mistrella4 03.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Od 6 miesięcy usiłuję oddać dom do użytkowania i ciągle otrzymuję nowe przeszkody do pokonania. 1. moja gmina w planie zagospodarowanie nie przewidziała przydomowych oczyszczalni ścieków- specjalnie dala mnie zmieniono więc punkt planu - trwało to miesiąc. 2 w międzyczasie wprowadzino atest energetyczny- 2 tygodnie "w plecy" i 650 pln z kieszeni 3. Elektryk nie zamieścił w protokole punktów tylko obwody- szukanie elekteryka i czekanie na powrót z UK zmiana porotokołu po 2 mies. 4 przyłącze wody do budynku inwentaryzator zrobił przez pomyłkę pod kontem 80 st zamiast 90- korekta 1 tydz(tylko) itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 rozumiem, że powinni przyjąć baraninę, słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I jeszcze te Zielone Świątki - znowu sklepy zamknięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Urząd Miasta. Wszystkie panie i panienki pracują w skupieniu. Zaciekawiło mnie, nad czym tak pracują i wychyliłem się delikatnie za ladę. Na ekranach nowych LCD-ków królowały Alle i NK w stosunku ok. 6:4 Oczywiście,że to był tylko jeden odosobniony przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 04.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Właściwie to wina leży bardziej po stronie niechlujstwa osób które przygotowywały protokoły i papierologię niż po stronie urzędników, a to że plan nie przewidywał POŚ-a to można było sprawdzić jeszcze przed budową a nie na ostatnią chwilę byle jak, byle szybko i pretensje do całego świata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts