radlid 02.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mam przyłączoną wodę i kanalizację i poraz pierwszy podałem stan licznika do wodociągów ,pani z wodociągów powiedziała że następnym razem będe placił też za scieki .Ale przecież nie zakończyłem budowy ,nie mieszkam ,nie mam zlewów ,sedesów i nie odprowadzam ścieków.Wode wykorzystuje tylko do budowy.Czy mam prawo się buntować ,kto ma rację? Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 03.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 prawo do buntowania masz, ale czy bunt będzie skuteczny to wątpię. przeczytaj umowy jakie podpisałeś z ZGK może na czas budowy zamień wodę użytkową na wodę do podelwania ogródka?? ja mam 2 liczniki (w projekcie) jeden do instyalacji objętej kanalizacją a drugi własnie dla "ogródka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 03.06.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dobra już wyjasnilem , dopuki nie mam założonych umywalek ,kibli itp. to nie muszę placić .Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts