marc78 04.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Proszę o radę w sprawie zakupu skutecznego wentylatorka do łazienki.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 http://files.gadu-gadu.pl/a02c73740893a3c00e390a15079d75e34b7917b1.jpgten Cię nie zawiedziedałbym tylko kratkę z przodu, bo jak zassie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc78 04.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ale nie zmieści mi się w domu więc niech lepiej służy tam gdzie teraz jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no widzisz, bierz taki co się zmieści i np ma możliwość reg obrotów (strzelam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc78 04.06.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no właśnie, o to mi chodzi na co mam zwrócić uwagę przy zakupie, jakie firmy brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 05.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Daj Boże, żeby ludzie tylko takie problemy mieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Daj Boże, żeby ludzie tylko takie problemy mieli.... Ale jak widać dla niektórych taki problem jest na wagę projektu domu dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cnn99 23.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Proszę o radę w sprawie zakupu skutecznego wentylatorka do łazienki. pozdr. timer i czujnik wilgoci to musi mieć na 100%! a co do konkretnego to wujek Google i wklej "wentylator łazienkowy" i 1 link jaki sie pojawi tam masz spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Proszę o radę w sprawie zakupu skutecznego wentylatorka do łazienki. pozdr. timer i czujnik wilgoci to musi mieć na 100%! a co do konkretnego to wujek Google i wklej "wentylator łazienkowy" i 1 link jaki sie pojawi tam masz spory wybór To nie tak. Brak informacji dla własciwej odpowiedzi. Wiec się nie dziw, że trochę kpią. brak ci słów, czy nie masz czasu? Bo niektórzy mają w łazienkach zprojektowana wymuszoną wentylację. jaka ma byc wydajność? Jakie masz przewody wentylacyjne? Czy masz jakieś wymagania co do sterowania czasu działania? czy to ja mam pisać i pytać o wszystko, czy to tobie zależy? jak byle jak pytasz, to i takie masz odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof_san 24.06.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Generalnie. 1) Gdzie on ma być: ściana czy sufit, to jest ważne, różnią się łożyskowaniem. 2) Jak chcesz włączać: indywidualnie, razem z oświetleniem, z podtrzymaniem, czy też automatycznie w zależności od wilgotności powietrza czy innych prawie dowolnych założeń. Od tego zależy sposób jak należy to zasilić.3) Poziom hałasu, wydajność, wygląd, kolor itpNad tym się zastanów, a potem znajdź na stronie producenta/handlowca odpowiedni model lub napisz na forum, a ktoś uczynny na pewno Ci pomoże.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts