Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Sylwii & Pawła - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Angie83

No no jakie postępy. Czasami dobrze jak męża w domu nie ma, jest czas na rzeczy, na które normalnie by nie było czasu. Mój trójkącik jest taki sam (prawie) jak twój. Zrobili u Ciebie z możliwością otwierania dwóch części czy tylko tak jak u mnie tego większego okienka? Czy mogła byś mi podać koszt elektryki i ile czasu fachowcom na jej zrobienie? Czy od razu założyliście alarm?

Gorąco pozdrawiam :)

Co do kosztów to się niestety na razie nie wypowiem - spraw finansowych dogląda małżonek ale jak wróci to podpytam. Alarm zakładamy od razu to znaczy rozciągamy kable a reszta to nie wiem bo centralka kosztuje sporo więc pewnie nie tak od razu zawiśnie ;) Edytowane przez sylwia&paweł

Czy rozmawiałaś z kimś w sprawie kominka? W naszych koniczynkach komin jest bardzo blisko miejsca na TV. Spotkałam się z opinią że nie jest to korzystne. :) Miłego weekendu.

Szczerze mówiąc nie słyszałam dotąd takiej opinii o szkodliwości bliskiego sąsiedztwa kominka i telewizora :eek:

Ja się nie znam, nigdy też nie użytkowałam kominka więc doświadczenia również w tej materii nie mam ale nie wydaje mi się to jakimś problemem :yes:

Mój wujek robi kominki i właśnie ostatnio powiedział, że to u mnie miejsce jest złe na kominek. No ale ja nie bardzo mu chcem wierzyć bo przecież choćby Kasia ma u siebie kominek w tym miejscy i nie narzeka. On niby mówi że do 2 m od kominka jest bardzo gorąco i że to niby szkodzi na TV.

• 2 weeks później...