EDZIA 03.05.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 takich kwiotków w Krk nie bydziesz mieć no chyba, ża łod przekupków z Rynku;) :):)Nuuuu, tyż prowda. Jeszcze jest opcja balkonowa...jak bydzie balkon:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 :):)Nuuuu, tyż prowda. Jeszcze jest opcja balkonowa...jak bydzie balkon:wiggle: jak bydzie bez balkonu to krzinki zawieziesz do Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.05.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) I coś dla jutrzejszych maturzystów A dla mamusiek maturzystów Kciuki mile widziane , pozdrawiam wszystkie mamuśki Edytowane 3 Maja 2010 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.05.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 jak bydzie bez balkonu to krzinki zawieziesz do Małgoś No zgodziła się, że 15 lat możemy waletować u niej na betonie to krzinki też mogom se postoć na balkonie..no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No zgodziła się, że 15 lat możemy waletować u niej na betonie to krzinki też mogom se postoć na balkonie..no nie? No mogom, mogom. Kciuki trzymane sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dzięki ANNNJU za miłe słowa. Z jednej strony bardzo podnoszą na duchu, że komuś podoba się mój dom / mocno odbiegający od obowiązujących kanonów i standartów/ a z drugiej strony w mojej sytuacji kiedy być może przyjdzie mi opuścić ten dom to.... W temacie kominka to muszę się pochwalić, że mój prezentowany był w Mutarorze aż dwa razy Raz w kominkowych opowieściach w Muratorze i drugi raz w dodatku Modne Kominki. A to nasz "główny bohater" http://images46.fotosik.pl/32/c325c2a170b0c770.jpg ANNNJU to zwykły gips na którym tuż po nałożeniu wprawna ręka uzbrojona w rękawicę porobiła takie esy floresy Edziu kochana.......... czy jesli skradne Twój cudny kominek do swojego domu........nie będziesz na mnie zła????? pokaże mojemu wykonawcy i zapytam czy u mnie taki by pasował................u mnie ma być z płaszczem wodnym......więc nie wiem czy to jakaś przeszkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.05.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Edziu kochana.......... czy jesli skradne Twój cudny kominek do swojego domu........nie będziesz na mnie zła????? pokaże mojemu wykonawcy i zapytam czy u mnie taki by pasował................u mnie ma być z płaszczem wodnym......więc nie wiem czy to jakaś przeszkoda:( Kalu no wiesz jak mi skradniesz z domu kominek to będę bardzo zła;),bo baaardzo go lubię. Ale będzie mi miło, jak taki sam stanie w Twoim pięknym domku.:) Mam nadzieję, że da się go jakoś połączyć z płaszczem wodnym. No i cieszę się, że spotkamy się u Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Uwielbiam oglądać zdjecia ogrodów - u Ciebie Edziu prawdziwe tulipanowe szaleństwo Bratki samosiejki cudne U mnie same wysiały się niezapominajki - też fajnie Pozdrawiam ! I przesyłam duuuużo mocy na gorsze dni - ja też doły ostatnio zaliczam...ale najważniejsze ze wiosna przyszła, co w ogrodach widac, niedługo bzy zakwitną to już w ogóle będzie pięknie ! POzdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.05.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Uwielbiam oglądać zdjecia ogrodów - u Ciebie Edziu prawdziwe tulipanowe szaleństwo Bratki samosiejki cudne U mnie same wysiały się niezapominajki - też fajnie Pozdrawiam ! I przesyłam duuuużo mocy na gorsze dni - ja też doły ostatnio zaliczam...ale najważniejsze ze wiosna przyszła, co w ogrodach widac, niedługo bzy zakwitną to już w ogóle będzie pięknie ! POzdrawiam ! Arcobaleno- fajnie, że zajrzałas do mnie. Ja też uwielbiam te wiosenne ogrody.Po zimie kolorowe tulipany wyjątkowo cieszą. Uwielbiam je oglądać i w innych ogrodach naszych forumowiczow. Tak to już bywa, że są dołki z których trzeba się wspinać na gorki i szczyty. Póki co poszłam z prądem , ale jeszcze rozważam i inne opcje...zresztą wiesz. Też jestem dobrej myśli. z każdej sytuacji jest jakieś wyjście...no nie. Trzymam kciuki za Twoje doły , zebyś czym prędzej z nich się wydostała. Moja córka najgorszy dzień ma za sobą...a dalej zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Edziu! Czytałam u zuzy, że wybierasz się z mężem na TUR DE MAZOWSZE I mam pytanie, czy mogłabym zabrać się z Wami? Arnika nie da rady mnie zabrać, dlatego przyszłam do Ciebie. Oczywiście, Paweł dowiózłby mnie tam, gdzie byłoby Wam najwygodniej mnie zgarnąć Pozdrawiam serdecznie Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Edzik, proszę zrobić w skrzynce miejsce na liścik ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.05.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Edzik, proszę zrobić w skrzynce miejsce na liścik ode mnie Nelli skrzynka wyczyszczona. Bardzo, bardzo chcemy do Ciebie przyjechać. Niestety coś los nam ostatnio nie sprzyja. W niedzielę M złapały korzonki nerwowe- bardzo cierpiał, ale już lepiej W czwartek młoda miała ostatni egzamin maturalny, w środę się rozchorowała- temp.38,3 st. Rano udało nam się obniżyć temp. do 37. Ale rano też i bardzo smutna wiadość - w nocy zmarł mój Teść.:( W pierwszej chwili chcialam przełożyć ten egzamin, ale jakoś pozbierałyśmy się do 14tej i młoda przystąpiła i udalo jej się go zdać. W sobotę pochowaliśmy Teścia - ale smutek wielki jeszcze w sercu. Jak uda nam się trochę otrząsnąć z tego smutku a M będzie się w miarę dobrze czuć - to może na chwilkę wpadniemy. Edytowane 30 Maja 2010 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Edziu i Małżu Edzi, ogromne wyrazy współczucia:(. A dla Młodej Gratulacje!!! No i witam się serdecznie:D. Dopiero Cię znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Edziu, bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.05.2010 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Edziu, bardzo mi przykro Oczywiście, rozumiem. Mocno Was przytulam i zawsze macie serdeczne zaproszenie ode mnie i drzwi szeeeeeeeeeroko otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Edziu.........bardzo mi przykro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Edziu!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać Dziękuję !!! [ATTACH=CONFIG]12581[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Edziu bardzo sie ciesze , ze moglam cie poznac, jestes szalenie sympatyczna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.06.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Edziu!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać Dziękuję !!! [ATTACH=CONFIG]12581[/ATTACH] Nelli a wiesz jak ja się cieszę, bardzo . Było naprawdę miło. A Twoje dzieciaczki są cudne... Edziu bardzo sie ciesze , ze moglam cie poznac, jestes szalenie sympatyczna osoba Markoto dziękuję. Bardzo chciałam Cię poznać, bo odbierałam Cię na forum jako przesympatyczną osobę i moje wyobrażenie o Tobie potwierdziło się w realu:yes: Mam nadzieję, że nie było to ostatnie nasze spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts