tomaszekSL 04.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 CZY MOŻE MI KTOŚ PODPOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ CENY I JAK SIĘ UMAWIA ZA ROBOCIZNĘ PIERWSZY ETAPWYKOPFUNDAMENTY PIWNICASTROP NAD PIWNICĄDZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 04.06.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zależy jaki masz metraż tego co masz zamiar budować,co to ma być dom, garaż, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 08.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Mało danych, ale przyjmijmy , że jest to 60mb fundamentów. Domek 10x10m z dwoma ścianami działowymi. Wykop ok.1000zł., ławy 2000zł, fundamenty (ściany piwnic) 3000zł, strop nad piwnicami 3000zł. Do tego dojdzie izolacja z ociepleniem, pewnie też jakiś komin trzeba będzie z piwnicy wyprowadzić, albo dwa, że o schodach nie wspomnę, więc jeszcze jakieś 3000zł. Skromnie licząc 10-12 tys.zł nie licząc koparki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 22.07.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzięki za odrobinę podpowiedzi.Miło,że ktoś w końcu się odezwał.Jestem właśnie na etapie szukania wykonawcy, rozdaję projekty do wycen i nie chciałbym się wkopać.Jeżeli mogę jeszcze uzyskać jakieś wskazówki to było by bardzo miło.Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts