sylwiapaweł 23.05.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam U mnie cisza i obawiam się, ze tak już będzie czas jakiś..... W pracy internet na definitywnie zabrali a w domu wieczorkiem mąż zasiada i pracuje więc jestem odciąta na amen. Planujemy usprawnić nasz internet żeby można było na laptociku również poserfowac ale jakoś tak ciągle nie po drodze........ A na budowie zastój - elektryka zrobiona, kable pod alarm rozciągnięte i tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Sylwia STO LAT! http://bi.gazeta.pl/im/8/6186/z6186588X.jpg i kwiatyhttp://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/401/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 24.05.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Łoooooo :jawdrop: Nie przypuszczałam że ktoś będzie pamiętał DZIĘKUJĘ BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.05.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witam się z szerokim uśmiechem na twarzy Włączyli mi necik w firmie więc będę zaglądać częściej, teraz lecę nadrabiać zaległości w waszych dziennikach i komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 cześć Sylwuś, Ty w maju aby prezentami jesteś obsypywana:) i urodziny i dziś wielkie święto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.05.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Na prezenciki z okazji dnia mamy muszę jeszcze poczekać - na razie to od mojego roczniaczka mogę dostać buziaczka Witam z rana, ale miło jest być znowu podłaczonym do sieci !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Sylwuś my cały czas jesteśmy podłączeni do sieci, ale ciągły brak czasu i tak nie pozwala mi uzupełnić mojego blogu. Ale przez najbliższy miesiąc to na pierwszym miejscu będzie tylko nauka. Jak dobrze pójdzie to w lipcu odetchnę z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.05.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 cześć Sylwus, co słychać???jak tam prace budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.05.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Prace budowlane stoją i kwiczą Zastój, ot i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 heej, jak tam wekkend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Jeszcze przyjdzie czas że będziesz chciała żeby był zastój. Wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 31.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam wszystkei koniczynki Ja się pod ziemię zapadłam z powodów pracowych a tutaj widzę żę praca wre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.06.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 E tam wre, u mnie bynajmniej spokojnie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 cześć, u nas niby cały czas cos się dzieje, roboty idą do przodu ale wczoesniej bylo widac efekty prac a teraz widac mniej ale za to bardziej ubywa z konta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.06.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 My planujemy od przyszłego tygodnia ruszyć z hydrauliką. Może nawet uda mi się w ten długi weekend nadrobić zaległości i te nasze przyłącza ogarnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 powiem Wam że to już luksus jak ma się swoją wodę i prąd, my korzystaliśmy z uprzejmości sąsiadów, mimo że płaciliśmy to jakoś niezręcznie było ciągle do nich chodzić i prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 04.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No wreszcie i tu trafiłam Po pierwsze Sylwia wysłaąłm Ci wiadomośc na PW - zajrzyj proszę Po drugie czytałam waszą dyskusję na temt białych kuchni w połysku - ODRADZAM!!! Ja mam górne szafki - wanilia w połysku - widac każdy odcisk palca, kazdą kropeczkę i drobinkę kurzu - jak tylko bedę miała nadmiar kasy to wymienie fronty. W ogóle odradzam fronty na wysoki połysk - dół mam zebrano - mimo, że nie sa jednolite to i tak widac wszytkie slady. A mycie ich jest gorsze od mycia okien - najpierw na mokro woda z płynem, potem płynek do mycia szyb i polerowanie, a na koniec jeszcze myję magiczną ściereczką z mikrofibry. Efekt końcowy jest zadowalający, ale po przygotowaniu jednego posiłku wracamy do punktu wyjścia. zanim zdecydujecie się na fronty w połysku pomacajcie sobie to u kogoś w domu - np. w mnie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kasiu zgadzam sie z Toba całkowicie, fakt że te białe meble pieknie wyglądaja ale są zupełnie nie praktyczne, byłam wczoraj u koleżanki, ona też ma połysk tyle że ciemny i widać każdą krople, każde dotkinięcie, i nawet nie chodzi o łapki dzieciece ale samemu się dotyka, tu chlapnie, tu pryśnie i czyścic trzeba intensywnie po każdej robocie w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 04.06.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kasiu zgadzam sie z Toba całkowicie, fakt że te białe meble pieknie wyglądaja ale są zupełnie nie praktyczne, byłam wczoraj u koleżanki, ona też ma połysk tyle że ciemny i widać każdą krople, każde dotkinięcie, i nawet nie chodzi o łapki dzieciece ale samemu się dotyka, tu chlapnie, tu pryśnie i czyścic trzeba intensywnie po każdej robocie w kuchni. buuuu.... dziewczyny czyli mam rozumieć, że nie zależnie od koloru najlepiej zrezygnować z połysku? Ja już sama nie wiem jaki kolor wybrać, najpierw miał być kolor wenge, teraz chyba biały połysk, piszę chyba bo zgłupiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts