Karollinka 15.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hej hej, z tym gniazdkiem to dobry pomysł, ja nie brałam tego pod uwage bo zapomniałam że taras mamy mieć:jawdrop: jakos to zeszlo na ostatni plan i dopiero jak znajomi wspomnieli o grilowaniu na tarasie to uswiadomiłam sobie ze trzeba o tym pomysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.04.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja nie o tarasie tylko o balkonach pisałam a na tarasie to swoją drogą gniazdko planujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja nie o tarasie tylko o balkonach pisałam a na tarasie to swoją drogą gniazdko planujemy :D ups, a ja byłam tak zaaferowana tarasem i tylko o tym myślałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A jaką ustaliliście ostateczną wersję co do oświetlenia zewnętrznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 oswietlenie halogenowe w podbitce, po obu stronach drzwi lampki, lampki z dwóch stron tarasu no i na balkonach jakieś światełka ale chyba w podbitce będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.04.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Oświetlenie w podbitce ale tylko w rogach dachu, dwa kinkiety po bokach drzwi wejściowych i dwa kinkiety na tarasie. Bez oświetlenia balkonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja myślałam o dwóch kinkietach obok drzwi wejściowych i tak samo na tarasie. U mnie pojawi się jeszcze światło pod balkonem nad klatką schodową do piwniczki. Tak się zastanawiam czy zrobić jeszcze w podbitce?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.04.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Jeśli podoba Ci się efekt oświetlonego domu w taki sposób- ja to nazywam "ufo", to jak najbardziej w podbitce rób. Ja nie lubię dlatego u nas tylko w rogach dachu. Tak sobie myślę, że jakieś światło warto by było dać - u na nie będzie w pobliżu latarni ulicznej więc będzie raczej ciemno. a czy ma to być jedna lampka w rogu czy halogen co 1 metr to już kwestia upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.04.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Zajrzałam właśnie do mojego nowego blogowego dziennika i wiecie co? jest już cały skopiowany !! Bynajmniej nie moimi ręcami - ja doszłam tylko do września Super - elektryczne wywnętrznienia wkleję już na bieżąco do nowego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 19.04.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Za wcześnie się ucieszyłam połowa wpisów zdublowana, spora część w złej kolejności, no to mi zrobili „dobrze” ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.04.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 za bardzo sie pospieszylas z przenoszeniem dziennika, ja do swojego musze dodac wpis to mi sie odnajdzie bo w 100 stronach nie chce mi sie szukac i zobaczę co tam narobili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.04.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hello Co tu tak pusto już od dłuzszego czasu????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 30.04.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 A witam, pusto bo w dzienniku nic nie przybywa to i nie ma co komentować A na zwykłe plotki nikt tu nie zagląda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 heejj, jak tam wekkend mija, jak roboty na budowie? kilka dni nie było mnie na fm więc mam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 04.05.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 U nie też zaległości ale to z braku dostępu do neta. W domu przy kompie tłok a w pracy do końca miesiaca pewnie netu niet Na budowie się dzieje - elektryka skończona, okna wstawione, alarm w trakcie realizacji, tynki dogadane na wrzesień - czas się zabrać za hydraulikę i przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.05.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzień Dobry Fajna kuchnia, pewnie będzie super wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 hejj, zajrzalam do Twojego dziennika, faktycznie kuchnia super, ja planuje bardzo podobne rozwiązanie, tylko że zlew bedzie centralnie pod oknem. Sylwia bedziesz miała takie jaśniutkie meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.05.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam - ukradłam chwilkę na jedynym firmowym stanowisku na którym jeszcze necik śmiga Meble białe w połysku - zgodnie z wcześniejszymi planami i to już ostateczna wersja kolorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.05.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 jejjj to pieknie bedzie, ja tez myślałam o białych ale czy są praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 05.05.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 my też będziemy mieć białe meble z połyskiem, do tego czarny blat, a podłoga w beżu, nawet widziałam zdjęcie takiego zestawienia kolorystycznego i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts