Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA teraz remontuje mieszkanie- :-)

Recommended Posts

takich kwiotków w Krk nie bydziesz mieć :(

no chyba, ża łod przekupków z Rynku;)

:):):)Nuuuu, tyż prowda.

Jeszcze jest opcja balkonowa...jak bydzie balkon:wiggle:

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I coś dla jutrzejszych maturzystów

1210927331s2..jpg

A dla mamusiek maturzystów

p97_normal..jpg

Kciuki mile widziane , pozdrawiam wszystkie mamuśki

Edytowane przez EDZIA

jak bydzie bez balkonu to krzinki zawieziesz do Małgoś :lol2:

No zgodziła się, że 15 lat możemy waletować u niej na betonie to krzinki też mogom se postoć na balkonie..no nie?

Dzięki ANNNJU za miłe słowa.

Z jednej strony bardzo podnoszą na duchu, że komuś podoba się mój dom / mocno odbiegający od obowiązujących kanonów i standartów/ a z drugiej strony w mojej sytuacji kiedy być może przyjdzie mi opuścić ten dom to.... :cry:

W temacie kominka to muszę się pochwalić, że mój prezentowany był w Mutarorze aż dwa razy :oops:

Raz w kominkowych opowieściach w Muratorze i drugi raz w dodatku Modne Kominki.

A to nasz "główny bohater"

http://images46.fotosik.pl/32/c325c2a170b0c770.jpg

ANNNJU to zwykły gips na którym tuż po nałożeniu wprawna ręka uzbrojona w rękawicę porobiła takie esy floresy :wink:

Edziu kochana..........

czy jesli skradne Twój cudny kominek do swojego domu........nie będziesz na mnie zła?????

pokaże mojemu wykonawcy i zapytam czy u mnie taki by pasował................u mnie ma być z płaszczem wodnym......więc nie wiem czy to jakaś przeszkoda:(

Edziu kochana..........

czy jesli skradne Twój cudny kominek do swojego domu........nie będziesz na mnie zła?????

pokaże mojemu wykonawcy i zapytam czy u mnie taki by pasował................u mnie ma być z płaszczem wodnym......więc nie wiem czy to jakaś przeszkoda:(

Kalu no wiesz jak mi skradniesz z domu kominek to będę bardzo zła;),bo baaardzo go lubię.

Ale będzie mi miło, jak taki sam stanie w Twoim pięknym domku.:):):)

Mam nadzieję, że da się go jakoś połączyć z płaszczem wodnym.

No i cieszę się, że spotkamy się u Nelli

Uwielbiam oglądać zdjecia ogrodów - u Ciebie Edziu prawdziwe tulipanowe szaleństwo :) Bratki samosiejki cudne ;) U mnie same wysiały się niezapominajki - też fajnie ;)

Pozdrawiam ! I przesyłam duuuużo mocy na gorsze dni - ja też doły ostatnio zaliczam...ale najważniejsze ze wiosna przyszła, co w ogrodach widac, niedługo bzy zakwitną to już w ogóle będzie pięknie !

POzdrawiam !

Uwielbiam oglądać zdjecia ogrodów - u Ciebie Edziu prawdziwe tulipanowe szaleństwo :) Bratki samosiejki cudne ;) U mnie same wysiały się niezapominajki - też fajnie ;)

Pozdrawiam ! I przesyłam duuuużo mocy na gorsze dni - ja też doły ostatnio zaliczam...ale najważniejsze ze wiosna przyszła, co w ogrodach widac, niedługo bzy zakwitną to już w ogóle będzie pięknie !

POzdrawiam !

Arcobaleno- fajnie, że zajrzałas do mnie.

Ja też uwielbiam te wiosenne ogrody.Po zimie kolorowe tulipany wyjątkowo cieszą.

Uwielbiam je oglądać i w innych ogrodach naszych forumowiczow.

Tak to już bywa, że są dołki z których trzeba się wspinać na gorki i szczyty.

Póki co poszłam z prądem , ale jeszcze rozważam i inne opcje...zresztą wiesz.

Też jestem dobrej myśli. z każdej sytuacji jest jakieś wyjście...no nie.

Trzymam kciuki za Twoje doły , zebyś czym prędzej z nich się wydostała.

Moja córka najgorszy dzień ma za sobą...a dalej zobaczymy

Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca :) Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Edziu!

Czytałam u zuzy, że wybierasz się z mężem na TUR DE MAZOWSZE :)

I mam pytanie, czy mogłabym zabrać się z Wami? Arnika nie da rady mnie zabrać, dlatego przyszłam do Ciebie.

Oczywiście, Paweł dowiózłby mnie tam, gdzie byłoby Wam najwygodniej mnie zgarnąć

Pozdrawiam serdecznie

Nel :)

• 3 weeks później...
Edzik, proszę zrobić w skrzynce miejsce na liścik ode mnie ;)

Nelli skrzynka wyczyszczona.

Bardzo, bardzo chcemy do Ciebie przyjechać.

Niestety coś los nam ostatnio nie sprzyja.

W niedzielę M złapały korzonki nerwowe- bardzo cierpiał, ale już lepiej

W czwartek młoda miała ostatni egzamin maturalny, w środę się rozchorowała- temp.38,3 st. Rano udało nam się obniżyć temp. do 37.

Ale rano też i bardzo smutna wiadość - w nocy zmarł mój Teść.:(:(:(

W pierwszej chwili chcialam przełożyć ten egzamin, ale jakoś pozbierałyśmy się do 14tej i młoda przystąpiła i udalo jej się go zdać.

W sobotę pochowaliśmy Teścia - ale smutek wielki jeszcze w sercu.

Jak uda nam się trochę otrząsnąć z tego smutku a M będzie się w miarę dobrze czuć - to może na chwilkę wpadniemy.

Edytowane przez EDZIA

Edziu!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać :) Dziękuję !!! [ATTACH=CONFIG]12581[/ATTACH]

Nelli a wiesz jak ja się cieszę, bardzo .

Było naprawdę miło.

A Twoje dzieciaczki są cudne...

Edziu bardzo sie ciesze , ze moglam cie poznac, jestes szalenie sympatyczna osoba :)

Markoto dziękuję.

Bardzo chciałam Cię poznać, bo odbierałam Cię na forum jako przesympatyczną osobę i moje wyobrażenie o Tobie potwierdziło się w realu:yes:

Mam nadzieję, że nie było to ostatnie nasze spotkanie.:yes: