karmel 12.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Masz przepiękny domek. Wszystko już zostało na ten temat powiedziane, ja dodam tylko, że strasznie ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Edzia czekam na nowe zdjęcia i ten pamiętnik Dom coraz piekniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.05.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Maluszek,Karmel - dziekuję za miłe słowa, matka- zapach ziół / lawendy/ już się unosi, na resztę trzeba poczekać, a truskaweczki już kwitną to może i pierwsze konfitury w tym roku zrobię ...a domowe wino własnej roboty z winogron sąsiada już prawie nadaje się do picia rzyraf - podziękuję Panu i reszcie paki. Bo to jest tak najpierw człowiek o czymś zamarzy, potem naczyta się teorii kiedy to zrealizuje to okazuje się, że teoria nijak ma się do praktyki i się załamuje. Dopiero uwagi praktyka sprowadzają człowieka z obłoków na ziemię . Aga pamiętnik już zaczęłam pisać...niedługo umieszczę pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 EDZIU DOMEK JEST "JAK Z BAJKI" ....PIĘKNY ! GRATULUJĘ.Będę wygladać niecierpliwie na nowe fotkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 EDZIU DOMEK JEST "JAK Z BAJKI" ....PIĘKNY ! GRATULUJĘ.Będę wygladać niecierpliwie na nowe fotkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 25.05.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 CZEKAM NIECIERPLIWIE NA PAMIĘTNIK,MIŁEGO DŁUGIEGO WEEKENDU ZYCZE I CZEKAM NIECIERPLIWIE NA POGADUCHY O DREWNIANYM DOMU KTÓRY BEDE BUDOWAŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Agnieszko witam kolejną pozytywnie zakręconą miłośniczkę domu z bali Wróciłam pełna energii do pracy- szkoda, że jutro niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ja właśnie weszłam do domu,byliśmy jeepami w lesie ,super było.przywiozłam pare kilo ładnych kamieni,na mój kominek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.05.2005 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 My wróciliśmy niedawno z domku, jak cudnie jest już wieczorkiem kiedy upał nie doskiwera, świerszcze cykają, jeden nawet w domku zagościł . A kamienie też przywiozłam /parę kilo/ z Chęcin- to taka moja słabość -przywożę z różnych miejsc po parę sztuk do ogódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.05.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 myslałam,że tylko ja taki nocny Marek,ale widze że to forum faktycznie uzaleznia .A z tymi kamieniami to tez mam obsesje,zwlekam wszystko co mi w oko wpadnie,domu nie ma a kamienie na kominek są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No to moja kolekcja kamieni się powiększyła o piękne otoczki /kilka sztuk/ z Dunajca i jeden bardzo cenny kamyczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 EDZIA, przepieknie jest u ciebie. Bardzo mi sie podoba Wasz dom. Lażięnka u gory (piękna zieleń), terakota w korytarzu też ladna.., wszystko układa sie w piekną całość. Czekam na kolejne postepy i zdjęcia.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Edzia a czy Ty robiłas dziennik,chetnie bym poczytała twoje zmagania,refleksje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.06.2005 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Zeljko cieszę się, ze Ci się podoba mój domek AGNIESZKO - uznałam, że na dziennik na tym etepie już za późno. Zaczęłam pisać na brudno pamiętnik swojej budowy i wkrótce go opublikuję na Forum pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Edzia super domek gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Edziu, mam nadzieję, że z Podlasia też jakiś piękny kamień trafi do Twego ogródka.Nasza Edzia Czarodziejka...wyczarowałaś piękny, prawdziwy dom. Cieszę się razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carramba 07.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 dzięki rrmi trafiłem na twój wspaniały domek edziu. razem z żonką zamierzamy taki postawić. mamy już działkę teraz tylko wybrać ekipę. czy możesz podpowiedzieć coś w tym temacie?? przyznam, że kompletnie nie mam pojęcia, gdzie szukać specjalistów. razem z żoną i synkiem nie wyobrażamy sobie innego domu, jak tylko z bali. pozdrawiam i niecierpliwie czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kwiatki dla EDZI, ona wie za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/upload/13/14/_486140_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kwiatki dla EDZI, ona wie za co! Oj Zeljko naprawdę nie wiem za co . Pisałam Ci, że lubię Plitvice a ten fragment, który jest na tym zdjęciu szczególnie ...zauważyłam tylko komunikat o nagrodzie i przy okazji Ci o tym wspomniałam... Ale za kwiatki dziękuję...są piękne i to bardzo miłe z Twojej strony, tylko, ze nie moja w tym zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts