Sonika 03.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ja też nie widzę zdjęcia Edziu . Ide kończyć pakowanie Jak wrócisz to wklej jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja też nie widzę zdjęcia Edziu . Ide kończyć pakowanie Jak wrócisz to wklej jeszcze raz. coś długie te pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.10.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam.Już się tłumaczę.Wszystkiemu winna skacząca fuga.W firmowym kompie nie mam Adobe Flesh Pleyera i moje korzystanie z forum jest koszmarne. Po każdym kliknięciu pokazuje się ramka z komunikatem o zagrożeniach i proponuje mi zainstalowanie wspomnianego programu...co doprowadza mnie do białej gorączki i nie starcza mi cierpliwości nawet na "służbowy obchód po foum".W domu z czasem i dostępem do kompa kucho.Dziś postaram się nadrobić zaległości.A zatem coś z cyklu "wieś tańczy i śpiewa" cóż ale ja kocham te niepopularne obecnie klimatyWidok od wejściahttp://foto2.m.onet.pl/_m/cf0dbe9b56e04366a3ce81cc25eae8a2,10,19,3.jpg Od strony okna...część gospodarczahttp://foto3.m.onet.pl/_m/51fad564a1767bc579ce143959991133,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.10.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tu miały być jakieś zdjęcia kuchni i kwietnika ... a może się mylę ... Witam wieczornie Za strażniczkę ognia robię - ciśnienie spadło i nie chce się w kominku rozpalić. A ja tak lubię patrzeć na ogień w kominku ... No to siem chwalem Braza ta tfurczość jest zaraźliwa. Z rozpędu pomalowałam kwietniczek i ...donieczkę.... doniczka ma dwie wersjie Wersja pierwsza: http://foto3.m.onet.pl/_m/aa005f3047ad864cbc10a20774b9e03b,10,19,0.jpg Wersja druga: http://foto3.m.onet.pl/_m/a230ba85734615f231b9d3b611df6b67,10,19,0.jpg W deszczową iście jesienną sobotę i niedzielę popełniłam (tzn. na dostępnym akurat kawałku materiału wymalowałam letnie motywy) taką oto spódnicę w letnich kliimatach...i od razu cieplej i słoneczniej na duszy mi się zrobiło http://foto0.m.onet.pl/_m/30529c4974e65138094f3621c0df114c,10,19,3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A te kwiatki na doniczce to sama mazałaś Jak to się robi????? Śliczna ta doniczka (o spódnicy się nie wypowiadam bo ja nie lubię spódnic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.10.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A te kwiatki na doniczce to sama mazałaś Jak to się robi????? Śliczna ta doniczka (o spódnicy się nie wypowiadam bo ja nie lubię spódnic ) Brazo - doniczki to mój debiut w technice decoupag`u. Na pomalowaną doniczkę nakleiłam serwetkę i pomalowałam całość lakierem bezbarwnym ( kilka razy,żeby powierzchnia się wyrównała) uzyłam satynowy mat. Jak na debiut to nawet fajnie wyszło. Ze spódnicami ze mną dokładnie odwrotnie. Jestem bardzo chuda i w spodniach wygladam jak kij do bilarda. Spódnice już do mnie tak przywarły, że jak czasem mi odbije i przyjdę w spodniach do pracy to ludzie mnie nie poznają i się nie kłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Edziu Pięknie malujesz na tkaninie Doniczka też śliczna! Z różą mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.10.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Edziu Pięknie malujesz na tkaninie Doniczka też śliczna! Z różą mi sie podoba Dziękuję mayland Doniczka to dość prosta sprawa a z malowaniem na tkaninie tak jakoś dość przyzwoicie wyszło, choć talentu mi raczej poskąpiono , czasem przez przypadek coś wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.10.