Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA teraz remontuje mieszkanie- :-)

Recommended Posts

braza napisał:
To ja tej mobilizacji życzę :D

Braza Ty to masz posłuch, nawet róże Cię słuchają :wink:

Aniu róża odbiła w dziwnym miejscu od korzenia. Teraz idzie jak burza i duże szanse, że zakwitnie.

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

barranki2 napisał:
Cześć Edziu

Jak się odnalazłaś po tym szaleństwie? Ciepłe pozdrowienia :wink:

O!!!! barranki witam w skromnych progach :D

A kto Wam powiedział, że się już odnalazłam :wink: . Ciągle coś jeszcze licytacji nie przygotowałam a już afera wybuchła :D

Że tak powiem powoli dochodzę do końca, znaczy się do siebie.

Maluszku wiesz, ze ja Cię lubię bardzo i też mi było miło znowu spotkać Cię na Zlocie.

Buziaczki dla Was :D

EDZIA napisał:
  braza napisał:
To ja tej mobilizacji życzę :D

Braza Ty to masz posłuch, nawet róże Cię słuchają :wink:

Aniu róża odbiła w dziwnym miejscu od korzenia. Teraz idzie jak burza i duże szanse, że zakwitnie.

Nie na darmo tyle lat szkoliłam się u najlepszych :wink: :D

Witam porannie :D

• 2 months później...

Ależ dawno mnie tu nie było :oops:

Róża się zawzięła i rośnie, wyglada już jak róża tzn. liście takie "różane", hmmm jak pogoda dopisze to może zdąży zakwitnąć przed zimą. :wink:

Poza tym ciągle na beczce prochu i czekamy sobie cierpliwie.

W domu właściwie trochę zaczyna się dziać...będziemy tapetować poddasze taaaadaaaam :) .

Szukam natchnienia w temacie wyboru kolorów....najgorzej z holem :-?

Czy to możliwe, zeby 4 misięczna kotka zaciążyła? :o .

Dziś Helenka kończy 4 miesiące, wczoraj jakoś dziwnie gruba mi się wydawała, dziś siostra stwierdziła to samo, że mloda wygląda na ciężarną.

A tak w ogóle mam problem...matka z córką bardzo się nie lubią :o :( i ciągle na siebie furczą

Dziewczyny wygląda na to, że spanikowałam.

Ona po prostu tak sobie przytyła, bo okazało się że jest systematycznie dokarmiana przez mojego szwagra..wczoraj się przyznał.

W przyszłym tygodniu zapisałam się na wizytę u weterynarza i upewnię się już na 100%.

Braza kwietnik wkleję jak skończę a wlaśnie go przemalowalam.

Zdjęcia zaraz wkleję tylko tę niby ciężarną kotkę opanuję..zaraz wejdzie mi na głowę...

Ja też lubię kiedy pali się w kominku, ale póki co w domu jeszcze cieplutko i jeszcze nie paliłam w tym sezonie.

Ja też proszę o zdjęcia EDZIU :D

My już sezon kominkowy rozpoczęliśmy wczoraj, kontynuowaliśmy dzisiaj i zamierzamy jutro i tak aż do wiosny :wink:

10 m3 brzozy porąbane, schnie sobie pod wiatką, będzie ciepło 8)

Sezon kominkowy to ja już mam od dawna! Dom jest tak wyziębiony przez rok bycia "w pustostanie", że coś okropnego! Do tego ja zmarzluch jestem :oops: Na poddaszu to jak mogę, nawet ciepło, ale dół jest zimny, szczególnie raniutko - nienawidzę zimna!!!!

To ja czekam na zdjęcia (szeptem mówię: kocia chyba w końcu poszła spać :roll: )

No dobra, ale najpierw słów kilka tytulem wstępu.

Ten kolor i styl mebli tych widziałam w Toskańskim domu i urzekł mnie do tego stopnia, że zupełnie zapomniałam o bardzo oczywistym fakcie ...czyli o tym, że moje drewniane ściany z czasem będą ciemnieć. Ten kolor na jasno słomkowym tle ścian, moje właśnie wtedy takie były prezentował się bardzo ładnie.

Teraz cóż ściany ciemnieją i meble tracą urok.

Kiedy dopada mnie chandra a zdarza mi się to coraz częściej chcę zminiać cały świat a na pierwszy ogień idzie moja kuchnia.

Na okoliczność mojej przedostatniej chandry porobiłam zdjęcia kuchni i wysłałam do Kasiorka...było parę zaleceń, które spełniłam, ale teraz biedna sama walczy ze swoim domem, więc nie chcę dodatkowo głowy zawracać, może zajrzy i też coś podpowie.

Widok od strony wejścia.To zdjęcie robione jakieś dwa miesiące temu, obecnie małe zmiany.

http://foto3.m.onet.pl/_m/3269765b19b5de331978f46123efa137,10,0.jpg

A teraz takie coś takiego mi chodzi po głowie

http://img197.imageshack.us/img197/2636/kuchnia.jpg

A teraz możecie się pastwić nad moją kuchnią przy kawusi z nowego ekspresu, bo taki wlasnie zakupiłam.

Poczytam Was w niedzielę wieczorem. Ide kończyć pakowanie