Żelka 07.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Dzięki za to, że mnie powiadomiłaś o nagrodzie, że mi podpowiedziałaś abym zerknęła do Forum. Bo tak sama bym tam do tego wątku jeszcze nie zaglądała i żyła bym w niewiedzy.... A ponieważ Ty zerknęłaś i wiedziałaś pierwsza ode mnie, to Ci dzięki, że się zemną tym podzieliłaś.No i za to te kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 07.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Edzia ,dodaj nowe zdjęcia.Jak tam ogródek,co nowego??Czekamy z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.09.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jako, że pogoda w weekend była przecudna ... popstrykałam kilka fotek z otoczenia domku... To zdjęcie zrobiłam inspirowana wątkiem ...co sami wyhodowaliście....Ten kwiatek wyhodował się sam i był miłą niespodzianką dla właścicieli anemicznej juki...niestety okres intensywnego kwitnienia ma już za sobą http://foto.onet.pl/upload/1/26/_530085_n.jpg A to taki ogólny widok mojego .....ogrodu/ to za duże słowo...raczej ciągle cywilizującego się otoczenia. http://foto.onet.pl/upload/15/77/_530088_n.jpg A to moja duma...wierzby wyhodowane z uratowanych przed wyrzuceniem gałęzi , wiosną podcinano wierzbę rosnącą przed moim blokiem. http://foto.onet.pl/upload/48/94/_530105_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.09.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witam Domek jest cudowny..............,a okolica........... zazdroszczę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 26.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Edziu, czy Twój domek jest biały? Tzn zabielony? Cudny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 manykes - dziękuję i również pozdrawiam *marto* - nie domek nie jest bielony, pomalowany jest tekkurilą w kolorze naturalnego drewna. Fajnie wygląda ale jest to małopraktyczne, szybko widać ślady zabrudzeń. Wyszłam z założenia, że zawsze mogę zmienić na ciemniejszy kolor.pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego najlepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 23.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Dzięki uprzejmości Jeziera mój domek ujrzał światło dzienne, a raczej dostał się na strony Szacownego Forum. Dzięki Jezier Z zapartym tchem śledziłem historię budowy Twojego domku. To wspaniałe móc cieszyć się własnym miejscem na ziemi - miłym, przytulnym... Ach, też tak bym chciał! Póki co wszystko przede mną W chwili obecnej wciąż jeszcze wyszukuję danych, porównuję, selekcjonuję... i wiem, że nic nie wiem Edziu, jaka firma wybudowała Twój domek? Proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam, Oregano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.04.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z zapartym tchem śledziłem historię budowy Twojego domku. To wspaniałe móc cieszyć się własnym miejscem na ziemi - miłym, przytulnym... Ach, też tak bym chciał! Póki co wszystko przede mną W chwili obecnej wciąż jeszcze wyszukuję danych, porównuję, selekcjonuję... i wiem, że nic nie wiem Edziu, jaka firma wybudowała Twój domek? Proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam, Oregano no to muszę uzupełnić historię budowy mojego domku....zmobilizowałeś mnie jednym słowem Tak to wspaniale mieć własne miejsce na ziemi i kawałek nieba. Dla mnie to prawdziwy azyl o każdej porze roku a zwłaszcza wiosną. Domek coraz bardziej przytulny choć sporo jeszcze drobiazgów zostało do zrobienia. Okres przed budową też ma swoje dobre strony, wtedy marzenia są jeszcze takie wspaniałe. Życzę pomyślnych wyborów. Domek stawiała firma z Istebnej Stollux te. nie pamietam, ale znajdziesz ich bez problemu - mają swoją stronę internetową. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 24.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Edziu, bardzo Ci dziękuję! To krzepiące, że są firmy, które naprawdę budują domy Podczas swoich podróży po sieci i zasięgania języka tu i ówdzie, zacząłem popadać w lekką paranoję - już mi się wydawało, że istnieje tylko wirtualne budownictwo bez pokrycia w realu Podoba mi się to, że Twój dom wciąż pięknieje, rozwija się, że wciąż go dopieszczasz. Jest w tym procesie życie, ruch..., coś bardzo fajnego! Ciekawe, co przyniosą nowe fotki?! A ja pędzę do Stolluxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.04.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Edziu, bardzo Ci dziękuję! To krzepiące, że są firmy, które naprawdę budują domy Podczas swoich podróży po sieci i zasięgania języka tu i ówdzie, zacząłem popadać w lekką paranoję - już mi się wydawało, że istnieje tylko wirtualne budownictwo bez pokrycia w realu Podoba mi się to, że Twój dom wciąż pięknieje, rozwija się, że wciąż go dopieszczasz. Jest w tym procesie życie, ruch..., coś bardzo fajnego! Ciekawe, co przyniosą nowe fotki?! A ja pędzę do Stolluxu I jak po wizycie wirtualnej w Stolluxie? Wiesz generalnie nie miałam do nich większych zastrzeżeń, ale tak całkiem bez winy to oni nie byli... Może gdyby robili pod klucz inaczej bym ich oceniła. Jeszcze nie dopieszczam, ale ciągle coś nowego się robi, kupuje i ta radość rozciąga się w czasie. Chyba bym się zanudziła, gdybym się wprowadziła do takiego odpicowanego gotowca i nie nie musiała zmieniać. Muszę koniecznie porobić trochę zdjęć i uzupełnić album. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oregano 24.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 I jak po wizycie wirtualnej w Stolluxie? Wiesz generalnie nie miałam do nich większych zastrzeżeń, ale tak całkiem bez winy to oni nie byli... Może gdyby robili pod klucz inaczej bym ich oceniła. Jeszcze nie dopieszczam, ale ciągle coś nowego się robi, kupuje i ta radość rozciąga się w czasie. Chyba bym się zanudziła, gdybym się wprowadziła do takiego odpicowanego gotowca i nie nie musiała zmieniać. Muszę koniecznie porobić trochę zdjęć i uzupełnić album. Odwiedziłem stronkę Stolluxu. Wysłałem kilka elementarnych pytań i... czekam na odpowiedź z ich strony. Zobaczymy, czy przebrną przez sito weryfikacyjne Ale poważnie, podoba mi się to co robią. Bal cudny! Tak, tak - domyślam się, że trudno o idealną ekipę. Nie łudzę się, że ominą mnie wszelkie zawirowania nastrojów, skoki ciśnienia, śmiech i łzy (oby to były tylko łzy radości!) związane z procesem budowy Operacja na żywo i wszystko widzisz na własne oczy - tak, przynajmniej twierdzą niektórzy inwestorzy. Łał Masz rację, kreowanie klimatu domu, to prawdziwa przyjemność. "Mówisz i masz" sprawdza się idealnie w barach szybkiej obsługi, w kwestiach tak subtelnych jak dusza wnętrz, zupełnie nie. Pan William Wharton pisze o tym najpiękniej. A propos, powinien tu do nas czasem zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Edzia , nie leń sie napisz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 akuku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Edzia , nie leń sie napisz coś No dobra Selimmku po znajomości coś napiszę. No już mieszkamy. Przeprowadziliśmy się chwilowo na czas wakacji letnich i .... nie wróciliśmy już do mieszkania, zostalismy w domku Córkom spodobały się dojazdy pociągiem do szkoły Dom ciągle powolutku się wykańcza, a my nie o! Masz rację lenię się bardzo a to za sprawą magicznego fotela vis a vi kominka, pod opieką Dobrych Aniołów - prezent Toli ... no i winko mojej roboty już dojrzało...więc czuję się rozgrzeszona z mojego lenistwa Obserwuję prezentowane w galerii zdjęcia wnętrz domków forumowiczów i stwierdzam, że wnętrza mojego domku z "głębokiej wsi" niebardzo tu pasują pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Edziu, sa tacy ktorym wlasnie takich wnetrz tutaj brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mimo, ze mój dom jest urządzony po nowoczesnemu bo tak chciałam i dobrze się w nim czuję, to mam wielki sentyment do takich klimatycznych i sielskich domków jak Twój...Chciałabym mieć możliwość spędzenia w takim domu chociaż kilku dni w roku...Ty to musisz się czuć jak na wiecznych wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Edziu, cieszę się bardzo, że pokochałaś swój dom. Twoje wnętrza nie muszą pasować ani do galerii, ani do forum, ani do trendów, czy takich tam. One pasują do Ciebie i żyją Twoim życiem i tak jest dobrze, tak jest prawdziwie. I z pewnością pięknie. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Niech Wam się mieszka szczęśliwie, pozdrowienia dla całej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.02.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Edziu, sa tacy ktorym wlasnie takich wnetrz tutaj brakuje... Ok. Zeljko pokażę wnętrza swojego domu, choć pewnie fachowcy od wystroju wnętrz zaczną zębami zgrzytać Ja mimo, ze mój dom jest urządzony po nowoczesnemu bo tak chciałam i dobrze się w nim czuję, to mam wielki sentyment do takich klimatycznych i sielskich domków jak Twój...Chciałabym mieć możliwość spędzenia w takim domu chociaż kilku dni w roku...Ty to musisz się czuć jak na wiecznych wakacjach Arcobelano a ja nie widzę żadnego problemu, żebyś spędziła kilka dni w takim domku, chleb ze smalcem, kiszony ogórek w sezonie/ bo akurat zapasy się skończyły/ zawsze u mnie dostaniesz mnie też podobają się niektóre nowoczesne wnętrza, może gdybym była z 20 lat młodsza dobrze bym się w nich czuła. Edziu, cieszę się bardzo, że pokochałaś swój dom. Twoje wnętrza nie muszą pasować ani do galerii, ani do forum, ani do trendów, czy takich tam. One pasują do Ciebie i żyją Twoim życiem i tak jest dobrze, tak jest prawdziwie. I z pewnością pięknie. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Niech Wam się mieszka szczęśliwie, pozdrowienia dla całej Rodziny Tolu trafnie ujęłaś sedno sprawy. Gdybym zaczynała od zera pewnie wnętrza wyglądałyby inaczej. A tak nagromadziło się trochę drobiazgów które może nie są piękne ale z którymi trudno mi się rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts