monter2 04.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam wszystkich.czy ktos moze mi podpowiedziec jaką zastosować szerokość parapetu zewnętrznego,mam mur 3w od okna do krawędzi 12cm i ile go dalej wystawic,parapet bedzie robiony na wymiar z płyty granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIGER46 04.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 WitamParapet powinien wystawać min.3-4 cm może być więcej mniej nie polecam bo może zalewać ścianę pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.06.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 U mnie granitowe, 3 cm wystają poza styropian. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.06.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nasze wystają prawie 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 08.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 W mur musi wchodzić to oczywiste kurde za wyrocznie robi czy co ? chłop pomylił się z zawodem nic mi w mur nie wchodzi ani z jednej ani drugiej strony (chociaz rzecz dotyczy zewnętrznej ( nie doczytał prorok czy jak ?) są dopasowane do ściany, przyjdzie tynk 3 cm i od góry przykryje i nic nie wkuwam w mur oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts