enter17xxx 03.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Orientujecie sie ile kosztuja łupiarki do kamienia??Chodzi mi zarówno o cene nowych jak i używanych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 04.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Orientujecie sie ile kosztuja łupiarki do kamienia?? Chodzi mi zarówno o cene nowych jak i używanych.. hehe ja się orientuję , nowa to od 50-60tyś w górę ( pakony i gestry drogie i trzeba płacić w euro) , używanej nie kupuj bo wydasz kupę kasy na remont ! może taniej wyjdzie zakup samej kostki ? chcesz robić dla siebie czy na handel ? ja jestem producentem , może się dogadamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enter17xxx 04.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Na allegro widziałem tańsze...Zakładam swoją działalność.spółki nie wchodzą w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 05.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Na allegro widziałem tańsze... ale nie lepsze Zakładam swoją działalność. spółki nie wchodzą w gre ok mam w tym biznesie naprawdę duże doświadczenie , a co jeśli te samoróby z allegro poucinają ci palce lub całe dłonie ? do kogo będziesz miał pretensje ? kogo pozwiesz do sądu ? jaką ilość kostki chcesz robić dziennie na takim sprzęcie ? z jakiego kamienia ? co z odpadem ? jak będziesz ładował samochody ? czy masz możliwość ważenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 09.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Orientujecie sie ile kosztuja łupiarki do kamienia?? Chodzi mi zarówno o cene nowych jak i używanych.. Kolego, czy Ty nie jesteś z pomorskiegiego? Z miejscowości Bącz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts