Karollinka 10.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dobrze, niech bedzie slicznie bo ja nie mam zakietu na sukienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 10.06.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Aaaa, bo Ty wesele będziesz obtańcowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 taaa:) i dlatego chce slonce bo moje wlosy wyprostowane pod wplywem wilgoci zaczna sie krecic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ech jak ja bym się pobawiła na weselu W tym roku mam tylko jedno - moja siostrzenica wychodzi za mąż, ale pewnie tylko na śłub pójdę, bo wesele jest tydzien po moim terminie porodu Jesli będe miała cesarke to nie będę sie nadawała do zabawy Chyba, że urodzę troszkę wcześniej, ale na to sie nie zapowiada, bo dziecko malutkie A co do pogody to ja zamówiłam juz do końca wakacji Dzisiaj nalałąm wody do baseniku i teraz tylko słonecznie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kasiu ja jak byłam tydzień po terminie porodu to byłam u koleżanki na weselu, tak tanczyliśmy rock&rolla że sasiad od stolu mówił że nie bedzie pił żeby w razie czego na porodówke mnie zawieźć):)babki lamentowały że urodze na parkiecie a i tak Kinge musieli wywolywać bo się na swiat nie pchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 12.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hej. Weszła z ciekawości do Twojego dziennika a tu miłe zaskoczenie. Koleżanka się dużo napracowała i wstawiła sporo zdjęć. Widzę że jesteście na bardzo podobnym etapie jak my. Tyle że my tynkujemy na razie a później będziemy zajmowali się hydrauliką. Wiem jak to jest niby nie wiele widać zmian w domku ale nawet najmniejsza bardzo cieszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 cześć, zajrzałam do dziennika, no u Was to się dzieje, zostajemy na końcu w koniczynkowych robotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 13.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam Sąsiadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jaki żywy wątek , czemu ja tu tak póżno trafiłam? widzę, że macanie mebelków mnie ominęło........... , może można indywidualnie ? odnośnie odkurzacza centralnego: użytkuję od 3 lat i jestem bardzo zadowolona , co mogę doradzić , jeśli nie jest jeszcze za póżno, to zrobienie szufelki w wiatrołapie , więcej gniazd i rura 7 metrów bo i tak się plącze, poza tym trza to gdzieś schować , u mnie obecnie "leży" sobie na schodach na strych i za każdym razem jak otwieram drzwi i chcę tam wejść to używam wielu niecenzuralnych słów bo ona jakaś żywa jest i wylata z tych schodów wprost pod nogi (jak ja to lubię)w nowym domu będzie specjanie wydzielone miejsce pod schodami tylko na rurę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.06.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Kochane wszystko to już było zamieszczone w blogu więc to żadna nowość ale ponieważ nowy adres nie przypadł mi do gustu to wróciłam to starego dobrego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.06.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam Sąsiadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki żywy wątek , czemu ja tu tak póżno trafiłam? widzę, że macanie mebelków mnie ominęło........... , może można indywidualnie ? odnośnie odkurzacza centralnego: użytkuję od 3 lat i jestem bardzo zadowolona , co mogę doradzić , jeśli nie jest jeszcze za póżno, to zrobienie szufelki w wiatrołapie , więcej gniazd i rura 7 metrów bo i tak się plącze, poza tym trza to gdzieś schować , u mnie obecnie "leży" sobie na schodach na strych i za każdym razem jak otwieram drzwi i chcę tam wejść to używam wielu niecenzuralnych słów bo ona jakaś żywa jest i wylata z tych schodów wprost pod nogi (jak ja to lubię) w nowym domu będzie specjanie wydzielone miejsce pod schodami tylko na rurę. Pozdrawiam. Dzięki za rady, też się martwię tymi 9 metrami ale rozkład pomieszczeń na górze jest taki że albo jedno gniazdko i 9m węża albo wąż krótki i gniazdko w każdym pokoju. Przeważyła pierwsza wersja a czy nie będę używała słów niecenzuralnych to się okaże. O szufelce w wiatrołapie myślałam, wydaje mi się to świetnym rozwiązaniem które u nas nie zostało zastosowane Chmmmm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.06.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nie każdy system ma w ofercie szufelkę ścienną, na pewno Borysowski posiada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 17.06.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) też sie zastanawiam nad odkurzaczem, tylko musze lubego przekonać... Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Beata&Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.06.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 odkurzacz centralny załącza się w momencie wetknięcia rury do gniazdka a przy szufelce to chyba w momencie podniesienia klapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Cześć Sylwuś Z tym odkurzaczem centralny to przydało by się najlepiej pójść do kogoś i zobaczyć w realu. Tylko nikt nie chce zaprosić hehe Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.06.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja mam w firmie więc widziałam, dotykałam, używałam raz nawet z tym że gniazdko normalne, co do szufelki to niestety nie wiem na pewno ale tak mi logika podpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.06.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Już wiem i już tłumaczę/ pokazuję: Szufelka ma taki nazwijmy to przycisk, który po wciśnięciu załącza ssanie : http://www.odkurzacze-bima.pl/201.jpg http://www.insat.com.pl/UserFiles/File/BEAM/szufelka.jpg Jak już nam paprochy wciągnie to wciskamy z drugiej strony i się ciąg wyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.06.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hmm od razu lepiej wyobraźnia działa jak widzę zdjęcia. Coraz większą ochotę mam na to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A ja mam szufelki troszkę inne - takie z klapką - wystarczy lekko przydepnąc klapkę, ona sie otwiera i włącza się ssanie. Póki co to tylko teoria, ale mam nadzieję, że faktycznie bedzie tak super działało. moja kolezanka ma szufelke automatyczna w swoim salonie fryzjerskim - widziałam jak sciete włosy same znikają w ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 17.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Uwaga, ogłaszam kasting na drzwi zewnętrzne. Postanowiliśmy że będą PCV i niech się dzieje co chce. Model nr 1 - URZEKAJĄCE SKOSYhttp://img99.imageshack.us/img99/7764/drzwinr1.jpg Model nr 2 - NIE MNIEJ URZEKAJĄCA KRATKAhttp://img94.imageshack.us/img94/5862/10776228.jpg Model nr 3 - KRATKA W WERSJI LITEhttp://img692.imageshack.us/img692/2980/36324193.jpg i ostatni Model nr 4 - SUTO PRZESZKLONYhttp://img710.imageshack.us/img710/6541/kopiap1020662.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 17.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 To ja pierwsza wyrywam sie do odpowiedzi...............nr.2 lub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts