Karollinka 09.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Sylwia zleciłas komus projekt kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Będzie nam robił ten sam chłopak co naszą obecną kuchnię sklecał Anetko, z tego spaceru to chyba nici, za oknem sine niebo i raczej nas dzisiaj podleje no i u nas cos zaczęło sie chmurzyc, kurcze z ta kuchnią to nie tak łatwo, nie mam za bardzo jeszcze koncepcji na nią; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.04.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Eeee, koncepcja to sie już urodziła, z resztą ta kuchnia jest taka "oczywista" że trudno coś tu wymyśleś innego niż wszyscy. Wrzucałam kiedyś chyba w głównym wątku wizualkę zaczerpniętą z forum archona - to zupełnie inna koncepcja naszej kuchni ale ja i tak wolę nasz standard. Ja mam jedynie zagwozdkę z lokalizacją zlewozmywaka a co za tym idzie z wykorzystaniem szafki narożnej. Jak zlew pod oknem dam to w narożnej będa szuflady (podgladałam takowe u Anety i podobało mi się) - tylko gdzie wtedy kosz na śmieci? Jak przesune zlew w lewy róg (tak jak na mojej wizualce w dzienniku) to pod zlewem kosz i inne pierdoły ale też trudna do wykorzystania przestrzeń narożna. Teraz mam zlew w rogu i muszę nurkować żeby coś wygrzebać z końca szafki..... Ot i całe dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.04.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Sylwia zleciłas komus projekt kuchni? Ano zleciłam, odgrzebaliśmy kontakt do chłopaka który kuchnię nam obecną robił z ofertą nawiązania współpracy Teraz zrobi nam projekt a kiedyś (trudno powiedzieć kiedy dokładnie) będzie go realizował. Ponieważ robi tez zabudowę wnęk i inne takie to jednym fachowcem ogarniemy potrzeby wszystkich pomieszczeń - taki przynajmniej mamy chytry plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 09.04.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 U nas od drogi jest jakieś 7 metrów:mad::mad::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 U nas od drogi jest jakieś 7 metrów:mad::mad::cry::cry: Ty nie płacz- pomysl o ile mniej odsnieżania bedziesz miała od dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 09.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 właśnie, ale my garaż planujemy postawić z 10 m. od drogi to też nie bedzie długiej trasy odśnieżania, no jedynie chodniczek do domku ale to nie problem, bedziecie mialy kostkę koło domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ty nie płacz- pomysl o ile mniej odsnieżania bedziesz miała od dziewczyn a o tym nie pomyslałam właśnie, ale my garaż planujemy postawić z 10 m. od drogi to też nie bedzie długiej trasy odśnieżania, no jedynie chodniczek do domku ale to nie problem, bedziecie mialy kostkę koło domu?? Kostka, kostka ale jak najmniej czyli ile konieczne, a reszta prawdziwa ZIELEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.04.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Kostka, kostka ale jak najmniej czyli ile konieczne, a reszta prawdziwa ZIELEŃ U nas podobnie. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hej Witam Was wszystkie ostani dzien z londynu. Jutro powrot do domu. Koniec leniuchowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.04.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czeka Cię powrót do innego świata..... Tutaj wszędzie żałoba - w mediach oczywiście bo wokół mnie jakoś tego smutku nie zauważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ogladamy polska telewizje i wiemy co sie dzieje. W radiu tez puszczaja inne kawalki niz zwykle. Tutaj jedynie wokol polskiej ambasady na Oxford Street zbieraja sie ludzie zeby wpisac sie do ksiegi kondolencyjnej. Rowniez w angielskich wiadomosciach mowia o polskiej tragedii. Trudno uwierzyc ze moglo cos takiego sie wydarzyć.:(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 12.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Sylwia szczęśliwego powrotu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 cześć Sylwia, powiedz co ustaliliście z elektryką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bry Ano wszystko w zasadzie ustaliliśmy. Mamy jeszcze parę drobnych wątpliwości ale lada dzień i to ostatecznie wyjaśnimy bo prace mają się zacząć już jutro, no chyba że jak to często bywa termin się nieco przesunie Projekt kuchni się jeszcze robi - mamy mieć jakieś propozycje najpóźniej w piątek a jak będzie to zobaczymy. Właściwie to już wiem, jak będzie wyglądała moja kuchnia, czekam jednak cierpliwie na twórczość fachowca. Jak już wszystko będzie dopięte to uzupełnię rzuty i wrzucę w dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witaj Sylwia, no jestem ciekawa jak wymysliłaś sobie kuchnię, a jeśli chodzi o elektryke to u nas zastój, mąż nie ma czasu nic robic więc może coś u Was podpatrzymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.04.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witaj Sylwia, no jestem ciekawa jak wymysliłaś sobie kuchnię, a jeśli chodzi o elektryke to u nas zastój, mąż nie ma czasu nic robic więc może coś u Was podpatrzymy:) Ja też chętnie bym podpatrzyła coś u Was! Niby wiem co i jak, ale może o czymś zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no właśnie mi też się wydaje że wszystko mam zaplanowane ale lepiej poczytać o planach innych bo można czegos jeszcze sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.04.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Będę miała na uwadze Wrzucę coś na pewno chcę tylko poczekać aż wszystko będzie dopięte ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.04.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jedno ciekawe rozwiązanie mogę sprzedać już teraz. Jest nim gniazdko na zewnątrz na balkonie z włącznikiem/wyłącznikiem przy drzwiach balkonowych w pomieszczeniu. A to cudo na potrzeby świątecznych ozdób typu świecący renifer żeby było gdzie podłączyć i nie trzeba było w mroźny wieczór wychodzić na balkon tylko klik i wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts