EDZIA 25.02.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Edzia, czy przypadkiem Twój dom nie mignął na jednym ze zdjęć z Muratorze marcowym ?? Tak Kruszon i to nawet w dwóch artykułach marcowego Muratora rozpoznaję mój dom Kurcze jak tak dalej pójdzie to ludzie Muratora przestaną kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.02.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nelli Sza, Basiah2- spóźnione podziękowania za życzenia i kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Jak będziesz tyłkiem trząść...to z łóżka nie wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Jak będziesz tyłkiem trząść...to z łóżka nie wstawaj Wiem, jea wiem, Ale taka wiadomość na dzień przed wyjazdem na narty nie jest przyjemna, ba na 2 godziny przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Jak będziesz tyłkiem trząść...to z łóżka nie wstawaj Wiem, jea wiem, Ale taka wiadomość na dzień przed wyjazdem na narty nie jest przyjemna, ba na 2 godziny przed wyjazdem ja tam jestem...teraz, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Jak będziesz tyłkiem trząść...to z łóżka nie wstawaj Wiem, jea wiem, Ale taka wiadomość na dzień przed wyjazdem na narty nie jest przyjemna, ba na 2 godziny przed wyjazdem ja tam jestem...teraz, ok O!!! Do kiedy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Edziu - to jam jest winna Twego niepokoju ,ale ja to w dobrej werze cobyście na stoku uważały .....ja uważałam i pozdrow ode mnie Dolomity -piekne są ,ale niebezpieczne ...ja bylam w Pozza a Ty gdzie rezydujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Jak będziesz tyłkiem trząść...to z łóżka nie wstawaj Wiem, jea wiem, Ale taka wiadomość na dzień przed wyjazdem na narty nie jest przyjemna, ba na 2 godziny przed wyjazdem ja tam jestem...teraz, ok O!!! Do kiedy jesteś? do jutra...wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Żebyś Aniu, nie musiała długo szukać. Będę dopiero za tydzień, kurcze poczytałam w KK o wypadku Richardson na stoku i mam pietra Niby człowiek dobrze jeździ, uważa, ale zawsze jakiś szaleniec może sie znaleźć Dobrze Edziu, to ja z tą kawką za tydzień przybędę.. Wiesz.. Nie odpuszczę Czyli co... Na ferie wyjeżdżasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No to się Jea miniemy a liczylam, że laptopa pożyczysz Szcześliwego powrotu Aniu wyjeżdżam na urlop będę za tydzień w sobotę wieczorem. Po takiej podróży kawa będzie pożądana Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To udanego urlopu, odpocznij i uważaj na siebie I o zdjęciach nie zapomnij wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No to się Jea miniemy a liczylam, że laptopa pożyczysz do głosowania na Nadusię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.03.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No to się Jea miniemy a liczylam, że laptopa pożyczysz do głosowania na Nadusię... Aniu głosuję codziennie dwa razy, w pracy i w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No to się Jea miniemy a liczylam, że laptopa pożyczysz do głosowania na Nadusię... Aniu głosuję codziennie dwa razy, w pracy i w domu dobra ciocia z Ciebie i to podwójna ja już wszędzie powtarzam, że gdyby nie forum, to napewno nie bylibyśmy tak wysoko i tak myśle, że te najwyższe pozycje to dzięki takim forom. Bo kto normalny miałby ochote na przeglądanie ponad 800 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Edziu udanego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Edziu udanego pobytu Dziękuję Pobyt udany, wróciłam cała, zdrowa i z lekka zahartowana na lęk przestrzeni. Tylko dziś trudna aklimatyzacja na nizinach http://images37.fotosik.pl/90/6a62523e6b0949d3med.jpg Tolu, Ew-ka - Dolomity pozdrowione, to sobotnie słońce było przesłane z Italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć Edziu, wygląda na to, że wypoczęłaś ten uśmiech mówi sam za siebie widok też piękny, ach... z kawą dziś nie dotarłam, bo znów mi się trochę poplątało, ale jutro obiecuje cieplutką z samego rana o ile nie zaśpię Z Królkiem sieę widziałaś?? Bo mam z nim do pogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry wczasowiczka, jak się czujemy dzisiaj?? kawusię gorącą niosę http://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Edziu widze że pobyt bardzo udany, cieszę się że wypoczęłaś A że poworty bywają trudne to każdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts