Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaki kolor blatu wybrać??????

Izabela Wawrzeń

Recommended Posts

witam

mam dylemat kupiłam gotowe szafki z BRW nika klon nida czyli takie cos jak sosna jasniutkie ale bez blatów mam zielone kafelki na scianie mozaika i na podłodze szare ciemne jedne i drugie kafelki są gładkie poradźcie jaki blat do tych szafek :roll: ,odpadają jakiekolwiek marmurki!!!

POZDRAWIAM

Fajnie wyglądać może taki niby granit w kolorze ciemnym szarym (grafitowy)

Też mi sie wydaje, że kolor grafitowy (może byc nawet zwykły, jednokolorowy blat postforming) będzie pasował. Blat "drewnopodobny" może byc trudno dobrac, a zbyt duzo kolorów "drewna" w kuchni wprowadzi chaos.

no niestety nie mam zdjęć ale postaram się jeszcze raz zobrazowac moją :D przyszłą kuchnie ponieważ jest ona jeszcze w proszku t.z , mozaika na ścianie zielen głęboka trawiasta ale nie jaskrawa,podłoga szara duża płytka gładka ,fronty w podobie do deski cos jak sosna jasny kolor ,ciemny zlew i płyta ściany białe, kuchnia otwarta na salon gdzie na podłodze będzie parkiet jatoba więc blat musi się wtapiac w tło aby nie było pstrokato

widziałam fajny próbnik blatu ciemny szary, a w tle takie jakieś folklorystyczne wzorki zrobił na mnie wrażenie ten wzorek był bardzo dleikatny super!! ale nie mają go w hurtowniach z (płyty wiórowej)

i o to mi chodzi ten blat!!

juz wiem ze w łodzi go kupie ale myslałam ,że troche taniej no ale tak zawsze ze mną jest to co mi się podoba jest drogie :D

tylko mam dylemat u mnie ostatnie szafki na otwartej ścianie będą ściente(nie półokrągłe) i otwarte i teraz pytanie jak blat połozyć docinać tak jak te półki czy zostawić prosty jakos wolałabym prosty ten blat tym badziej czym go obkleje itp. :roll:

http://www.brw.com.pl/mebel_popup.php?id=1084 taka półka