Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA teraz remontuje mieszkanie- :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maluszek,Karmel - dziekuję za miłe słowa,

matka- zapach ziół / lawendy/ już się unosi, na resztę trzeba poczekać, a truskaweczki już kwitną to może i pierwsze konfitury w tym roku zrobię :D ...a domowe wino własnej roboty z winogron sąsiada już prawie nadaje się do picia

rzyraf - podziękuję Panu i reszcie paki.

Bo to jest tak najpierw człowiek o czymś zamarzy, potem naczyta się teorii kiedy to zrealizuje to okazuje się, że teoria nijak ma się do praktyki i się załamuje. Dopiero uwagi praktyka sprowadzają człowieka z obłoków na ziemię :) .

Aga pamiętnik już zaczęłam pisać...niedługo umieszczę

pozdrawiam

Edzia

Agnieszko witam kolejną pozytywnie zakręconą miłośniczkę domu z bali :)

Wróciłam pełna energii do pracy- szkoda, że jutro niedziela :wink:

My wróciliśmy niedawno z domku, jak cudnie jest już wieczorkiem kiedy upał nie doskiwera, świerszcze cykają, jeden nawet w domku zagościł :) .

A kamienie też przywiozłam /parę kilo/ :wink: z Chęcin- to taka moja słabość -przywożę z różnych miejsc po parę sztuk do ogódka :)

EDZIA, przepieknie jest u ciebie. Bardzo mi sie podoba Wasz dom. Lażięnka u gory (piękna zieleń), terakota w korytarzu też ladna.., wszystko układa sie w piekną całość. Czekam na kolejne postepy i zdjęcia.

Pozdrawiam!

Zeljko cieszę się, ze Ci się podoba mój domek :)

AGNIESZKO - uznałam, że na dziennik na tym etepie już za późno. Zaczęłam pisać na brudno pamiętnik swojej budowy i wkrótce go opublikuję na Forum :D

pozdrawiam

Edzia

Edziu, mam nadzieję, że z Podlasia też jakiś piękny kamień trafi do Twego ogródka.

Nasza Edzia Czarodziejka...wyczarowałaś piękny, prawdziwy dom.

Cieszę się razem z Tobą.

dzięki rrmi trafiłem na twój wspaniały domek edziu. razem z żonką zamierzamy taki postawić. mamy już działkę teraz tylko wybrać ekipę. czy możesz podpowiedzieć coś w tym temacie?? przyznam, że kompletnie nie mam pojęcia, gdzie szukać specjalistów. razem z żoną i synkiem nie wyobrażamy sobie innego domu, jak tylko z bali. :D pozdrawiam i niecierpliwie czekam na info :)

Kwiatki dla EDZI, ona wie za co! :wink:

Oj Zeljko naprawdę nie wiem za co :o . Pisałam Ci, że lubię Plitvice a ten fragment, który jest na tym zdjęciu szczególnie ...zauważyłam tylko komunikat o nagrodzie i przy okazji Ci o tym wspomniałam...

Ale za kwiatki dziękuję...są piękne i to bardzo miłe z Twojej strony, tylko, ze nie moja w tym zasługa :cry: