gahan 06.04.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja polecam wyłącznie naturalne farby, np. Khadi. http://www.khadi.pl/ziolowe-farby-do-wlosow Aha, ja prawie nie mam siwych, ale moja mama jest siwiuteńka i też używa te farby ze świetnym efektem kurczę, a u mnie od 2 miesięcy stoi henna do włosów właśnie z Khadi - dałam się namówić ekspedientce w naszej mydlarni - i powiem wprost, boję się ją nakładać, bo nie wiem jaki mi wyjdzie kolor nakładam łagodne mieszanki koloryzujące zawsze u fryzjera i nie wiem teraz jak włosy zareagują na tego typu farbę. Mam już co nieco siwych włosów i zastanawiam się jak długo powinnam trzymać zioła na włosach. piu , na tych zdjęciach to Ty? Cudne włosy i zachwycający kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Modn 14.07.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) kurczę, a u mnie od 2 miesięcy stoi henna do włosów właśnie z Khadi - dałam się namówić ekspedientce w naszej mydlarni - i powiem wprost, boję się ją nakładać, bo nie wiem jaki mi wyjdzie kolor nakładam łagodne mieszanki koloryzujące zawsze u fryzjera i nie wiem teraz jak włosy zareagują na tego typu farbę. Mam już co nieco siwych włosów i zastanawiam się jak długo powinnam trzymać zioła na włosach. piu , na tych zdjęciach to Ty? Cudne włosy i zachwycający kolor Ja kiedyś też stosowałam henne. Ale dla mnie za dużo zabawy Przerzuciłam się teraz na farby monibello. Latwo się je stosuje i co dziwne zauważyłam, że nei niszczą mi tak włosów jak inne, bo podobno jest z naturalnych składników. [sPAM] tu można poczytać o nich więcej, ale myślę, że i tak najlepiej spróbować na własnych włosach po każdy jest inny Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omaliksa 13.01.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja nie wiem jak wy ale ja farbuje włosy zawsze w salonie, sama farbować sie boję... nie chciałabym sobie zniszczyć włosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_pika 23.02.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Wszystko zależy co robisz. Jeśli blond czy pasemka to tez bym nie robiła. Ale jak ktos farbuje na czarno, rudo, brazowo to po przeczytaniu ulotki raczej nie zrobi sobie krzywdy Najłatwiej farbuje sie w domu własnie jednolite kolory bez tonów i krótkie włosy. Jesli chodzi o farbe to kupuje w hurtowni fryzjerskiej np. [spam] (cena ok 20-22 zł) i do tego kupuje za 7 zł 1 l. utleniacza. Pokrywają dobrze siwe włosy ale niestety po 2 tyg jest odrost (jak u kazdego) i przy ciemnym kolorze zaczyna byc je widac... siwulce wstretne Edytowane 12 Maja 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.03.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ja na farbowanie włosów chodzę do fryzjera bo wolę żeby zrobił to specjalista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.05.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Mam tak samo. Wolę zapłacić więcej, ale cieszyć się za to ładnym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keksik 24.05.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 ja tam kupuje farby fryzjerskie i sama nakładam, żadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.06.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Tylko zawsze możesz nierównomiernie nałożyć farbę. A wtedy efekt już będzie różny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts