jaszczurus 03.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hej.Nie wiem czy, moi Drodzy, pamiętacie takie cudo co się SAGO zowie. Otóż szukam wyżej wymienionego od dłuższego czasu i nigdzie nie ma. Na tępe facjaty osób pytających "a co to takiego" już po prostu patrzeć nie mogę.Objechałem markety i sklepy ze zdrową żywnością i nie znalazłem.Za komuny pełno tego było a teraz w dobie kapitalizmu produktu tego nie ma.Może Wy używacie, kupujecie albo wiecie gdzie to można dostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wieść po Googlach niesie, że delikatesy Bomi. http://www.bomi.pl/pl/sub/49,nasze_sklepy/zasieg_terytorialny_sklepow_bomi.html Spróbuj pytać przez "zakupy przez internet"Powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 03.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzwoniłem do Bomi korzystając z Wujka Google ale niestety nie mają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts