Judka 03.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hmm.. Zapomnialem ze jeszcze jest malowany osprzet Prosze sie zastanowic jak bedzie wygladal przelacznik np w salonie po 2 latach urzytkowania gdy przetrze sie farba? czyli lepiej dać sobie z tym spokój, tak? Albo kupić zwykłe białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelo76 03.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie. Najlepiej kupic barwione w masie. Metaliczne kolory uzyskuje sie najczesciej przez malowanie (estetyczny wtrysk z proszkiem metalicznym jest trudno uzyskac ze wzgledu na widoczne plyniecia tworzywa, mozna to zobaczyc na tanich szufelkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 03.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A barwione w masie nie kosztują pewnie poniżej 10 zł jak te, które znalazłam na allegro... Pableo, jakie zatem włączniki i gniazdka byś mógł mi polecić? Mają być szare/grafitowe i w miarę tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabelo76 03.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hm... Nie sledze cen ani nie jestem z branzy instalatorskiej. Ja mam te BASIC Simona. Dobry wspolczynnik cena-jakosc choc niezbyt "ergonomiczne" w montazu (ale to sie robi tylko raz). Podobal mi sie tez design. Dla Ciebie nie beda dobre bo sa tylko dwa kolory bialy i kremowy. Te malowane tez sa barwione w masie podobnym kolorem jak farba ktora sa pokryte. Jednak zawsze bedzie widac roznice. Mozna to zabaczyc na telefonach komorkowych sciera sie farba a pod spodem jest tworzywo w podobnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts