Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Sylwii & Pawła - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 964
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
ale macie piękne drzwi. Jak ja zamawiałam to nie mieli takiego modelu :(

Zadroszczę normalnie :)

my zaczęliśmy się interesować drzwiami krótko po zamontowaniu Twoich i już wtedy pani przesłała nam na maila sporo różnych wzorów. Ten w każdym razie nam się nie podobał i od razu został skreślony :D :D :D Minęło trochę czasu i okazało się, że jednak to jest to :D ot, taka przewrotna natura ludzka.

A widzisz - ja oglądałam tylko zdjęcia w albumie i pewnie nie wszystkie wzory nam pokazano :( Nie ma jednak co płakać, bo moje tez mi sie podobają.

Kasiu, fajne są wzory większości tych drzwi, coraz to będą nowe, najważniejsze że cena przystępna. Ciekawe jak będą się sprawować po kilku latach.

Ja miałam spore wątpliwości bo jakoś mi się bardzo tanio wydawało w porównaniu z innymi producentami drzwi, ale popatrzyłam sobie na nie na wystawce w Łukplascie, pomacałam i wątpliwości minęły. Mam nadzieję, że będą służyć długie lata ;)

oj i ja miałam wątpliwości co do naszych, cena atrakcyjna to fakt, tez mam nadzieję że będziemy zadowoleni

Jak sobie przypomne ten etap na którym teraz Wy jesteście to ciarki mi chodza po plecach... Jejku ja już rok mieszkam :) Do dzisiaj jest jeszcze kilka nieskończonych rzeczy, ale wiedziałam, że tak będzie. Jak się mieszka to się nic robic nie chce :)

Teraz czekamy na wiosnę i bierzemy się za ogrodzenie. Niestety w tym roku pewnie zrobimy tylko boki, bo z przodem mamy problem - nadal nie znamy rzędnych drogi i nie mamy jak zalać rabatki. Druga sprawa to finanse :( mój mąż już pół roku nie pracuje i oszczędności zamiast inwestowac w dom - przejadamy :(

No to faktycznie nieciekawie......

Nam z przeprowadzką nie jest spieszno, więc jeśli coś się tam przeciągnie to nie ma problemu. Co do wyborów - wszystko mamy już obmyślone, jakie glazury, jakie drzwi wew., jaka kuchnia, więc dylematów tez nie będzie. Pozostają jedynie finanse....

zazdroszczę :) ja sie i tak ciesze ze przynajmniej udalo mi sie wybrac plytki do lazienki choc tylko na sciane. podloge musze skompletowac z innego zestawy bo ta jest za ciemna.

Dziewczyny mam pytanko o te drzwi zewnetrzne, bo te co ma Kasia to pod Lublinem i nigdzie w naszej okolicy ich nie ma do "zmacania". Robił ktoś rekonesans jaką firmę ogólnopolską warto brać jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości?

Wyceniałam drzwi pcv w paru ogólnopolskich firmach, ale wszędzie wychodziły około 10tys. :o

Co więcej, Łukplast robi te dzwi na profilu Aluplasta więc i po sąsiedzku w Aluplascie zadaliśmy pytanie Ile? odpowiedź brzmiała "minimum 5 tys. a jak się dokładnie policzy to pewnie drożej...."

Edytowane przez sylwia&paweł