Izabela Wawrzeń 03.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 witam mam dylemat kupiłam gotowe szafki z BRW nika klon nida czyli takie cos jak sosna jasniutkie ale bez blatów mam zielone kafelki na scianie mozaika i na podłodze szare ciemne jedne i drugie kafelki są gładkie poradźcie jaki blat do tych szafek ,odpadają jakiekolwiek marmurki!!! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 03.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fajnie wyglądać może taki niby granit w kolorze ciemnym szarym (grafitowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 03.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fajnie wyglądać może taki niby granit w kolorze ciemnym szarym (grafitowy) Też mi sie wydaje, że kolor grafitowy (może byc nawet zwykły, jednokolorowy blat postforming) będzie pasował. Blat "drewnopodobny" może byc trudno dobrac, a zbyt duzo kolorów "drewna" w kuchni wprowadzi chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 03.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 03.06.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dodam że będe mieć czarną płyte gazową i zlew teka bardzo ciemny prawie czarny -antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A jakieś zdjecia masz może kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 03.06.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no niestety nie mam zdjęć ale postaram się jeszcze raz zobrazowac moją przyszłą kuchnie ponieważ jest ona jeszcze w proszku t.z , mozaika na ścianie zielen głęboka trawiasta ale nie jaskrawa,podłoga szara duża płytka gładka ,fronty w podobie do deski cos jak sosna jasny kolor ,ciemny zlew i płyta ściany białe, kuchnia otwarta na salon gdzie na podłodze będzie parkiet jatoba więc blat musi się wtapiac w tło aby nie było pstrokato widziałam fajny próbnik blatu ciemny szary, a w tle takie jakieś folklorystyczne wzorki zrobił na mnie wrażenie ten wzorek był bardzo dleikatny super!! ale nie mają go w hurtowniach z (płyty wiórowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Iza, gładki grafit lub ciemnoszary będzie super Ty chyba piszesz o tej arabesce: http://www.pfleiderer.pl/dekory/96.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 03.06.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 joliska gdzie mozna go kupić właśnie to ten!!!!!!!!!! stolarz mi powiedział że nie ma ich w hurtowni ale mam wrażenie ze chciał mnie zbyć bo sprowadzenie samego blatu mu się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Iza, link do producenta: http://www.pfleiderer.pl/page,272.html Myślę, że przez linki dystrybutorów regionalnych znajdziesz kogoś w swoim regionie Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 03.06.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 joliska bardzo ci dziekuje za pomoc pozdrawiam p.s mam nadzieje, że gdzies ten blat dostane byłby idealny do tych moich mebli,wpadł mi odrazu w oko więc inne juz były bee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 04.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Widziałam ten blat w leroy merlin. Też zwrócił mą uwagę. Taki inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 04.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 iwcia43 dziękuje bardzo za pomoc jestem z Kutna więc musze tego blatu poszukac dalej ,a takie błądznie po sklepach to nic fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 04.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Nie ma za co Sama się nad nim zastanawiam (planuję białą kuchnię, na ścianach fragrance biały i czarny - właśnie z podobnym wzorem). U mnie też nie ma LM - za każdym razem muszę jechać 40km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 04.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Obejrzyjcie sobie tą arabeskę w dzienniku Irmy- ma ja do białych mebli w jakiejś szerszej wersjii. Wygląda świetnie. I ma nie zaokraglane brzegi blatu, dzięki czemu wyglada bardzo nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 04.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jestem szczęśliwą posiadaczką arabeski Te kwiaty są bardzo subtelne, z daleka prawie niewidzialne. Juan też ma w swojej ofercie taki. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/OePfrykF1rTh10lFAB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/KLwFTYOmtZUw9foqCB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 04.06.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i o to mi chodzi ten blat!! juz wiem ze w łodzi go kupie ale myslałam ,że troche taniej no ale tak zawsze ze mną jest to co mi się podoba jest drogie tylko mam dylemat u mnie ostatnie szafki na otwartej ścianie będą ściente(nie półokrągłe) i otwarte i teraz pytanie jak blat połozyć docinać tak jak te półki czy zostawić prosty jakos wolałabym prosty ten blat tym badziej czym go obkleje itp. http://www.brw.com.pl/mebel_popup.php?id=1084 taka półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Skoro szafka jest scieta to blat tez tak powinien byc sciety i oklejony obrzezem w kolorze blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts