magi 11.12.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 nie poiwiem nic nowego b.ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.12.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Jejku, jaki przytulaśny !!!! Jak byłam mała, to tak zawsze rysowałam dom moich marzeń. A taki balkon nad wejściem, to mi się śnił po nocach. Zaprosisz mnie kiedyś? Please..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Edzia: no cóż mam powiedzieć... poprostu zachwycający... czekam na więcej fotek... zwłaszcza wnętrz...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.12.2003 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Jejku, jaki przytulaśny !!!! Jak byłam mała, to tak zawsze rysowałam dom moich marzeń. A taki balkon nad wejściem, to mi się śnił po nocach. Zaprosisz mnie kiedyś? Please..... Luśka nie ma sprawy ...zapraszam, ale niech no tylko zakwitną jabłonie, bo wtedy jest u mnie najpiękniej... A tak ogólnie fajnie że Wam się podoba mój domek, na zdjęcia wnętrz przyjdzie jeszcze trochę poczekać...choć jedno z kominkiem może wkrótce się pojawi Darex - ten budyneczek obok to garaż i z wiatą na ewntualny drugi samochód w dalekiej przyszłości...obecnie służy jako miejsce rekreacyjne, taka swoista letnia kuchnia, miło sie tam wypoczywa. Alis - ta julia na balkoniku to ja pozdrawiam wszystkich Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 04.01.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Edziu,brawa za gust i odwagę aż chciałoby się podejść, dotknąć.. pokażcie mi murowaniec który wyglądałby tak szlachetnie jak dom z bali... pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 05.01.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Muszę się odezwać: PO PROSTU SUPEEERRR!!! Całe życie chciałam mieć drewniany domek, ale nie wyszło Śliczny. pozdrawiam. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2004 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Edzia - cud.... Zatkało mnie...... Naprawdę piękny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.01.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Domek cacko, jak z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 09.01.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 AAAAAAaaaaaaaaaaaaaa to taki to domek z tych bali. Wygląda bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 10.01.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Ten domek ma jedną zasadnicza wadę: wyzwala we mnie bardzo niskie uczucie zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Edzia kominek piękny poprostu cudo muszę to kiedys zobaczyś na własne oczy. Pozdzrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.01.2004 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Spełniając prośby odnośnie zdjęć wnętrza domu, umieściłam, a właściwie Jezier umieścił pierwsze z kominkiem. I z kominka i ze zdjęcia jestesmy bardzo dumni. Wiecie jak trudno zrobić zdjęcie kominka w drewnianym domu, żeby kominek wyglądał prosto pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.01.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Tak naprawdę to cieply urok kominka nadają kafle! Aż się chce dotknąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.01.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 ŁO-RANY!Ale fajoska chałupa! Edzia - gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.01.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Superancki ten kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 16.01.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 kominek jest super, prosze o więcej zdjęć Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boriena 03.02.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Domek jest po prostu cudny., ale w tym nie jestem zbyt oryginalna. Mozna zapytać czy budowanie domku z bali dziś to duży koszt? Mi od dziecka pozostał sentyment do drewna i marzy mi się też taka chałupka. Wdzięczna będę za każdą informację, także na priva. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Edzia.........pyszności.NIe ukrywam ,że jestem peła wielbienia dla natury, bo sama mieszkam w ''balaku'', ale otynkowanym niestety..OKLASKI .!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.02.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Piękny, niedaleko mnie sąsiad taki zbudował, też taki ...piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 14.02.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Ale EXTRA!!! uwielbiam drewniane domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts