malka 04.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Co zrobić , co zrobić Mam sfotografowany tekst, którego ni cholery nie mogę odczytać, a baaardzo mi na tym zależy, czy macie jakieś metody , może specjalne programy umożliwiające zwiększenie ostrości fotki ?? Da się w ogóle zrobić takie cudo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Malka - pobierz sobie to, a potem użyj menu u góry, opcja Wyostrzanie, polecenie Większe wyostrzenie. Oczywiście po zainstalowaniu spolszczenia, powinno też gdzies w sieci być, bo ja ściągałam. Używam PhotoFilter juz kilka lat, bardzo intuicyjny, prosty, przyjazny dla użytkownika progra, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 prześlij, zobaczymy co się da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kochana Depeśko, nici z tego, albo program , albo ja tego nie potrafie zrobić , ani photoshop, ani picassa, ani inne prymitywniejsze programy nie dały rady... uderzam do Ponurego , bosz... ile osób ma mnie już za idiotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Jak do Ponurego, to na bank się uda, to pewne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.06.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 to twardy orzech jest Dzięki Ponury, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ponury....odkąd tyś taki uczynny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 bosz... ile osób ma mnie już za idiotkę a to czemu ? z poruszonych zdjęć tekstu cięzko wydłubać coś lepszego tak naprawdę dało się poprawić właściwie tylko jedno z trzech, więc słabo Ponury....odkąd tyś taki uczynny ? od zawsze taki ze mnie goodman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 DPS Gdzie znalezć spolszczenie do proramu ,który polecasz. Gdyby Ci niesprawiło kłopotu ,bedę wdzięczny za pomoc. Dziekuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts