malgos2 03.06.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Edziu, fajnie, ze sie spotkalysmy jeszcze raz, obiecaj mi, ze dasz znac jak bedziesz w KRK. Musze Cie w koncu oprowadzic po najlepszych knajpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzieki Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dziękuię Edziu za spotkanie. Szkoda, że tak krótko, jakiś niedosyt czuję... Uwielbiam Cię kobieto, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Hej Edzia! Pozdrowienia dla Małza o niespotykanej cierpliwości do przeparkowywania samochodów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witaj Edzia!!! co tam słychac u Ciebie?? ....mam małą prośbe do Ciebie.....mogłabys wstawić zdjęcia swojej łazienki na górze??? chciałabym zobaczyć jak to jest u Ciebie rozpalnowane... buziaki przesyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Czesc Edzia, jak wszystko? Mialas sie do mnie odezwac, czuje sie zaniedbana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 witam się, pisałam na priva ale mnie wywala a mam kulinarne pytanie o Twój przepis na schab ze szpinakiem i fetą jesli możesz to podaj mi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witaj Edzia!!! co tam słychac u Ciebie?? ....mam małą prośbe do Ciebie.....mogłabys wstawić zdjęcia swojej łazienki na górze??? chciałabym zobaczyć jak to jest u Ciebie rozpalnowane... buziaki przesyłam:) Edziu.......ponawiam swą prośbę o fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Czesc Edziu, udalo sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.08.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Kalu, przepraszam- nie zagladałam tu dawno. Za to masz aktualne zdjęcia, specjalnie dla Ciebie je przed chwilą zrobiłam:) Widok od drzwi. A tam za wanną praktyczny schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.08.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czesc Edziu, udalo sie? Małgoś niestety nie. Nadal szukamy. Już powoli się załamuję, bo zostały nam 2 tygodnie na poszukiwania. Obejrzałam kilka mieszkań i tylko jedno mi odpowiadało , niestety spóźniliśmy się, bo we wtorek zostanie sprzedane. Zazdroszczę Ci, że masz to już za sobą...kupno mieszkania oczywiście. My szukamy niedużego , po remoncie, do wprowadzenia. Nie mam teraz już ani sił, ani czasu na urządzanie kolejnego mieszkania. No i z dobrą komunikacją z EC i centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Edziu, do wtorku jeszcze trochę czasu... może warto podbić cenę? W każdym razie trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Małgoś niestety nie. Nadal szukamy. Już powoli się załamuję, bo zostały nam 2 tygodnie na poszukiwania. Obejrzałam kilka mieszkań i tylko jedno mi odpowiadało , niestety spóźniliśmy się, bo we wtorek zostanie sprzedane. Zazdroszczę Ci, że masz to już za sobą...kupno mieszkania oczywiście. My szukamy niedużego , po remoncie, do wprowadzenia. Nie mam teraz już ani sił, ani czasu na urządzanie kolejnego mieszkania. No i z dobrą komunikacją z EC i centrum. Po remoncie do wprowadzenia to naprawde jest ciezko, dlatego ja wzielam w stanie deweloperskim, bo nie chce po kims skuwac paskudnych kafelkow... Widzialam fajne na ul. Turka, to znaczy po zdjeciach wygladalo na fajne, bo to nie moja okolica, ale Tobie by moglo pasowac... Moze jest jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.08.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Na Turka moją uwagę zwróciło klika mieszkań, muszę je odgrzebać Oglądnie oferty zaczynam od łazienki i kuchni...resztę mogę zmieniać w czasie mieszkania. To właśnie to mieszkanie, które mi się tak spodobało. http://www.indepro.pl/nieruchomosci,6677,0,0,0,0,F,oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze, dokladnie to mialam na mysli, tylko myslalam, ze to na Turka bylo. Sama je chcialam obejrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.08.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze, dokladnie to mialam na mysli, tylko myslalam, ze to na Turka bylo. Sama je chcialam obejrzec... Ja je oglądałam i teraz żałuję. W rzeczywistości jeszcze lepsze niż na zdjęciach. Jest jeszcze podobne na Myśliwskiej moim zdaniem warte obejrzenia. Łazienka co prawda taka se, ale poza tym mozna z niego coś fajnego wykombinować. http://www.indepro.pl/nieruchomosci,7854,0,0,0,0,F,oferta.html No i jeszcze to mnie kusi...chcę się umówić na oglądanie. http://www.indepro.pl/nieruchomosci,7311,0,0,0,0,F,oferta.html Tylko czy latem nie będzie tam za goraco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Tyle, ze Daliowa to juz nie taki dobry dojazd do EC. Ja znalazlam niezle mieszkanie na al. Pokoju, poczekaj, moze jeszcze jest. To by Ci w sumie pasowalo. Wiem, ze w tym biurze nie biora prowizji od kupujacego, ale sprzedajacy w zwiazku z tym podwyzszaja cene, wiec moze byc tak, ze w negocjacjach cenowych agent bedzie Twoim najwiekszym wrogiem, bo nie zgodzi sie na obnizke prowizji, a sprzedajacy mniej chetnie zejdzie z ceny, jak bedzie mial sam do zaplacenia spora prowizje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 O.... http://www.domiporta.pl/details,191,112806829-mieszkanie-krak%f3w-al.+pokoju.asp Ciemna kuchnia, ale z "oknem" na pokoj, wada jest malusienka lazienka, ale za to sa 2 pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.09.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czerwone mieszkanko przepadło - umowa przedwstępna podpisana:bash:Na mieszkanie przy al. Pokoju umówieni jesteśmy w przyszłym tygodniu - całkiem fajnie się zapowiada, ale zobaczymy.Wczoraj byliśmy na Daliowej. Piękne mieszkanie, piękne widoki tylko......5 piętro w budynku bez windy. Już teraz bez większego obciążenia ciężko tam doczłapać a co będzie za parę lat, nie mówiąc o wnoszeniu tam zakupów.....Ale ogólnie tamte rejony piękne, osiedle zrobiło wrażenie.Dojazd tam póki co to porażka, ale jak skończy się remont będzie ok.Trzymajcie proszę kciuki, zebym wreszcie znalazła wymarzone 4 kąty w Krakowie i miała gdzie mieszkać od 1 października a jeszcze wcześniej udało mi się wyskoczyć nad ciepłe morze. plisssssss.Dopada mnie coraz większa chandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.09.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 EDZIA, zaciskam za wszystko o co prosisz i nie daj się chandrze. Zobacz ile dobrego przed Tobą, urlop nad morzem, nowe, ciekawe życie, bo ja w to wierzę, nowe perspektywy...bo tak ma być. I wymarzone 4 kąty które się w końcu znajdą i pokochasz je należycie...jak ja swoje kątki Buziaki i uściski, wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts