kgasiorowska 02.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Stoje przed wyborem parapetow drewnianych i mam dylemat. Okna mam koloru orzech , podloga bedzie debowa i nie wiem jaki mam wybrac kolor parapetow. Czy pod kolor okien, czyli orzechowe czy pod kolor podlog ( debowe). Mozecie mi napisac jak macie u siebie ? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 U nas wewnętrzne dobrane pod kolor podłogi ( jesion ) i pod kolor wnętrza ( jasne ). Tylko mamy parapety kamienne. Zdjęcia jakby co w dzienniku. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 02.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wydaje mi sie ze jesli parapety maja byc drewniane to koniecznie w kolorze okien (tak jest u moich tesciow) w koncu okno i parapet tworza pewna calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 03.06.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzieki za odpowiedzi. Moze ktos jeszcze napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 03.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wydaje mi sie ze jesli parapety maja byc drewniane to koniecznie w kolorze okien (tak jest u moich tesciow) w koncu okno i parapet tworza pewna calosc Podpisuję się pod tą wypowiedzią: pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts