Karollinka 18.01.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Sylwuś, nieśmiało przypomnę o zdjęciach schodów, jak znajdziesz jakieś to wklej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.01.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Pamiętam, pamiętam, dzisiaj wieczorkiem poszperam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 18.01.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 [ATTACH]38925[/ATTACH][ATTACH]38926[/ATTACH][ATTACH]38923[/ATTACH][ATTACH]38924[/ATTACH][ATTACH]38922[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Sylwia, widzę że i u Was poważne zakupy, kominek super, niestety dla nas cenowo nie ta liga. Grzejniki mam takie same upatrzone, powiedz jaki rozmiar wzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 04.02.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jeszcze nie zamawialiśmy, jedynie podjęliśmy decyzję że akurat tej firmy. Mąż ma w najbliższym czasie przeliczyć instalację więc jak będzie coś wiadomo to dam znać - chyba że będziecie pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 05.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ale macie piękne drzwi. Jak ja zamawiałam to nie mieli takiego modelu Zadroszczę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Sylwuśka, wow, drzwi prezentuja sie pięknie, bramy też. No i schody zmieniają całkiem wygląd budynku, nie moge sie doczekać kiedy u nas będą wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.02.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ale macie piękne drzwi. Jak ja zamawiałam to nie mieli takiego modelu Zadroszczę normalnie my zaczęliśmy się interesować drzwiami krótko po zamontowaniu Twoich i już wtedy pani przesłała nam na maila sporo różnych wzorów. Ten w każdym razie nam się nie podobał i od razu został skreślony :D Minęło trochę czasu i okazało się, że jednak to jest to ot, taka przewrotna natura ludzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 05.02.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Sylwuśka, wow, drzwi prezentuja sie pięknie, bramy też. No i schody zmieniają całkiem wygląd budynku, nie moge sie doczekać kiedy u nas będą wreszcie Schody faktycznie prezentują się fajnie, trochę nam boki wyszły kanciaste ale to się jszcze poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 06.02.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A widzisz - ja oglądałam tylko zdjęcia w albumie i pewnie nie wszystkie wzory nam pokazano Nie ma jednak co płakać, bo moje tez mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A widzisz - ja oglądałam tylko zdjęcia w albumie i pewnie nie wszystkie wzory nam pokazano Nie ma jednak co płakać, bo moje tez mi sie podobają. Kasiu, fajne są wzory większości tych drzwi, coraz to będą nowe, najważniejsze że cena przystępna. Ciekawe jak będą się sprawować po kilku latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.02.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja miałam spore wątpliwości bo jakoś mi się bardzo tanio wydawało w porównaniu z innymi producentami drzwi, ale popatrzyłam sobie na nie na wystawce w Łukplascie, pomacałam i wątpliwości minęły. Mam nadzieję, że będą służyć długie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja miałam spore wątpliwości bo jakoś mi się bardzo tanio wydawało w porównaniu z innymi producentami drzwi, ale popatrzyłam sobie na nie na wystawce w Łukplascie, pomacałam i wątpliwości minęły. Mam nadzieję, że będą służyć długie lata oj i ja miałam wątpliwości co do naszych, cena atrakcyjna to fakt, tez mam nadzieję że będziemy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.02.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie mogę się już doczekać jak te wszystkie prace ruszą..... Ech, już tylko o jednym myślę całymi dniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ja też, Sylwia a od czego zaczynacie roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.02.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ja też, Sylwia a od czego zaczynacie roboty? Najpierw instalacje trzeba dokończyć, potem wylewki, ocieplenie poddasza i myślimy o ogrodzeniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 07.02.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jak sobie przypomne ten etap na którym teraz Wy jesteście to ciarki mi chodza po plecach... Jejku ja już rok mieszkam Do dzisiaj jest jeszcze kilka nieskończonych rzeczy, ale wiedziałam, że tak będzie. Jak się mieszka to się nic robic nie chce Teraz czekamy na wiosnę i bierzemy się za ogrodzenie. Niestety w tym roku pewnie zrobimy tylko boki, bo z przodem mamy problem - nadal nie znamy rzędnych drogi i nie mamy jak zalać rabatki. Druga sprawa to finanse mój mąż już pół roku nie pracuje i oszczędności zamiast inwestowac w dom - przejadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No to faktycznie nieciekawie......Nam z przeprowadzką nie jest spieszno, więc jeśli coś się tam przeciągnie to nie ma problemu. Co do wyborów - wszystko mamy już obmyślone, jakie glazury, jakie drzwi wew., jaka kuchnia, więc dylematów tez nie będzie. Pozostają jedynie finanse.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 08.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 zazdroszczę ja sie i tak ciesze ze przynajmniej udalo mi sie wybrac plytki do lazienki choc tylko na sciane. podloge musze skompletowac z innego zestawy bo ta jest za ciemna. Dziewczyny mam pytanko o te drzwi zewnetrzne, bo te co ma Kasia to pod Lublinem i nigdzie w naszej okolicy ich nie ma do "zmacania". Robił ktoś rekonesans jaką firmę ogólnopolską warto brać jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Wyceniałam drzwi pcv w paru ogólnopolskich firmach, ale wszędzie wychodziły około 10tys. Co więcej, Łukplast robi te dzwi na profilu Aluplasta więc i po sąsiedzku w Aluplascie zadaliśmy pytanie Ile? odpowiedź brzmiała "minimum 5 tys. a jak się dokładnie policzy to pewnie drożej...." Edytowane 15 Marca 2011 przez sylwia&paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts