Jarecky 02.12.2003 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Hej Oj Zepp... Tak na marginesie podczas kąpieli wzrasta wilgotność w pomieszczeniu, a nie temperatura - o . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.12.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Jarecky, temperatura też, sama mierzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.12.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Chciałam wtrącić parę groszy na temat fug.Stwierdzenie że im większe płytki tym fuga powinna być szersza jest chyba nietrafione.Sama właśnie układam płytki (tzn fachowcy) 50 x50 z minimalną fugą 1mm i nie wyobrażam sobie grobszej.Płytki stracą swój urok.To w salonie,a w łazience mam płytki bezfugowe i wyglądają rewelacyjnie (30 x 60).Różnią się tym od zwykłych że nie mają zfazowanych brzegów .Z jednym jednak się zgodzę, płytki muszą być bardzo dobrej jakości aby taki efekt otrzymać. Yarecky,proponuję abyś skorzystał z palety kolorystycznej Becersa.Ich kolor z próbnika wychodzi tak samo na ścianie i nie ma niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 02.12.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Dzięki Kasiorek za poparcie Ja tylko dodam dla Jareckiego, że kiedyś Bellavista produkowała białą ceramikę w matowym kolorze. To było kiedyś, nie wiem jak jest teraz - na ich stronie niewiele można się dowiedzieć Coś mi się tłucze po głowie, że wycofali ten mat, ale kto wie? A tak w ogóle to błyszcząca biel nie będzie wyglądała źle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 18.03.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Zrobiłam z tymi fugami jak wcześniej pisałam (tzn. zrobił glazurnik) pozioma szeroka na 8 mm w kolorze cynamonowym pionowa 1,5mm jasny beż z gresem Calabria (beige i brown)Jestem bardzo zadowolona z efektu. Żałuję, że nie mam aparatu, bo chętnie bym się moim zadowoleniem podzieliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts