Claudii 03.06.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Na sobotę mam przewidziane zalewanie stropu teriva.Z prognozy pogody wynika przelotny deszcz.Czy można zalewać strop w deszczu ? Pogoda podczas układania stropu również mokra ,bloczki nasiąkły wodą -czy to im nie zaszkodzi ? Wyczytałam,że przed zalaniem stropu należy go obficie polać wodą, ja ma już ten problem z głowy bo one są już mokre ale czy nie za bardzo,czy nie stracą swoich właściwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.06.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Strop mokry !!!!To teraz musisz się martwić czy nie przyjdzie mróz. Wyluzuj.Co do zalewania w deszczu, jak siąpi to nie powinno być problemu.Jak normalny deszcz to trochę gorzej, ale przecież ekipa nie będzie chciała moknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 06.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 panikara ze mnie... już po wszystkim,pogoda wymarzona na zalewanie stropu,czyli pochmurno ale bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts