Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA teraz remontuje mieszkanie- :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg

...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione...

I.Z. :D

Z całego serca życzę tego Nam wszystkim...

Święta , święta i już po....

Dziękuję Kochani za życzenia...świąteczne się spełniły...było rodzinnie, spokojnie, radośnie...brakowało tylko śniegu, ale nikt białych świąt nie życzył.

Stary rok pożegnałam bez żalu... cóż nie był to dla mnie dobry rok...

Czy spełnią się życzenia noworoczne?

Oby spełniły się słowa Iwuś, bo ten rok to dla mnie rok wielkich zmian, nowych wyzwań i chciałabym mieć więcej siły, wiary, nadziei i miłości...żeby temu podołać... tego i Wam Kochani w Nowym Roku życzę :D

DarioAS to prawda od wielu osób słyszalam, że miniony rok nie był dobry.

Wierzę , że ten będzie lepszy.

Dziękuję za kciuki. Coś w tym jest- myślę , że jestem dzielna, próba generalna przed Krakowem. Nowe wyzwanie przyjęłam... :D i cieszę się z tej decyzji, bo znowu praca mnie wkręca i żyć sie chce :D

Soniko - serdecznie dziękuje za życzenia i zaproszenie na kawę. Z radością przyjmuję Twoje zaproszenie, bo szczerze mówiąc trochę się boję jak to będzie tam bez znajomych z którymi można kawki się napić. :D

Gosia-Anbudowa - dziękuję, wpadaj częściej. :D

braza - oj zasypało nas zasypało ...łazimy z młodą po lesie, niegu po pachy, ale jest cudnie, widoki + cisza = miód na skołatane nerwy :D . Na szczęście śnieg nam specjalnie nie uprzykrza życia, bo z garażu do odśnieżanej dość regularnie drogi mamy 8 m w dodatku śwagier nie daje nam szans na odśnieżanie...rano śnieg odrzucony, więc mamy lajtowo.

Edziu..........z jakiego drzewa masz zrobione schody???

i kto Ci je robił??

Alu,

długo się wahałam, ale w końcu padło na dąb.

Wygląda całkiem dobrze a o niebo trwalsze od sosny.

Robił mi je sąsiad - specjalizuje się w schodach. Inni stolarze jak usłyszeli, że trzeba uwzględnić osiadanie domu nie garnęli się zbytnio do pracy.

doberek :D

spam??? :roll:

noooo dobra 8) :lol:

dla DarioAS

Cytat:

Ania poswiecila temu blogowi duuuuuzo czasu, mysle, ze jest ciekawy.

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

Prosimy o SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Dzieki wszystkim z gory.