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Od wczoraj ekspresik do kawy dość miło hula zatem na zaległą kawę z okazji rocznicy ślubu zapraszam . http://media.presso-polska.pl/wpisy/kawy-z-presso/rozne-kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 EDZIU, życzenia doczekania co najmniej złotych godów razem, w szczęściu, zdrowiu i miłości. Buziaki i pozdrowienia dla M. I zaprotestuję w sprawie spodni. Właśnie w nich wyglądasz jak super laska. Masz talię osy, bioderka jak nastolatka, w rybaczkach widać piękną łydkę i bardzo Cię odmładzają. O stokroć wolę Cię w spodniach niż w długich spódnicach. A z tym malowaniem na płótnie to jak to tak Tak sobie pędzlem po tkaninie i takie cuda wychodzą? Talent masz dziewczyno, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Edziu wszystkiego dobrego na dalszej drodze życia dla Was obojgu Tola ma rację, nie każdy tak umie malować. Piękne, delikarne te rysunki. Nie domysliłabym się, że takie malunki powstają w tej drewnianej chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Edziu, Cos pieknego zrobilas!!! Wiesz, namaluj na tkaninie i zrob takie zaslonki do domku. Nikt takich nie bedzie mial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.10.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dziękuję za życzenia Tolu do złotych godów ciężko będzie, ale obiecuję, ze bardzo się postaram. Co do spodni. - skoro tak Tolu pieszesz muszę to koniecznie przemyśleć.... zmienić swoje image może już pora Dziękuję za pochwały mojej pracy, muszę jednak przyznać, że niektóre kwiatki trochę odgapiałam . Mayland - właśnie drewniany domek wyzwala takie ciągoty tfórcze Zeljko - a wiesz, że o tym myślałam Może kiedyś dziewczyny ucieszą się z takiego spadku po mamie, jak teraz ja się cieszę z firanek które dostałam od swojej mamy a były haftowane jeszcze przed moim urodzeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wreszcie finansowo i mentalnie dojrzałam do wykończenia poddasza( aktualnie są pyty OSB), no i najwazniejsze....znalazł się sensowny wykonawca, który podejmie się tego wyzwania. I wiadomość najlepsza...jeden klient przesunął prace w swoim domu i zwolnił mu się termin ....od 3 listopada . Gorączkowo przymierzam się do wybierania kolorów...najgorszy hol na poddaszu i łazienka . A przy okazji poradźcie...rozjaśnić te kuchenne szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja sobie dopiero teraz uzmysłowiłam, że przecież ja mam drewniany domek Stoi obok naszego, to letniak. Ale w środku cały w drewnie z tym, że w boazerii Schody kręcone mam na górę Całkiem o nim zapomniałam. Musze się przyobserwować, może i ja mam takie ciagoty o których nie wiem, że są Obawiam się jednak, że nawet jakbym się bardzo starała to w życiu mi tak cudnie nie wyjdzie. W dodatku na tkaninie trzeba umieć malować! Stad tez mój podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 EDZIU, ja nawet nie myślałam, że to tak całkiem z głowy te malunki. Ale nawet patrząc na coś przenieść to na płótno, to wyższa szkoła jazdy. Podziwiam. Co do kuchni, to nie wiem co Ci doradzić. Bo w sumie ten niebieski dodaje trochę świeżości niewielkiej kuchni. Piękna ta przecierana jasna kuchnia, którą wkleiłaś, ale ona jest dużo większa, fronty mocno frezowane. Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ja myslę, że z frontami wiele się zrobić nie da. Da sie natomiast wymienić uchwyty na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.10.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Mayland Ty się nie nabijaj z drewniaka . Mój na ten przykład wybawił mnie dziś od dodatkowej , małej acz kłopotliwej fatygi, ale o tym później Zresztą od rana dzień zakrecony miałam... Efekt malowania bardzo zależy od rodzaju farb. Dziś sie właśnie o tym przekonuję. Tamte to była resztka( co zresztą widać na malunku) jakiś dobrych farb, które zostały po egzaminie mojej starszej córki, dostała je od kolegi. Mówisz, żeby zmienić uchwyty? Mi już i wymiana frontów chodzi po głowie Tolu taki też był mój zamysł z tym kolorem i formą proste w wykończeniu fronty. Kolorem chciałam przełamać monotonię i udało mi się, ale teraz po latach jakaś taka smutna wydaje się być ta kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wymiana frontów to juz koszt większy ale czemu nie?! Wtedy to jak nic nowe uchwyty A z drewniaka to ja się nie nabijam. Niedaleko mnie 2 stoją nowe takie. A swój domek bardzo lubię. A jakie mam z nim zwiazane wspomnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A jakby tak na tych frontach dorobić jakieś etno motywy? Cos góralskiego? To ożywi meble i doda charakteru wnętrzu. Z tym, ze ja tak tylko dumam, nie znam sie wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts