EDZIA 30.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 braza napisał: To ja tej mobilizacji życzę Braza Ty to masz posłuch, nawet róże Cię słuchają Aniu róża odbiła w dziwnym miejscu od korzenia. Teraz idzie jak burza i duże szanse, że zakwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.06.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 barranki2 napisał: Cześć Edziu Jak się odnalazłaś po tym szaleństwie? Ciepłe pozdrowienia O!!!! barranki witam w skromnych progach A kto Wam powiedział, że się już odnalazłam . Ciągle coś jeszcze licytacji nie przygotowałam a już afera wybuchła Że tak powiem powoli dochodzę do końca, znaczy się do siebie. Maluszku wiesz, ze ja Cię lubię bardzo i też mi było miło znowu spotkać Cię na Zlocie. Buziaczki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Cześc milo było pogawędzić dzieki wielkie chociaż czasu o wiele za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Edziu i mnie było miło znowu Cię spotkać :ps. Rzuć wiesz co i przytyj do jasnej Anielki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 EDZIA napisał: braza napisał: To ja tej mobilizacji życzę Braza Ty to masz posłuch, nawet róże Cię słuchają Aniu róża odbiła w dziwnym miejscu od korzenia. Teraz idzie jak burza i duże szanse, że zakwitnie. Nie na darmo tyle lat szkoliłam się u najlepszych Witam porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 http://kuchnia24h.pl/files/Kawa%20z%20lodami.jpg kawusia na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cieszę się że róża żyje i czekam na fotki jak zakwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Edziu, co słychać jak tam róża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.09.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ależ dawno mnie tu nie było Róża się zawzięła i rośnie, wyglada już jak róża tzn. liście takie "różane", hmmm jak pogoda dopisze to może zdąży zakwitnąć przed zimą. Poza tym ciągle na beczce prochu i czekamy sobie cierpliwie. W domu właściwie trochę zaczyna się dziać...będziemy tapetować poddasze taaaadaaaam . Szukam natchnienia w temacie wyboru kolorów....najgorzej z holem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.09.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czy to możliwe, zeby 4 misięczna kotka zaciążyła? . Dziś Helenka kończy 4 miesiące, wczoraj jakoś dziwnie gruba mi się wydawała, dziś siostra stwierdziła to samo, że mloda wygląda na ciężarną. A tak w ogóle mam problem...matka z córką bardzo się nie lubią i ciągle na siebie furczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Edziu, nie strasz mnie, moja ma już 3 miesiące!!!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 wydaje mi się, że to za wcześnie a miała jakies objawy chętki na te sprawy wczesniej?? Edziu, koty często sie nie lubia, u nas jak została matka i synek, to starza sie potem wyniosła wróciła po roku z tułaczki, jak kocurek trafił pod auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dziewczyny wygląda na to, że spanikowałam.Ona po prostu tak sobie przytyła, bo okazało się że jest systematycznie dokarmiana przez mojego szwagra..wczoraj się przyznał.W przyszłym tygodniu zapisałam się na wizytę u weterynarza i upewnię się już na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Strach byłoby kociaka przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Tu miały być jakieś zdjęcia kuchni i kwietnika ... a może się mylę ... Witam wieczornie Za strażniczkę ognia robię - ciśnienie spadło i nie chce się w kominku rozpalić. A ja tak lubię patrzeć na ogień w kominku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Braza kwietnik wkleję jak skończę a wlaśnie go przemalowalam.Zdjęcia zaraz wkleję tylko tę niby ciężarną kotkę opanuję..zaraz wejdzie mi na głowę... Ja też lubię kiedy pali się w kominku, ale póki co w domu jeszcze cieplutko i jeszcze nie paliłam w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja też proszę o zdjęcia EDZIU My już sezon kominkowy rozpoczęliśmy wczoraj, kontynuowaliśmy dzisiaj i zamierzamy jutro i tak aż do wiosny 10 m3 brzozy porąbane, schnie sobie pod wiatką, będzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Sezon kominkowy to ja już mam od dawna! Dom jest tak wyziębiony przez rok bycia "w pustostanie", że coś okropnego! Do tego ja zmarzluch jestem Na poddaszu to jak mogę, nawet ciepło, ale dół jest zimny, szczególnie raniutko - nienawidzę zimna!!!! To ja czekam na zdjęcia (szeptem mówię: kocia chyba w końcu poszła spać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No dobra, ale najpierw słów kilka tytulem wstępu.Ten kolor i styl mebli tych widziałam w Toskańskim domu i urzekł mnie do tego stopnia, że zupełnie zapomniałam o bardzo oczywistym fakcie ...czyli o tym, że moje drewniane ściany z czasem będą ciemnieć. Ten kolor na jasno słomkowym tle ścian, moje właśnie wtedy takie były prezentował się bardzo ładnie.Teraz cóż ściany ciemnieją i meble tracą urok.Kiedy dopada mnie chandra a zdarza mi się to coraz częściej chcę zminiać cały świat a na pierwszy ogień idzie moja kuchnia. Na okoliczność mojej przedostatniej chandry porobiłam zdjęcia kuchni i wysłałam do Kasiorka...było parę zaleceń, które spełniłam, ale teraz biedna sama walczy ze swoim domem, więc nie chcę dodatkowo głowy zawracać, może zajrzy i też coś podpowie.Widok od strony wejścia.To zdjęcie robione jakieś dwa miesiące temu, obecnie małe zmiany. http://foto3.m.onet.pl/_m/3269765b19b5de331978f46123efa137,10,0.jpg A teraz takie coś takiego mi chodzi po głowiehttp://img197.imageshack.us/img197/2636/kuchnia.jpg A teraz możecie się pastwić nad moją kuchnią przy kawusi z nowego ekspresu, bo taki wlasnie zakupiłam.Poczytam Was w niedzielę wieczorem. Ide kończyć pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobra, dobra, ja tam widzę... krzyżyk Edziu, byłas u weterynarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts