Karollinka 29.01.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 tapeta bardzo fajna i cena całkiem przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Gratuluję wyboru. Te okna, które wybrałaś miały być u mnie. Odkąd je zobaczyłam wiedziałam, że muszę je mieć. Jednak życie zweryfikowało moje postanowienia i zdecydowaliśmy się na inne. Jak będziecie wyceniać okna to wyceńcie z okuciami „in-viso” te okna na takich okuciach prezentują się najpiękniej. Do tego spróbuj z niskim progiem. Wydaje mi się, że tylko Oknoplast robi na takich okuciach. U nas odpadli, bo:Konstruktorzy Oknoplastu nie boją się ryzyka i robią okna na granicy ich konstrukcyjnych możliwości. Najważniejszy jest klient, aby dostał to, co chce. Dowiedz się dokładnie o gwarancje, co obejmuje. Jeżeli masz okna niestandardowe to ważne. Powinnaś mieć w standardzie ciepłą ramkę dowiedz się czy ją uwzględnili. Dowiedz się jeszcze, czym wypełniona jest przestrzeń między szybami z tego, co pamiętam to mają opis szyby 4/16/4. Jak bierzesz okna z szybą P2 lub wyższą to dowiedz się o wytrzymałość. Te szyby są grubsze i ich ciężar wzrasta. To tak na szybko. Ja nadal uważam, że to najładniejsze okna na polskim rynku i zdania nie zmienię, dlatego jeszcze raz gratuluję wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Przyznam się szczerze i bez bicia, że owych okien nie widziałam nawet na oczy - jedynie w wersji internetowej. Rodzaj profilu wybierał mąż ale wierzę że są piękne bo mężowi bardzo się podobały.Okien niestandardowych na szczęście nie mamy - świadomie zdecydowaliśmy się na podział dużego okna trójkątnego aby uchronić się przed ewentualnymi niespodziankami konstrukcyjno-gwarancyjnymi. Z niskiego progu zrezygnowaliśmy świadomie a o okuciach "in-viso" to nawet nie pomyśleliśmy.... Cóż, jesteśmy już po podpisaniu umowy więc ewentualne zmiany raczej nie wchodzą w grę, poza tym zmiana okuć na wspomniane wyżej nieco by podrożyła inwestycję.... W każdym razie dziękuję za rady i pozdrawiam srdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja tez już nie czytam niczego o oknach, nie pytam nie interesuje się bo mam już swoje i nie chce sie denerwowac ze mogłam wziąć lepsze albo z bajerami. Profil tych okien też widziałam tylko w katalogu i aż mnie skręca żeby pojechać i zobaczyc na żywo jak nasze te okienka wyglądajaSylwia a jak wam wycenili okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Po pomiarach wyszło 1000zł drożej niż przy wycenie z projektu ale to chyba zawsze tak jest. A ile dokładnie to przysięgam że nie wiem - muszę spytać męża bo to on pilotuje sprawy okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Pytałam i już wiem - 17.500 bez montażu, z tym że u nas dochodzą trzy okna w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a no to u nas 17 tys z montażem, ale montaż to 100 zł od sztuki, a w innych firmach cenili się nawet 300 zł za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ano taniej z tym że odliczając okna garażowe jakieś 1000zł i fakt że nasz profil jest nieco droższy to wyjdzie pewnie podobnie - bardzo się cieszę z tych okien bo biorąc pod uwagę te nasze pierwsze wyceny w innych firmach to zapowiadało się kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 masz racje, my tez jak robilismy wyceny to powalały mnie na kolana, a Oknoplast to firma z górnej półki i mam nadzieję że na okna tez nie bedziemy narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Śpiochy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Śpiochy:) Jakie śpiochy ??? My już od 6.30 na nogach, świątek, piątek czy niedziela dziecko najlepszym budzikiem pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no tak, Maluchy zyja swoim życiem i dla nich 6.30 to najnormalniejsza godzina na dobrą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 cześć Śpiochy:) Jakie śpiochy ??? My już od 6.30 na nogach, świątek, piątek czy niedziela dziecko najlepszym budzikiem pod słońcem hej, hej! Właśnie jakie śpiochy? Wychodziłam z domciu o 5:40 Dzień DObry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka barbarzyńska ta godzina, ja na 5.40 mam budzik nastawiony, jak mała sie obudzi to wstaje jak spi to i ja do 6 moge poleżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anetka barbarzyńska ta godzina, ja na 5.40 mam budzik nastawiony, jak mała sie obudzi to wstaje jak spi to i ja do 6 moge poleżeć. u mnie dzieciarni atez najczęściej w okolicy 6-tej się budzi. W wolne dni wołam ich do siebie i włączam Autka na kompie a sama dosypiam pół godzinki. Potem najczęściej robimy sobie śniadanko do łóżka. Szkoda, ze taki dzień to góra raz w tygodniu się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 u mnie dzieciarni atez najczęściej w okolicy 6-tej się budzi. a jak zaczną chodzic do szkoły to wołami trzeba bedzie ściągac z łózek o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 u mnie dzieciarni atez najczęściej w okolicy 6-tej się budzi. a jak zaczną chodzic do szkoły to wołami trzeba bedzie ściągac z łózek o 7 coś juz o tym mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a jak zaczną chodzic do szkoły to wołami trzeba bedzie ściągac z łózek o 7 A to jest jakiś fenomen że jak tylko dzieciaki poczują ciężar obowiązków czyli przedszkole/szkoła to od razu zmienia im się poranny system wartości. Z drugiej strony nie ma się co dziwić, gdybyśmy my mieli obietnicę całodniowej beztroskiej zabawy jak to jest w pierszych latach życia, to również z ochotą wyskakiwalibyśmy z łóżeczka a tak to nie ma się do czego spieszyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ja jak mam wolny zdień to też lubie wczesniej wstac posprzatać podszykować obiad żeby miec jak najwięcej czasu na zabawę z Kingą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 To Ty gospodynią pełną gębą jesteś - ja wolę leniuchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts