialabym łóżko 200 cm przynajmniej ale chyba jednak trzeba bedzie pomyslec o węższym szerokosć 200? A teraz ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 teraz też takie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ja miałam 160 i zamieniłam na 140. Na dwumetrowym za daleko byśmy od siebie uciekali. A poza tym to szkoda miejsca w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ooo no to mnie zaskoczyłaś, ja nawet nie brałam pod uwage łózek o takich wymiarach, teraz na takim spi sie dobrze bo czasem jak trzeba to i we troje sie mieścimy, no ale chyba jednak trzeba bedzie kupić max.180, nasza sypialnia jest dość wąska i czy wstawimy łózko 180 czy 200 i po bokach szafki to nic innego sie nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ooo no to mnie zaskoczyłaś, ja nawet nie brałam pod uwage łózek o takich wymiarach, teraz na takim spi sie dobrze bo czasem jak trzeba to i we troje sie mieścimy, no ale chyba jednak trzeba bedzie kupić max.180, nasza sypialnia jest dość wąska i czy wstawimy łózko 180 czy 200 i po bokach szafki to nic innego sie nie zmieści u mnie i dwumetrowe by sie zmieściło, ale po co? Zamierzacie spać we trójkę??? Mi czasami rano zdarza się leżeć z chłopakami- fakt, ze to kruszynki. Ale to wyjatek a na noc mają swoje łózko przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts