silencer7 03.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ma ktoś coś takiego? Przykład tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70142416 Kuchenka mikrofalowa z wymuszonym obiegiem powietrza oszczędza miejsce i bardzo ułatwia kreatywne gotowanie i pieczenie. Zastanawiamy się z żoną nad zakupem takiego urządzenia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że jest to dwa w jednym czyli i mikrofalówka i piekarnik. Chciałbym zapytać o doświadczenia z tym ustrojstwem. Jak to się sprawuje i czy rzeczywiście spełnia swoją rolę zarówno jako mikrofala i tradycyjny piekarnik? Czy jednaj lepiej nie wchodzić w tak zintegrowane urządzenia i zainstalować je oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 03.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ma ktoś coś takiego? Przykład tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70142416 Kuchenka mikrofalowa z wymuszonym obiegiem powietrza oszczędza miejsce i bardzo ułatwia kreatywne gotowanie i pieczenie. Zastanawiamy się z żoną nad zakupem takiego urządzenia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że jest to dwa w jednym czyli i mikrofalówka i piekarnik. Chciałbym zapytać o doświadczenia z tym ustrojstwem. Jak to się sprawuje i czy rzeczywiście spełnia swoją rolę zarówno jako mikrofala i tradycyjny piekarnik? Czy jednaj lepiej nie wchodzić w tak zintegrowane urządzenia i zainstalować je oddzielnie? Z załączonego opisu absolutnie nie wynika jakiekolwiek połączenie tego z piekarnikiem, ani elektrycznym, ani gazowym. Jak dla mnie to po prostu wypasiona mikrofalówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencer7 03.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ma ktoś coś takiego? Przykład tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70142416 Kuchenka mikrofalowa z wymuszonym obiegiem powietrza oszczędza miejsce i bardzo ułatwia kreatywne gotowanie i pieczenie. Zastanawiamy się z żoną nad zakupem takiego urządzenia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że jest to dwa w jednym czyli i mikrofalówka i piekarnik. Chciałbym zapytać o doświadczenia z tym ustrojstwem. Jak to się sprawuje i czy rzeczywiście spełnia swoją rolę zarówno jako mikrofala i tradycyjny piekarnik? Czy jednaj lepiej nie wchodzić w tak zintegrowane urządzenia i zainstalować je oddzielnie? Z załączonego opisu absolutnie nie wynika jakiekolwiek połączenie tego z piekarnikiem, ani elektrycznym, ani gazowym. Jak dla mnie to po prostu wypasiona mikrofalówka.Skoro umożliwia pieczenie ciast to chyba coś z piekarnika ma? W mikrofali chyba ciasta nie upiekę Tak czy siak proszę o info od osób które coś takiego używały i mają z tym jakieś doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 03.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czy ma ktoś coś takiego? Przykład tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70142416 Kuchenka mikrofalowa z wymuszonym obiegiem powietrza oszczędza miejsce i bardzo ułatwia kreatywne gotowanie i pieczenie. Zastanawiamy się z żoną nad zakupem takiego urządzenia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że jest to dwa w jednym czyli i mikrofalówka i piekarnik. Chciałbym zapytać o doświadczenia z tym ustrojstwem. Jak to się sprawuje i czy rzeczywiście spełnia swoją rolę zarówno jako mikrofala i tradycyjny piekarnik? Czy jednaj lepiej nie wchodzić w tak zintegrowane urządzenia i zainstalować je oddzielnie? Z załączonego opisu absolutnie nie wynika jakiekolwiek połączenie tego z piekarnikiem, ani elektrycznym, ani gazowym. Jak dla mnie to po prostu wypasiona mikrofalówka.Skoro umożliwia pieczenie ciast to chyba coś z piekarnika ma? W mikrofali chyba ciasta nie upiekę Tak czy siak proszę o info od osób które coś takiego używały i mają z tym jakieś doświadczenia. Nie próbowałem piec ciasta w mikrofali, ale skoro jedynym źródłem ciepła są mikrofale, które nie działają jak grzałka, czy palnik to to raczej jest mikrofalówka. Z chęcią jednak też posłucham opinii użytkowników bo może technologia tak poszła do przodu, że jużjest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 03.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam, bo też się zastanawiałem - to jest to bardzo małe. Z trudem większy kurak się w tym zmieści. Zobacz na żywo. Po tym już nie wnikałem czy ma takie parametry jak piekarnik czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencer7 04.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam, bo też się zastanawiałem - to jest to bardzo małe. Z trudem większy kurak się w tym zmieści. Zobacz na żywo. Po tym już nie wnikałem czy ma takie parametry jak piekarnik czy nie.Racja rozmyśliłem się po zobaczeniu tego na żywo. Za małe jak na piekarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am76 05.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Czy ma ktoś coś takiego? Przykład tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70142416 Kuchenka mikrofalowa z wymuszonym obiegiem powietrza oszczędza miejsce i bardzo ułatwia kreatywne gotowanie i pieczenie. Zastanawiamy się z żoną nad zakupem takiego urządzenia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, że jest to dwa w jednym czyli i mikrofalówka i piekarnik. Chciałbym zapytać o doświadczenia z tym ustrojstwem. Jak to się sprawuje i czy rzeczywiście spełnia swoją rolę zarówno jako mikrofala i tradycyjny piekarnik? Czy jednaj lepiej nie wchodzić w tak zintegrowane urządzenia i zainstalować je oddzielnie? Mam takie coś (ale firmy Whirlpool) zamiast piekarnika. Sprawdza się wyśmienicie. Ma mikrofale, grill i piekarnik, patelnię crisp.... Kurak się mieści, mieści się okrągła foremka do ciast. Największą zaletą jest to, że można szybko i tanio sobie coś upiec/przypiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts