sylwiapaweł 18.10.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam Trzasnę fotkę schodów jak tylko je rozszalujemy czyli dopiero po tynkach. My mamy rozchodzące się na boki - dla mnie to cały ich urok i wydaje mi się że bardzo pasują do koniczynki. Nasze murki oporowe wyszły trochę kanciaste - w projekcie są piękne łuki - to jeszcze do poprawki. Co do ceny to muszę podpytać teścia, to ona nadzorował wszelkie prace. Wiem tylko że poszło około 2,5m3 betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Własnie odwiedziłam Twój dziennik, powiedz proszę co to jest to ogrzewanie ścienne? Analogia do podłogowego? gdzie i czemu tak robicie? bardzo mnie zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.10.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dokładnie, jest to takie same ogrzewanie płaszczyznowe jak dość już popularna podłogówka. Układa się to to jak widać w dzienniku i na to idzie specjalny tynk lub zwykły z domieszką plastyfikatora. A dlaczego taki wybór? - Planujemy w tym kącie dać narożnik i kłóci mi się to z ewentualną lokalizacją tradycyjnego grzejnika którą można podpatrzeć w innych koniczynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.10.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 My nawet nie pomyśleliśmy o takim rozwiązaniu. Ale super pomysł, szkoda że wcześniej o tym nie powiedziałaś, może i my byśmy go przemyśleli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.10.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Było o tym wcześniej chyba u Karolinki w komentarzach. Pomysł właściwie podrzuciła Kasia256 i dopiero wówczas zaczęliśmy nad tym myśleć....... Czas pokaże jak to będzie hulało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.10.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a ja sie wlasnie zastanawialam gdzie nyby mialabym dac grzejnik w salonie super rozwiazanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 pamiętam że kiedyś coś Sylwia o tym wspominała, my nie braliśmy takiego rozwiązania pod uwagę chociaż pomysł ciekawy. Zastanawiam się tylko czy od tej ściany będzie tak samo ciepło jak od grzejnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.10.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 pamiętam że kiedyś coś Sylwia o tym wspominała, my nie braliśmy takiego rozwiązania pod uwagę chociaż pomysł ciekawy. Zastanawiam się tylko czy od tej ściany będzie tak samo ciepło jak od grzejnika? ściana będzie oddawała ciepło całą powierzchnią a nie tylko punktowo jak grzejnik chociaż parametry wody zasilającej będą niższe - tak jak w podłogówce. Powierzchnia ściany jest dość duża więc myślę, że powinno dać radę, pożyjemy zobaczymy. Będziemy królikiem doświadczalnym w tej kwestii dla przyszłych koniczynkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.11.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wspominałaś wczoraj że będzie winko imieninowe, to ja przychodzę z czekoladkami i kwiatami. Wszystkiego co naj z okazji imieninhttp://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ygzWGcIbIdD-3M:http://chomikuj.pl/ImagePreview.aspx?id=51855871&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 I owszem zapraszam, zapraszam http://www.restauracja-wiktoria.com.pl/images/wino1.jpg Dla każdego wystarczy http://www.wina-wloskie.net/materialy/wino4.jpg a za życzenia bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no to soczek w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nie było mnie kilka dni na fm ale dołączam sie do życzeń.Wszystkiego najlepszego Sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.11.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Spóźnione ale równie miłe Serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.11.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 witaj Sylwia, jak ida roboty w domku??U Ciebie w wątku cichutko ale pewnie duzo sie dzieje.Powiedz mi, czy bedziecie ocieplać strych wełną czy zostawiacie tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 15.11.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Coś się tam dzieje i owszem ale mnie na budowie nie było wieki, więc nie mam się czym pochwalić. Tynki skończone, wylewki w garażu zrobione, wyceniamy właśnie bramy garażowe bo będziemy jeszcze przed zimą wstawiać i chyba też drzwi wejściowe. Poddasze będziemy ocieplać też w tym sezonie - czekamy aż tynki porządnie wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 oj, ja też już tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.12.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 cześć Sylwia, co słychać? działacie coś w domku??jestem bardzo ciekawa drzwi wejściowych, mam nadzieję że niedługo wstawisz jakieś zdjęcia.Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.12.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam W domu zastój. Zamówione bramy garażowe z drzwiami do pom. gospodarczego i tyle. Co do drzwi wejściowych nadal nie jesteśmy zdecydowani - PCV czy drewniane? W związku z powyższym temat pewnie na wiosne przeniesiemy.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 10.12.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 cześć ja jestem nowa tutaj ale planuje rozpocząć budowej konieczynki3 i będę stałym bywalcem - może coś podpatrzę, mam pytanko odnośnie wc na dole czy w rzeczywistości jest ona tak mała jak się wydaje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts