Aga J.G 18.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Edziu kolejnych 7 na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Edziu, obyś była tutaj z nami nie siedem kolejnych lat ale znacznie więcej to nawyk, od którego nie można tak łatwo odwyknąć toaścik za tą 7kę http://racica.blox.pl/resource/szampan.jpg ależ u Ciebie kwitną roślinki, jak szalone a jak róża?? Pewnie zaraz będzie kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 EDZIA, gratulacje 7 forumowych urodzin. Osiągnęłaś pełna dojrzałość szkolną. Czy tornister, kredki, fartuszek i tarcza przygotowane Ja prawie równo rok po Tobie przydreptałam na forum. I jak Ty zostałaś, to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 I po napisaniu poprzedniego posta wpadłam w dół psychiczny, głęboki do tego stopnia, że dopiero teraz zajrzałam na forum Dziękuję zatem dobre kobiety za dobre słowa.Monikach, Ew-ka, Joola, AgaJG - dzięki za piękne kwiaty i życzenia. DarioAS - to prawda, kwiaty szaleją, ale róża jeszcze nie zakwitła. Jak miałam dobre dni i działałam w ogródku odkopałam ją trochę i widzę, że odbija od korzenia, więc wygląda na to, że przeżyła. Tolu, fajnieś mnie podsumowała. Ty obowiązkowo musisz tu siedzieć, nawet nie wiedziałam, że my kwietniowe forumowiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 no widzisz, czyli przez ostatnie dni zmieniłaś ranny nawyk, co?? byle nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.04.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty. Z jednej strony bezwstydnie ukazuje, co koniecznie trzeba zrobić w ogrodzie, z drugiej strony mami przecudną wonią bzów, jabłoni, tawułki i konwalii. I jak tu się oprzeć jej urokowi. Popstrykałam trochę zdjęć moich kwitnących murków, kwitnącego chodnika a potem dumna usiałam na mojej ławeczce przed domem , w planach romantycznej z lampką italskiego wina i doszłam do wniosku, że życie jest piękne a mój murek cudny.Cała skarpa i otoczenie w fazie rozwoju, tylko murek zrobiłam jesienią i pięknie zakwitł.(kiepskie ujęcie w naturze wyglada lepiej) http://images43.fotosik.pl/114/18433d759133aad5.jpg i czarodziejki kusicieli mamiące zapachem tawułka i bez http://images39.fotosik.pl/111/33d9d39891bf3ded.jpg A tu uratowana przed zagładą jarzębina, pierwszy raz zakwitnie http://images38.fotosik.pl/110/e375127b8fd6a70e.jpg I lipka też uratowana, długo dochodziła do siebie ale w tym roku pięknie urosła i już widać ją z daleka. http://images38.fotosik.pl/110/e3fb46e5ad4a63ee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 boski ten murek, ale kwitnie! a ta tawułka... muszę taką mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Edziu, co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Edziu, co słychać Witaj Aniu, miło, że wpadłaś. U mnie po ciężkim dole zaczęło się dużo dziać. Zacznę od tych najlepszych wieści. Jestem po "przeglądzie technicznym" wszystkie wyniki bardzo ok., nawet się nie spodziewałam. Zostało tylko badanie krwi pod kątem wątroby, ale ostatnio miałam okres alkoholizowany , (goście w długi weekend, spotkanie u Daggulki) a to może zniekształocić wyniki badań, więc jestem na etapie oczyszczania organizmu a trochę to trwa. Skończyłam wreszcie porządkowanie skarp(kamieniowanie, murkowanie), skończyłam ostatnią a już pierwszą wypadałoby by plewić. Postanowiłam mieć kawałek ogródka, bo ponoć teren nieogrodzony nie jest ogródkiem, więc robi się płotek , wreszcie będzie gdzie powiesić dzbanuszki gliniane przywiezione z wizyty u Toli. Murki przekwitły, zakwitły schody przed wejściem. Skarpa aromatyczna w toku tworzenia, narazie kwitną na niej goździki i konwalie, lawendy dobrze się zapowiadają,(dużo pąków kwiatowych) Niestety z 10 nie przyjęło się 5 róż a i te które się przyjęły mają trudny start. A z perukowcem mam to samo, też częściowo przemarzł i startuje No i najgorzej z wykończeniem poddasza, , ciągle nie mogę się zdecydować czym wykończyć płyty OSB A i kotka Halinka jest w ciąży, wczoraj przez nią prawie o urlop chciałam prosić, ale w ostatnim momencie wróciła do domu po nocnym szlajaniu. Póki co mam zamówienie na 1 małego kotka, może ktoś jeszcze zainteresowany? Może dziś ofotografuję to o czym pisałam i uzupełnię. Ostatnio strasznie zaniedbałam się zdjęciowo. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Edziu, jak ja lubię takie Twoje wpisy zdrówko ok, dołek zasypany, ogród kwitnie, kocia rodzinka się powiększy, zdjęcia obiecane, więc czekam z niecierpliwością, lato przed nami, jednym słowem cudnie jest, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 http://zdrowaszkola.blox.pl/resource/truskawki.jpg miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Edziu, jak ja lubię takie Twoje wpisy zdrówko ok, dołek zasypany, ogród kwitnie, kocia rodzinka się powiększy, zdjęcia obiecane, więc czekam z niecierpliwością, lato przed nami, jednym słowem cudnie jest, buziaki Tolu- pamiętasz jak mi było ciężko. Myślałam, że bez pomocy fachowca od duszy sama sobie nie poradzę. A wystarczyło jedno zdanie wypowiedziane w chwili totalnej bezsilności mojego M wobec mojej deprechy.Potrzebne mi nowe wyzwanie, wyżej podniesiona poprzeczka więc tylko Kraków . I tej wersji się na razie trzymam, że Kraków to nowe wyzwanie coś nowego i tam nie będę miała czasu na rozpaczanie nad nieuchronnie pustym gniazdem. A co z tego wyniknie zobaczymy, może po drodze coś ciekawszego wpadnie. Ja chyba nie potrafię się cieszyć tym co mam pozdrawiam serdecznie Szkoda, ze nie spotkamy się tym razem w Urzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gosiu dziękuję Ale smaka mi narobiłaś, że aż ślinka pociekła na klawiaturę. Miło, że wpadłaś - już się cieszę na spotkanie w Urzucie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Potrafisz, no pewnie że potrafisz się cieszyć, tylko czasem o tym nie pamiętasz Ale są tacy, co Ci o tym przypominają i tego też się trzymaj. Jeśli nowe wyzwania dają Ci napęd do działania, to Kraków jest bardzo dobrym posunięciem. A Kraków sam w sobie daje napęd do życia, to specyficzne miejsce. A do swego magicznego, drewnianego domu będziecie się co jakiś czas wszyscy zjeżdżać i będzie tętnił życiem, gwarem rozmów, opowieści co u kogo słychać, śmiechem i radością ze wspólnie spędzonego czasu. Edzia, piękne lata życia przed Tobą, tylko trzeba w to wierzyć i często to sobie powtarzać. W Urzucie się nie spotkamy, ale może gdzie indziej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Gosiu dziękuję Ale smaka mi narobiłaś, że aż ślinka pociekła na klawiaturę. Miło, że wpadłaś - już się cieszę na spotkanie w Urzucie pozdrawiam dzień doberek przyszłam powiedzieć i innego smaka dziś mam http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Edziu, cieszę sie, że wszystko wporządku Tolusia, to tak pięknie pisze.. Taki z niej lekarz dusz rzadko teraz zagladam, bo dziecie młodsze jest wymagajace, ciągle chce na ręce i nic mi zrobić nie daje. Więc zazwyczaj czas spędzam po za domem, tam Nadia przynajmniej zainteresuje sie czymś innym i mi troche lżej Czekam na te zdjęcia. Jak kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Odgrzebałam swój domek, :wink Gosiu dobra kobieto dziękuję za te smakowite witaminki. Potrzeba mi teraz energii, bo porobiłam sobie tyle frontów robót, że ciężko podołać. Jak wpadam w doła to siedzę w nim i nic...ale jak tylko wyjdę z niego to tyle pomysłów mi przychodzi do głowy, że nie wiem za co się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edziu, cieszę sie, że wszystko wporządku Tolusia, to tak pięknie pisze.. Taki z niej lekarz dusz rzadko teraz zagladam, bo dziecie młodsze jest wymagajace, ciągle chce na ręce i nic mi zrobić nie daje. Więc zazwyczaj czas spędzam po za domem, tam Nadia przynajmniej zainteresuje sie czymś innym i mi troche lżej Czekam na te zdjęcia. Jak kotka? Dario ja jestem codziennie na forum, ale ostatnio to tylko pobieżny obchów a właściwie obieg po wątkach w celach porządkowych i do Tomka. Do domu przychodzę tylko zjeść, pobawić się z kotkami i spać...taki urok ładnej pogody. Dziś jednak za oknem szaro, zimno, więc zapaliłam w kominku i zrobiłam sobie dzień dziecka....i nadrabiam zaległości zdjęciowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 I oto kotki Zagadka, ile kotów jest na zdjęciu? http://foto3.m.onet.pl/_m/da511a6bcb9b470fc527e9e1a28587c3,10,19,0.jpg Tu koci kłębuszek http://foto2.m.onet.pl/_m/6143293875b67f64ea51f4b6aa0c5bca,10,19,0.jpg kocie przytulanie http://foto2.m.onet.pl/_m/ca3e06cb7b15662df98487878af57106,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Edzia ...sliczne sa , pięęęęęękne po prostu ... a wiadomo już kto chłopczyk a kto dziewczynka? znajdzie się ruda dziewczynka dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts