sylwiapaweł 06.02.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Biorąc pod uwagę, że reszta przestrzeni będzie bardzo stonowana i raczej jednobarwna - choćby kuchnia która z salonem tworzy niemal jedno pomieszczenie, to taki mały zakanapowypstrokaty kącik chyba przesada nie będzie. Ale nie wiem, wizualizacji jeszcze nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sylwia a jak robicie w salonie od strony schodów? zabudowujecie czy zostawiacie tak jak jest w projekcie? Zostaje jak w projekcie - stawiamy na maksimum otwartej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 o to tak jak my, myslalam wczesniej zeby zabudowac ale zobaczylam zdjecia u Sylwi i Radka z zabudowaną czescia i niezbyt fajnie to wyglada, bardziej jak zwykły pokoj niz salon. ale świetne te drzwi wewnetrzne znalazłaś a zewnetrzne tez mamy juwent ale inny model. Wy tez robicie z łuczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nasze wejściowe bez łuku. Postanowiliśmy tak już na etapie murowania - świadoma oszczędnośc kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no my niby mamy miec z luczkiem, w poniedzialek bedzie wiadomo ostatecznie czy sie da, a powiedz ile Was beda drzwi kosztowaly? duza to różnica z łukiem czy bez?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ale świetne te drzwi wewnetrzne znalazłaś Poogladaj te: http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ciekawe jaka jest cena takich drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no my niby mamy miec z luczkiem, w poniedzialek bedzie wiadomo ostatecznie czy sie da, a powiedz ile Was beda drzwi kosztowaly? duza to różnica z łukiem czy bez?? Drzwi jeszcze nie wycenialiśmy - podpatrzyliśmy je u Ciebie i dopiero będziemy je organizować Jak czytałam na innych forach odnośnie drzwi wejściowych to wszyscy pisali że z łukami drożej bo bardziej wymyślne, no ale sama tego nie sprawdzałam więc potwierdzić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no nam wycenili na 3600, jak bedziesz wiedziala to napisz ile wasze beda kosztowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ciekawe jaka jest cena takich drzwi?? Sa przepiękne - właściwie wszystkie więc mam nadzieję że cena nie będzie przystępna, inaczej będę miała duży problem z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 06.02.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cennik na stronie producenta jest. Dla przykładu drzwi http://www.szklanedrzwi.pl/i/attachments/36_kola_s-copy.jpg 1400zł + VAT - sama tafla, do tego doliczyć trzeba okucia, klamki i inne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 06.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 czyli trzeba liczyc 2 tys najmniej za sztuke a trzeba 11 szt, to niezły wynik wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.02.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sylwia teraz ja sie pytam co to za tapeta w te kwiatuszki do pokoiku córci. PIEKNA. Ta niby "pstrokata" tapeta będzie fantastycznie wyglądała tez ją oglądałam, oglądałam.........ogladałam...............itp......... i na oglądaniu sie skońćzyła, bo mi nigdzie nie pasuje O drzwiach wewnętrznych nie wspomnę , bo wyglądają na "niedostepne" dla mnie PIĘKNE I DROGIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 07.02.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Sylwia teraz ja sie pytam co to za tapeta w te kwiatuszki do pokoiku córci. PIEKNA. bardzo proszę, stronka sklepu oferującego taki wybór że aż dech zapiera http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/fototapety_dzieciece chmmm, to fototapeta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 swietne te tapety, dla dzieciaczkow fajne ale i do sypialni jest z czego wybrac.My jak bedziemy urzadzali pokoik Kini to juz bedzie małym uczniaczkiem wiec całkiem dzieciece tapetki odpadają i jak narazie nie bardzo mam pomysł na urzadzenie jej królestwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ta tapetka jest też całkiem fajna do córciowego pokoju, choć trochę intensywne kolory ma http://www.tapety-artfunk.ig.pl/uploads/1962/P2250276.JPG a dla małej uczennicy coś takiego http://www.tapety-artfunk.ig.pl/uploads/786/P2159219.JPG lub taka pobudzająca wyobraźnię http://www.tapety-artfunk.ig.pl/uploads/4764/P9064166.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 cześć Sylwia, ranny ptaszku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Pracuję od 7.30 a i moje dziecię pospać nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.02.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ale przynajmniej wiesz że do pracy nie zaspisz:)Twoja corcia z opiekunką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 08.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Babcia z nią siedzi - ech, błogosławieństwo taka babcia do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts