iva_marti 06.06.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Zostaje bez świateł.Nie robię tylko tej półki z kamienia,ale mam nadzieję,ze bez niej też będzie śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.06.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witaj Osobiście nie jestem za podświetlaniem ...szczególnie kominka.On już sam w sobie jest wyeksponowany i nie trzeba mu żadnych podkresleń światłem.W końcu to jego zadanie stwarzać przyjemny nastrój i ciepło. Jeśli już kwestia światła to obok lub na kominku piękny świecznik czy nowoczesny lampion,w zależności od wystroju. Wszelkie halogeniki zalatują lekkim kiczem...jeśli są w nadmiarze. "przerost formy nad treścią" pięknie to ujęłaś.Prostota ponadczasowa w pełni się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieslav33 13.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Podświetlać kominek to trochę jak podświetlać lampę...Albo ogrzewać kaloryfer:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares100 28.07.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 I jak efekty, minął rok, czy kominek jest podświetlony, można zobaczyć efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksana 11.02.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja dla mnie to kwestia gustu. Ja tam wolę tradycyjne kominki, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts