jaksie 03.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Bardzo mi się podoba taki efekt na szybie, np. jakis ornament itp. Jakie macie z tym doświadczenia, drogie jest coś takiego u szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 w skrócie zapis elektroniczny wzoru w postaci wektorowej i to chyba największy koszt bo w zależności studia graficznego godzina pracy studia to ok 200 zł później do szklarza który zleci wycięcie na ploterze i naklejenie na szkle+ kolejny koszt piaskowanie koszt marginalny w zależności od rodzaju szkła w sumie nie więcej niż 300/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 04.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zawsze można wybrać jakiś wzór, który dana firma już posiada (wtedy odpada koszt przygotowania pliku wektorowego). Koszt specjalnej folii szablonowej przeznaczonej do piaskowania, wycięcia i obrania wzoru to ok. 90-130zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja za taka szybe satynowa, a na niej wypiaskowany wzor o wymiarach 40X70 place u szklarza 70 zl. Cena zalezy od tego jak skomplikowany jest wzor, ostatnio piaskowali mi wzor kwiatkow jakie byly na uchwytach porcelanowych, klientka chciala taki sam wzor na szkle i uchwytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts